Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding, POULSENPubliceret 28. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding

Erfaren og stabil bogholder til stolt produktionsvirksomhed i fortsat udvikling.

Vil du med på holdet i en kvalitetsbevidst og serviceminded dansk produktionsvirksomhed med eksport til en lang række lande? Kan du styre bogholderiet og løse andre almindelige kontoropgaver struktureret og systematisk? Så kan du være den bogholder, vi søger til Harpun A/S.

Som bogholder hos Harpun A/S varetager du både debitor- og kreditorbogholderi samt opgaver som bank, løn og moms med reference til økonomichefen. Du hjælper desuden med andre administrative og økonomiske opgaver. Du får cirka 50 dygtige kolleger fordelt på Harpuns to fabrikker i henholdsvis Slangerup og Rødding.

Stolt virksomhed i udvikling

Harpun A/S udvikler og producerer plastemner i høj kvalitet til byggesektoren og industrien i både ind- og udland. Virksomheden har siden 2014 været inde i en positiv udvikling og investerer løbende i nye produktionsfaciliteter og -udstyr til sine to fabrikker i Nordsjælland og Sønderjylland, hvor al produktion, pakkeri og forsendelse foregår. Nøglerne til Harpuns succes er fortsat udvikling af nye kvalitetsprodukter og stærk service over for både eksisterende og nye kunder.

Erfaren og stabil bogholder

Du har en relevant uddannelse indenfor bogføring og økonomi, og du har erfaring med bogholderi i bred forstand. Din nationalitet er ikke afgørende, men du behersker dansk i skrift og tale. Du er mødestabil og arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og ansvarsområder, og du har gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af en solid og spændende virksomhed, der sætter udvikling, kvalitet og god kundeservice i højsædet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Harpun A/S

Harpun A/S er en dansk produktionsvirksomhed med to fabrikker; en i Slangerup i Nordsjælland og en i Rødding i Sønderjylland. Virksomheden har egen produktion inden for plastsprøjtestøbning og eksport til en lang række lande. Harpun beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er både profitabel og velkonsolideret. Læs mere på Harpun.com.

Tip en venDetaljer

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund, POULSENPubliceret 20. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund

Engageret og visionær forstander med sans for både tradition og fornyelse.

Vil du arbejde med faglig og personlig udvikling af unge mennesker og af det personale, der omgiver dem? Kan du lede og udvikle en moderne efterskole med udgangspunkt i det grundtvigianske livs- og menneskesyn. Har du lyst til at være bærer af en kultur, der hviler på tillid, respekt, nærvær og fællesskab? Så kan du være den forstander, vi søger til Vandel Efterskole.

Som forstander for Vandel Efterskole får du det pædagogiske og økonomiske ansvar for den daglige drift af en traditionsrig og moderne skole med ca. 144 elever fordelt på 9. og 10. klasse trin. Det indebærer bl.a. sikringen af et godt læringsmiljø, et godt og sundt kostskolemiljø, et godt arbejdsmiljø med fokus på personalets udvikling og trivsel samt økonomisk ansvar for såvel den daglige drift som efterskolens fortsatte udvikling.

Traditionsrig almen efterskole med moderne faciliteter

Vandel Efterskole er grundlagt i 1948 og ligger naturskønt placeret tæt ved Billund. Skolen blev grundlagt i troen på, at fremtiden tilhører Danmarks ungdom. Livet på skolen tager udgangspunkt i et værdigrundlag, der hviler på det grundtvigianske livs- og menneskesyn, det forpligtende fællesskab og den personlige udvikling. Stabilitet er et nøgleord på Vandel Efterskole, der både har fælles fag, og 5 linjefag med moderne og nybyggede faciliteter til rådighed.  

Erfaring med ledelse og gerne med efterskole

Du har dokumenteret ledererfaring og/eller en lederuddannelse samt gerne erfaring fra efterskoleverdenen. Som menneske er du rummelig, handlekraftig og visionær og har sans for både tradition og fornyelse. Du har lyst til at arbejde med udvikling af mennesker, både elever og personale, og du har fokus på trivsel, kommunikation og samarbejde.

Du bliver en del af et stærkt og forpligtende fællesskab, som også betyder, at både skolens nuværende forstanderpar og de fleste lærere bor på eller lige omkring skolen.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem skatteministeriet, LC og CO10, samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til Vandel Efterskole, efter aftale.

