printshare

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding, POULSENPubliceret 13. oktober 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding

Selvstændig og fleksibel servicetekniker til international, svensk-baseret miljøvirksomhed.

Vil du arbejde for et bedre miljø under mottoet: "Ren energi. Rent vand"? Kan du arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med service og problemløsning hos kunder med biogasanlæg i hele Danmark og i visse tilfælde i udlandet? Har du lyst til at lære og mod på at udvikle dig? Så er du måske den servicetekniker, vi søger til den svenske cleantech-virksomhed Malmbergs kontor i Danmark.

Som servicetekniker hos Malmberg udfører du først og fremmest forebyggende vedligehold på de biogasanlæg, som virksomheden leverer til kunder i Danmark, og i visse tilfælde servicebesøg hos Malmbergs kunder i en række andre lande. Du udfører fejlsøgning, kalibrering og service af gaskompressorer, luftkompressorer og filtre på Malmbergs opgraderingsanlæg (biogasanlæg) og hjælper desuden med ombygning på eksisterende anlæg.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde hos kunder og kan træffe selvstændige beslutninger. Du må forvente 50-70 rejsedage med overnatning om året, da arbejdet ofte skal udføres koncentreret og på tidspunkter, hvor driften af anlæggene kan standses uden større produktionstab.

Traditionsrig miljøvirksomhed

Malmberg er en svensk cleantech-virksomhed med komplette løsninger inden for bl.a. vandrensning og biogas. Virksomhedens er en femte-generations familievirksomhed med over 155 års erfaring og fokus på bæredygtighed, miljø og mennesker.

Virksomhedens danske servicetekniker har selvstændigt kontor i Vester Nebel ved Kolding, men er en del af Malmbergs internationale netværk af erfarne teknikere. Størstedelen af arbejdet foregår hos virksomhedens kunder rundt om i Danmark, men servicebesøg hos kunder i andre lande kan forekomme. Desuden er det målet, at den nye servicetekniker indgår i Malmbergs 24/7-telefonsupport, når forudsætningerne er til stede.

Selvstændig, fleksibel og vedholdende

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde selvstændigt hos kunder og med at yde support via telefonen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med el-arbejde og i særdeleshed med fejlsøgning. Det afgørende er, at du er fleksibel og vedholdende, da dit arbejde udføres på forskellige lokationer og ofte på skæve tidspunkter, og du kan blive kaldt ud med kort varsel. Du har naturligvis kørekort og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du bliver en del af en solid og ambitiøs virksomhed, der arbejder for klima- og miljøvenlige løsninger til gavn for både mennesker og miljø.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Malmberg

Malmberg er en international cleantech-virksomhed, der leverer løsninger inden for vand- og spildevandsrensning, biogasanlæg, geotermisk energi og brøndboringer til kommuner og industri i en lang række lande. Produktionen og hovedkvarteret ligger i Yngsjö nær Kristianstad i Sverige. Malmberg har været en familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1866 og arbejder for et bedre miljø under mottoet "Ren energi. Rent vand."

Tip en venAndre stillinger