Mekaniker

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 9. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og motiveres du af at arbejde både med person- og varebiler inden for flere forskellige bilmærker?  - så er du muligvis vores nye mekaniker til vores værksted i Kolding.   

Hos P. Christensen i Kolding søger vi en mekaniker til vores værksted, der vil komme til at specialisere sig inden for mærkerne Peugeot, Opel, Fiat, Citroën, Hongqi, og VOYAH. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være service, fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af både person- og varebiler.   

Som vores nye mekaniker vil du blive en del af vores spændende rejse i et nyt multibrand bilhus, hvor vi lige har indviet vores nye og super moderne værksted. Du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling, samt høj kvalitet og de ekstraordinære kundeoplevelser. Vi stiller de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne.  

Vi søger dig, som:  

 • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job - erfaring med Stellantis mærkerne er en fordel, men ikke et krav 
 • Brænder for at arbejde med både person- og varebiler  
 • Sætter en ære i at levere høj kvalitet og ekstraordinær god service   
 • Arbejder struktureret og selvstændigt   
 • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger 

  

Skal du med på rejsen?  

Søg stillingen hurtigst muligt eller ræk ud til Værkfører Peter Graby på telefon 30598511 for en nærmere dialog om jobbet.  

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.   

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Tip en venDetaljer

Salgskoordinator

P. Christensen A/S, P. Christensen A/SPubliceret 8. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en stilling med varierende opgaver samt et godt socialt arbejdsmiljø? - så er du muligvis vores nye Salgskoordinator.

Hos P. Christensen søger vi en Salgskoordinator til vores salgsadministration med fokus på hele den administrative del af salgsprocessen i en bilkoncern. Som vores nye Salgskoordinator vil du få base i vores forretning i Risskov, men blive en del af vores samlede team i salgsadministrationen, som er fordelt på vores forskellige lokationer, hvorfor du dagligt vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af vores forretninger. 

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte salgssupport og koordinering med fokus på:

 • Modtagelse samt registrering af nye biler
 • Bestilling af biler  
 • Indregistrering af biler 
 • Fakturering og opfølgning på debitorer
 • Procesoptimering af nuværende processer
 • Diverse ad-hoc opgaver

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor vi alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Vi tilbyder god faglig sparring og personlig udvikling hos os. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab, hvor dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

Hvem er du?  
Du har forventeligt en uddannelse inden for administration, kontor eller lignende. Erfaring med håndtering af den administrative del af salgsprocessen samt arbejde i Dracar er en stor fordel, men ikke et krav. 

Du har et stort servicegen, gåpåmod og kan lide at snakke med mange forskellige mennesker og er god til at skabe gode relationer. Desuden evner du at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, hvor du selv tager initiativ til at søge nye opgaver og oplysninger ved behov.  

Skal vi udvikle os sammen? 

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.     

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Regnskabschef Linda Bille på telefon 22122022.      

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Kontorelev til salgsadministration

P. Christensen A/S, P. Christensen A/SPubliceret 5. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder? - så er du muligvis vores nye kontorelev til vores salgsadministration.

Hos P. Christensen søger vi en kontorelev inden for administration med forventet opstart hurtigst muligt, hvor vi tilbyder et par spændende år med en alsidig uddannelse, hvor god faglig læring og personlig udvikling er i fokus. Du vil blive en del af vores Salgsadministration i vores forretning i Risskov, hvor du vil få stor faglig viden om hele den administrative del af salgsprocessen i en bilkoncern. Opgavernes sværhedsgrad vil under hele din uddannelse bliver tilpasset dit niveau, hvor du med tiden vil få tildelt flere opgaver, hvor det er dit ansvar at sørge for, at de løses korrekt og leveres til tiden. Du vil komme til at lære dine nærmeste kolleger godt at kende, og de står altid klar til at hjælpe dig igennem din uddannelse med faglig sparring. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte salgssupport og koordinering inden for: 

 • Modtagelse samt registrering af nye biler
 • Bestilling af biler  
 • Indregistrering af biler 
 • Fakturering og opfølgning på debitorer
 • Diverse ad-hoc opgaver

Som kontorelev med speciale i Administration vil du igennem dit 2-årige uddannelsesforløb blive tilknyttet Business College Syd, hvor du vil blive uddannet i kommunikation og formidling, kundeservice, datahåndtering samt projektadministration. Læse mere om uddannelsen her.

Hvem er du?  
Du har en gymnasial uddannelse eller har taget EUX forløbet og er klar til at starte din elevplads. 

Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og kan lide at snakke med mange forskellige mennesker. Du evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, hvor du selv tager initiativ til at søge nye opgaver og oplysninger ved behov.  

Skal vi udvikle os sammen? 

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.     

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Regnskabschef Linda Bille på telefon 22122022.      

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Serviceassistent

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 3. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du et skarpt øje for detaljerne, og motiveres du af at arbejde med biler - så er du måske vores nye Serviceassistent.  

Hos P. Christensen Kolding søger vi en Serviceassistent til et 4 måneders vikariat. Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler, hvor du som vores Serviceassistent vil blive tilknyttet vores personbilsafdeling. Dit primære fokus vil være klargøring af vores servicebiler, flytning af biler og diverse ad-hoc opgaver.  

Som vores nye kollega vil du komme til at opleve et stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde, hvorfor vi selvfølgelig forventer, at du har de samme værdier.  

Vi søger dig, som:  

 • Er udadvendt, serviceminded og har masser af gåpåmod  
 • Har en struktureret og selvstændig tilgang til opgaverne med et højt serviceniveau  
 • Sætter en ære i kvalitet i det udførte arbejde   
 • Vægter det gode samarbejde højt   
 • Har kørekort B  

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab.  

Skal du med på holdet?  

Send os din ansøgning hurtigst muligt eller ræk ud til Værkfører Bjarke Pagh på telefon 65561260. 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.    

Tip en venDetaljer

Dækmontør

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 24. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du passion for biler, og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, og hvor kvalitet er i højsæde? - så har vi en spændende mulighed til dig.   

Til vores Mercedes-Benz forretning i Kolding, søger vi en Dækmontør til vores personbilsværksted. Som vores nye Dækmontør bliver dine arbejdsopgaver inden for dækservice, herunder klargøring, montage, kontrol. afbalancering og optimering af hjul samt justering af undervogne og diverse ad-hoc opgaver.   

Du vil komme til at arbejde i et moderne og lyst bilhus med glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Vi har stort fokus på høj kvalitet i vores arbejde samt høj service og gode kunderelationer, hvorfor vi forventer det samme af dig. Dertil sørger vi for, at du bliver klædt bedst muligt på til opgaverne.  

Det er et krav, at du har kørekort B.  

Skal du med på holdet?  

Så søg stillingen hurtigst mulig eller ræk ud til Værkfører Bjarke Pagh på telefon 65561260 for en nærmere dialog om jobbet.   

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.     

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Tip en venDetaljer

Gulvværkfører

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 22. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du flair for koordinering, kommunikation og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Og ønsker du at blive del af en arbejdsplads, hvor fokus er på tæt samarbejde? - så er du muligvis vores nye Gulvværkfører på varebilsværkstedet i Kolding.  

Hos P. Christensen Kolding er vi forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler. Som vores nye Gulvværkfører skal du i tæt samarbejde med vores administrative værkførere og det resterende varebilsteam være med til at sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse.   

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at sikre en professionel og effektiv drift af værkstedet, hvor du bliver bindeleddet mellem vores administrative værkførere og mekanikerne. Du vil skulle være med til at sikre effektivitet og sparring på værkstedet samt sikre høj medarbejdertilfredshed.

Vi har stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde, hvor du vil blive del af et stærkt og tæt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig.     

Vi søger dig, som     

 • Er uddannet mekaniker   
 • Har erfaring med drift af værksted, hvilket er en fordel, men ikke et krav. Alternativt er du klar til din næste udfordring som mekaniker.  
 • Er struktureret og kan sikre prioritering ift. opgaver, systemer og deadlines    
 • Er udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til dine kolleger    
 • Vægter det gode samarbejde højt, hvor du gerne går den ekstra mil for kunden og dine kollegaer    

Skal du med på holdet?    

Send os din ansøgning hurtigst muligt eller ræk ud til Teknisk Chef Michael Dinesen på telefon 25222922.  

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.    

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tip en venDetaljer

Karosserilærling

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 21. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du på jagt efter en læreplads med rig mulighed for at prøve kræfter i bilbranchen, som er i rivende udvikling? - og har du hænderne skruet rigtigt på og drømmer om at være med til at få bilerne til at stå skarpt igen, så er du muligvis vores nye kollega. 

Hos P. Christensen Kolding søger vi en passioneret og engageret karosserilærling til teamet på vores pladeværksted, hvor du vil komme til at dygtiggøre dig og arbejde med spændende opgaver inden for karosseri. Du vil komme til at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle står klar til at hjælpe dig.   