Om Vandel Efterskole

Vandel Efterskole er en moderne og nutidig efterskole med tidssvarende faciliteter og en stolt historie. Nærvær og fællesskab er bærende værdier for både personalet og eleverne. Tilbuddet til 10. klasse kaldes Vandel 10 og er et særligt tilrettelagt forløb med projekter og fagkurser rettet mod elevens fremtidige uddannelsesvalg. Der evalueres dermed anderledes end ved hjælp af 10. klasses prøven. Efterskolen har 3 fælles fag, som der kæres om: Sang, gymnastik og fortælling samt 5 linjefag: Fodbold, håndbold, design, musik og teater. Skolen ligger naturskønt og centralt på den jyske højderyg nær Billund, Randbøl Hede, Hærvejen og Vejle Ådal.

Se mere på www.vandelefterskole.dk

Tip en venDetaljer

Projektleder til Sjælland og København - "Landskab og Anlæg"

HedeDanmark Ledøje/Sorø, POULSENPubliceret 13. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektleder med ledelsesansvar til anlægs- og entreprenørafdeling

HedeDanmark a/s, Sjælland (Ledøje eller Sorø)

Selvkørende projektleder med proces- og anlægserfaring til projekter på Sjælland, primært København.

Vil du være med til at skabe både grå og grønne anlægsløsninger med en bæredygtig tilgang? Kan du stå for hele processen omkring eksempelvis gårdrenoveringer, byggeprojekter og parkanlæg fra tilbudsgivning til endelig aflevering? Kan du skabe gode relationer både internt til kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg, Sjælland.

Som projektleder hos HedeDanmark, Anlæg Øst kan du stå i spidsen for en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med 1 formand og 10-15 medarbejdere, der gennemfører anlægsopgaver for offentlige kunder og private bygherrer. Projekterne omfatter bl.a. gårdrenoveringer, parker, LAR og øvrige "grå" anlæg. Udover daglig ledelse af projekter sikrer du et godt samarbejde med de øvrige forretningsområder i HedeDanmark og naturligvis med kunder og underleverandører.

Det er et ønske, at du som projektleder kan stå for dele eller hele processen i forbindelse med projekterne, herunder: Beregning, tilbudsgivning, projektering, indkøb, forhandling med bygherren, økonomi- og byggestyring, byggemøder og endelig aflevering. Du får selvstændigt ansvar for projekternes økonomi med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Virksomheden arbejder overordnet for at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner.

Divisionen Landskab og Anlæg, Sjælland står blandt andet for etablering af parker, gårdrenoveringer, LAR-projekter og større udendørs byggeprojekter. På Sjælland er der i øjeblikket to projektledere, to entrepriseledere, en projektlederassistent, fire formænd og regionschefen. Projekterne ligger typisk i størrelsesordenen 250.000 til 15 mio. kr.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, anlægsgartner eller lignende og erfaring med styring af anlægsprojekter og ledelse af projektteams. Din erfaring omfatter desuden kundepleje og relationssalg samt beregning og tilbudsgivning. Derfor har du også gode IT-kundskaber og gerne erfaring med Sigma og ERP. Arbejdspladsen er som udgangspunkt i Sorø eller Ledøje.

Den ideelle kandidat kan som nævnt varetage hele processen omkring projekterne, herunder ikke mindst beregning og tilbudsgivning. Du får en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

Tip en venDetaljer

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 8. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venDetaljer

Projektleder til HedeDanmark "Landskab og Anlæg"

Felsted ved Aabenraa, POULSENPubliceret 1. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektleder med ledelsesansvar til Danmarks førende anlægsvirksomhed

HedeDanmark A/S, Felsted ved Aabenraa.

Selvkørende og stabil projektleder til Landskab og Anlæg-divisionen hos HedeDanmark.

Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Kan du lede en afdeling med ni medarbejdere og sikre stabil udførelse af opgaver som etablering af parker, grønne områder og tilhørende anlæg? Har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering? Så kan du være den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg i Sønderjylland.

Som projektleder for HedeDanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland driver du selvstændigt en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med ni medarbejdere, der både er faglærte og ufaglærte. Dine ansvarsområder er, udover daglig ledelse af afdelingen, salg, projektering og gennemførelse af projekter, der primært omhandler etablering af belægninger og grønne områder.

Du sikrer en stabil eksekvering af projekterne og identificerer samtidig opgaver hos både nuværende og nye kunder. Dette indebærer også udarbejdelse af tilbud og sikring af økonomien i afdelingen med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Divisionen Landskab og Anlæg står blandt andet for etablering af grønne områder, belægninger, afvanding, grønne tage og parker. Den sønderjyske afdeling i Felsted ved Aabenraa bliver drevet i samspil med de øvrige anlægsafdelinger i Vejle, Odense og Aarhus.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som anlægsgartner, tømrer, kloakmester, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende. Din tilgang til opgaverne er pragmatisk, og du har erfaring med ledelse af et projektteam, gerne fra en større organisation. Derudover har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering af projekter samt et solidt kendskab til IT, herunder ERP-systemer.