Som en del af din læreplads vil du komme til at arbejde med nogle af branchens mest avancerede biler, hvor du igennem din uddannelsesplan vil få viden om analyse og vurdering af skader på bilers karrosseri. Du vil komme til at lære at reparere og bygge karosserier til person- og varebiler, hvor du vil få erfaring med at arbejde med forskellige materialer såsom stål, aluminium og plast. Du vil desuden arbejde med opretning af buler samt svejsning af nye pladedele på bilerne. 

Du skal være i gang med eller have bestået grundforløbet. Derudover er det en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det samt har godt humør, gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet. 

Efter endt uddannelse er jobmulighederne særdeles gode, da der er stor efterspørgsel på karosseriteknikere - også hos os. 

Skal du med på holdet? 

Så søg stillingen hurtigst muligt eller ræk ud til Værkfører på pladeværkstedet Robert Amstrup Nielsen på tlf. 65561274. 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil vores nye lærling er fundet. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tip en venDetaljer

Indkøbsansvarlig P. Christensen

Middelfart, P. Christensen A/SPubliceret 19. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at finde de bedste løsninger, og motiveres du af at skabe succes med solidt indkøb igennem analyse af markedstrends og -priser? - så er du muligvis vores nye Indkøbsansvarlig, der gennem stærkt samarbejde på tværs af forretningen skal være med til at sikre høj performance igennem solidt indkøb af brugte biler hos P. Christensen.  

Hos P. Christensen A/S er vi på en spændende vækstrejse med fokus på øget digitalisering og udvikling. Vi søger derfor en Indkøbsansvarlig til vores nyetablerede centrale afdeling for indkøb af brugte biler på tværs af forretningen. Vi har allerede et stærkt fundament, men det bliver din opgave at løfte det til det næste niveau, hvor vi skaber endnu større succes gennem digitalisering og synergier. For at få succes i stillingen, skal du sikre implementering og forankring af vores indkøbsstrategi i P. Christensen, som du opnår igennem tæt samarbejde med vores Trader ansvarlig og lokale afdelinger. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du vil få stor indflydelse og ansvar for processer, optimering og implementering på tværs. 

Dine nøgleopgaver bliver bl.a. at:  

 • Etablere vores fremtidige indkøbsafdeling i tæt samarbejde med Afdelingslederen 
 • Systematisere indkøbene i vores nyvognsafdelinger på tværs af kæden 
 • Optimere og skalere vores indkøb af brugte biler i Danmark, hvor du selv har hands-on ansvar for indkøb, prissammensætning m.m.  
 • Udvide og vedligeholde tætte og stærke relationer med eksterne samarbejdspartnere, hvor du identificerer og evaluerer potentielle leverandører samt forhandling af priser og betingelser 
 • Analyse, vurdere og justere ift. markedstrends og -priser, således vi altid står stærkt i markedet, hvor du sikrer de rigtige priser og sammensætning af lagerbeholdning 

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor vi alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil blive en del af en koncern, der har lokationer landet over. Derudover vil du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab. Der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling hos os.   

Arbejdsstedet vil være i vores forretning i Middelfart.  

Vi søger dig som:  

Har erfaring fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du forventeligt har et stærkt netværk samt er vant til at arbejde med større indkøb af biler og prissammensætning. Du har flair for IT-systemer og analyse af data, således vi kan agere proaktivt på markedsdata.  

Som person er du energisk med et udviklingsorienteret mindset. Du er målrettet og har et naturligt drive, der gør, at du kan lykkes med vores ambitiøse planer. Dertil formår du at skabe stærke relationer både med samarbejdspartnere samt interne interessenter.  

Skal vi udvikle os sammen?  

Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.   

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Kim Sørensen på telefon 21896020. 

Vi glæder os til at høre fra dig.   

 

Tip en venDetaljer

Erhvervsrådgiver

P. Christensen Skejby, P. Christensen A/SPubliceret 29. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for det personlige og opsøgende erhvervssalg, og motiveres du af at give kunderne den bedste oplevelse i forbindelse med deres køb af varebiler, som passer bedst til deres forretning og behov? - så er du muligvis vores nye Erhvervsrådgiver, der gennem stærkt samarbejde med resten af forretningen skal være med til at sikre høj performance og en unik kundeservice for vores erhvervskunder hos P. Christensen.   