Du får en vigtig rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden - POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

 

Tip en venDetaljer

International Aftermarket Sales Manager for Vestas aircoil a/s

Possibility for home office, POULSENPubliceret Friday, June 10, 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Aftermarket Sales Manager to Globally Leading Supplier

Vestas aircoil a/s, Lem, Denmark

Ambitious and experienced technical salesman for Aftermarket Sales of leading heating/cooling systems.

Do you want to be part of a proud company that is among the world's leading specialists in its field? Do you have a technical background and the ability to both plan and execute sales of technical aftermarket products and services throughout Europe? If so, you may be the Aftermarket Sales Manager Europe we are looking for on behalf of Vestas aircoil a/s.

In your capacity as Aftermarket Sales Manager Europe, you will be responsible for the entire process of selling Vestas aircoil's comprehensive Aftermarket products and services throughout Europe. Your objective is to increase sales by preparing and executing thorough sales strategies. It will be considered an advantage if you have access to a home office. You can be living in the northern part of Europe (Poland, Germany, Denmark, The Netherlands, Norway)

Highest quality in R&D and Sales

The Vestas aircoil product range includes individually designed heat exchangers and cooling systems for engines and machines. Due to the constant development and OEM quality, Vestas aircoil systems are preferred by several of the world's largest engine manufacturers and licensors.

In other words, your basic prerequisites for succeeding are in order, and they must be matched by your proactive approach to the entire sales process. You enjoy being out among customers closing deals, and you have the ability and know-how to cultivate new markets and customers as well as to ensure solid lead generation and a healthy pipeline. Vestas aircoil Aftermarket has its own dedicated "rush line system" to ensure fast response and delivery times to customers' needs for service which are often critical.

Proud history and constant development

The history of Vestas aircoil dates back to 1956, when the engine manufacturer B&W asked Vestas, which at the time manufactured agricultural machinery, to solve the task of air cooling the turbochargers that B&W had begun to mount on large diesel engines.

Since then, there has been no looking back, and Vestas aircoil is now among the world's leading specialists in developing and manufacturing OEM quality cooling systems for the largest global engine manufacturers. The company has production facilities in both Europe and China and has a worldwide network of distributors and agents.

Technical salesman with experience and ambitions

You have a technical background, preferably as an engineer, mechanical engineer, or operation and maintenance engineer, and preferably supplemented by sales training. Furthermore, you should have more than five years of experience in maritime aftermarket sales or similar, as well as experience in establishing dealer networks, new markets, and new customers.

In addition to your experience, you still have healthy ambitions for succeeding in the job. This is expressed through your passionate and proactive approach to the entire sales process. You will become part of a similarly ambitious company where you can expect a high degree of autonomy in the job as well as more than 75 annual travel days.

Application and contact

To apply for this position via this page.

For further information please contact POULSEN at +45 75 39 34 31. All inquiries and applications are processed confidentially and will be forwarded to the companies only by appointment.

About Vestas aircoil a/s

Vestas aircoil has been designing and manufacturing air coolers since 1956. Since then, the company has evolved to becoming the preferred partner for high-performance, customized, and reliable cooling systems for a wide range of the world's largest engine manufacturers. With an advanced R & D Center in Denmark and a strong and balanced focus on performance optimization, environmental impact and product quality, the company continues to develop new technologies and solutions. For further information please visit vestas-aircoil.com

 

 

Tip en venDetaljer

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding, POULSENPubliceret 6. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding

Selvstændig og fleksibel servicetekniker til international, svensk-baseret miljøvirksomhed.

Vil du arbejde for et bedre miljø under mottoet: "Ren energi. Rent vand"? Kan du arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med service og problemløsning hos kunder med biogasanlæg i hele Danmark og i visse tilfælde i udlandet? Har du lyst til at lære og mod på at udvikle dig? Så er du måske den servicetekniker, vi søger til den svenske cleantech-virksomhed Malmbergs kontor i Danmark.

Som servicetekniker hos Malmberg udfører du først og fremmest forebyggende vedligehold på de biogasanlæg, som virksomheden leverer til kunder i Danmark, og i visse tilfælde servicebesøg hos Malmbergs kunder i en række andre lande. Du udfører fejlsøgning, kalibrering og service af gaskompressorer, luftkompressorer og filtre på Malmbergs opgraderingsanlæg (biogasanlæg) og hjælper desuden med ombygning på eksisterende anlæg.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde hos kunder og kan træffe selvstændige beslutninger. Du må forvente 50-70 rejsedage med overnatning om året, da arbejdet ofte skal udføres koncentreret og på tidspunkter, hvor driften af anlæggene kan standses uden større produktionstab.

Traditionsrig miljøvirksomhed

Malmberg er en svensk cleantech-virksomhed med komplette løsninger inden for bl.a. vandrensning og biogas. Virksomhedens er en femte-generations familievirksomhed med over 155 års erfaring og fokus på bæredygtighed, miljø og mennesker.

Virksomhedens danske servicetekniker har selvstændigt kontor i Vester Nebel ved Kolding, men er en del af Malmbergs internationale netværk af erfarne teknikere. Størstedelen af arbejdet foregår hos virksomhedens kunder rundt om i Danmark, men servicebesøg hos kunder i andre lande kan forekomme. Desuden er det målet, at den nye servicetekniker indgår i Malmbergs 24/7-telefonsupport, når forudsætningerne er til stede.

Selvstændig, fleksibel og vedholdende

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde selvstændigt hos kunder og med at yde support via telefonen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med el-arbejde og i særdeleshed med fejlsøgning. Det afgørende er, at du er fleksibel og vedholdende, da dit arbejde udføres på forskellige lokationer og ofte på skæve tidspunkter, og du kan blive kaldt ud med kort varsel. Du har naturligvis kørekort og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du bliver en del af en solid og ambitiøs virksomhed, der arbejder for klima- og miljøvenlige løsninger til gavn for både mennesker og miljø.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Malmberg

Malmberg er en international cleantech-virksomhed, der leverer løsninger inden for vand- og spildevandsrensning, biogasanlæg, geotermisk energi og brøndboringer til kommuner og industri i en lang række lande. Produktionen og hovedkvarteret ligger i Yngsjö nær Kristianstad i Sverige. Malmberg har været en familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1866 og arbejder for et bedre miljø under mottoet "Ren energi. Rent vand."

Tip en venDetaljer

Regnskabs- og revisorassistenter

KHL, Kolding, POULSENPubliceret 9. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsageligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsageligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup, POULSENPubliceret 19. august 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup

Tjener med erfaring og smittende smil til smukt beliggende, historisk kro fra 1198.

Vil du være en del af holdet på Danmarks ældste kro og have mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling? Har du mindst to års erfaring, en rimelig viden om gastronomi og vine og lyst til at lære unge mennesker op i faget? Så kan du være den tjener, vi virkelig gerne vil finde til Bromølle Kro.

Som tjener på Bromølle Kro træder du direkte ind i historien, men det betyder ikke, at tiden står stille. Tværtimod. Kroen fra 1198 er stadig i udvikling, og lige nu går tingene stærkere end nogensinde. Derfor kan du med dine mindst to års erfaring med a la carte, selskaber, kurser og hotel gå direkte ind i tjenerteamet, hvor du sammen med dine dygtige kolleger sætter gæsten i højsædet og desuden har overskud til at lære fra dig til dine yngre kolleger.

Spændende historie og moderne kro

Bromølle har været kro siden 1198 og har selvfølgelig en lang og spændende historie. Den sætter du dig ind i, ligesom du naturligvis gør det med menuerne, omgivelserne og alt det, kroen ellers har at byde på. Alt sammen for, at du kan give gæsterne en fantastisk oplevelse af dette smukke, historiske sted og det fantastiske køkken, der blander det traditionelle danske med det nye nordiske. Bromølle Kro byder hvert år tusindvis af gæster velkommen, både i restauranten og til selskaber, kurser og konferencer.

Smil og indsats betaler sig

Din erfaring og din smilende, omgængelige tilgang til arbejdet bliver selvfølgelig belønnet. Du får et attraktivt og afvekslende job med gode kolleger, der hjælper hinanden. Derudover er du sikret en god løn, fri hver anden weekend og medindflydelse på den fortsatte udvikling af den traditionsrige kro. Der bliver med andre ord sat pris på både din indsats og dine input.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er med sin over 800 år lange historie Danmarks ældste. Kroen har en hyggelig restaurant og tre selskabslokaler, der kan rumme fra 20 til 200 gæster. Desuden er der 30 dobbeltværelser med forskellig indretning.

Tip en venDetaljer

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPubliceret 21. juni 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tip en venDetaljer

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, Aabenraa, POULSENPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.