Til P. Christensen Skejby søger vi en energisk Erhvervsrådgiver til vores bilhus, hvor vores ambition er at være det bedste og mest foretrukne erhvervscenter i vores region. Vi er autoriseret forhandler og værksted af Citroën, Fiat, Fiat Professional, Mitsubish, Voyah og Hongqi, hvor vi inden for erhverv tilbyder stærke varebilsbrands som Citroën og Fiat Professional, som har nogle af markedets laveste driftsomkostninger og miljørigtig befordring. For at opnå vores ambition, vil du som vores nye Erhvervsrådgiver få til ansvar at sikre en stærk relation og samspil mellem salgsafdelingen, værkstedet og kunderne, således vores kunder altid får en samlet købsoplevelse i særklasse. Vi tilbyder en kundeportefølje med stort potentiale, men du skal varetage opsøgende erhvervssalg ude i markedet, således vi udvider vores markedsandele i vores region.   

Hos P. Christensen brænder vi alle for give branchens bedste kundeoplevelser, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab.    

 

Dine primære opgaver vil være:   

 • Rådgivning og tilbud inden for erhvervssalg herunder finansiering, leasing og forsikring af varebiler samt salg af servicepakker   
 • Opsøgende salg hos virksomheder i området og opfølgning på kunder og potentielle kundeemner  
 • Tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartner ift. opbygning, klargøring og levering af varebiler   
 • Gennemførelse af markeds- og målgruppeanalyser   
 • Aktiv deltagelse i kunde- og kørearrangementer   

 

Vi søger dig som:   

Har erfaring fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du er vant til at arbejde med relationsskabende og opsøgende salg.  

Som person er du energisk og initiativrig samt sætter en ære i at give de bedste kundeoplevelser, hvor du gør en forskel for kunderne. Du værdsætter kunderne og jeres relationer samt er pålidelig og ærlig. Dertil har du stort fokus på et stærkt samarbejde med dine kolleger og eksterne samarbejdspartner, så I altid spiller hinanden gode i relationen. Desuden har du flair for at sætte dig hurtigt ind i IT-systemer og produkter.   

 

Skal vi udvikle vores erhvervssalg sammen?  

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.     

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Peter Rasmussen på telefon 20407873. 

Vi glæder os til at høre fra dig.    

Tip en venDetaljer

Lastbilsmekaniker

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/SPubliceret 4. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at foretage service og reparationer af lastbiler, og ønsker du at blive en del af et bilhus med gode arbejdsforhold, hvor kvalitet er i højsæde? - så er du muligvis vores nye Lastbilsmekaniker i Kolding.   

I vores forretning i Kolding er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler, og lige nu søger vi en ny kollega til service, reparation, opbygning og garantiarbejde af Mercedes-Benz lastbiler. Som vores nye Lastbilsmekaniker vil du indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og de ekstraordinære kundeoplevelser.   

Vi stiller de nødvendige hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne, og der vil være mulighed for efter- og videreuddannelse gennem Mercedes-Benz.   

Vi søger dig, som:   

 • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job eller er klar på din næste udfordring med lastbiler  
 • Er ærekær i dit arbejde og leverer håndværk af højeste kvalitet  
 • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger   
 • Er serviceminded og har fokus på gode kunderelationer   

Vi er en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab. 

Skal du med på holdet?   

Så søg stillingen hurtigst muligt online via linket eller kontakt Værkfører for lastbiler Søren Bo Jensen på telefon 65561269 for en nærmere dialog omkring jobbet.  

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, at den rette kandidat er fundet.   

Vi glæder os til at høre fra dig.   

Tip en venDetaljer

Mekaniker

P. Christensen Østerbro, P. Christensen A/SPubliceret 26. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og ønsker du at blive del af et moderne bilhus med gode arbejdsforhold, og hvor kvalitet er i højsædet? - så er du muligvis vores nye mekaniker, der sammen med vores resterende team på Østerbro skal bidrage til høj effektivitet og kvalitet i vores arbejde.

Til vores forretning på Østerbro søger vi en mekaniker til vores værksted, hvor vi er autoriseret inden for mærkerne Peugeot, Citroën, Honda, Jeep, Alfa Romeo, Opel, Fiat og Hongqi. Du vil komme til at arbejde i et moderne og lyst bilhus med glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Vi har stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra almindelig service til eftermontering af udstyr, fejlsøgning og større tekniske opgaver. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne.

Vi søger dig, som:

 • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job
 • Vægter det gode, nære og tætte samarbejde højt med dine kolleger
 • Leverer høj kvalitet i dit arbejde
 • Er serviceminded og sætter en ære i gode kunderelationer

Skal du med på holdet?

Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Værkstedchef Henrik Tornøe på telefon 43662338.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.