Analytisk og løsningsorienteret controller

Anonym Virksomhed Publiceret 10. maj 2019

Kan du fordybe dig i problemstillinger, finde løsninger og ikke mindst sikre efterfølgende implementering? Og har du lyst til at arbejde løbende med 2-4 virksomheder, så har du nu muligheden for et spændende job som controller i en sydvestjysk virksomhed.

Som controller kommer du til at stå i spidsen for instruktion og tilrettelæggelse af konomifunktionen. Du kan desuden tilrettelægge og kvalitetssikre rapportering og udarbejdelse af månedsregnskaber. Med din analytiske tilgang til opgaverne formår du ubesværet at levere analyser af aktuelle problemstillinger, fx fragtomkostninger, ordrestørrelse og vareomsætningshastighed, ligesom du er i stand til at udarbejde behovsanalyser inden for fx markedet, konkurrenter og bankydelser. Du er løsningsorienteret og kan se potentialet iat tilpasse og udvikle virksomhedernes forretningsgange, fx ordreflow, varebestilling ogbetalingsregistrering. Du har samtidig kompetencerne til at bidrage aktivt i tilpasning og udvikling af virksomhedernes IT platforme. Ligesom du overordnet formår at motivereog implementere dine forbedringer.

Alsidig og med stort drive

Du sætter pris på alsidige opgaver og ved, hvordan nye virksomheder kan integreres i gruppen. Med din gode energi og overblik formår du desuden at lede og drive ad hoc-projekterog iværksætte udlejning af erhvervslokaler. Som person har du en god forretningsforståelseog er i stand til at arbejde selvstændigt. Du har en stærk værktøjskasse uden nødvendigvis at have prøvet alt inden for dit fag. Samtidig er du fleksibel og udadvendt og træder til, hvor der er behov for det. Derfor kan du også ubesværet dække økonomifunktionen i en tilhørende virksomhed i en overgangsperiode. Til gengæld tilbyder vi dig et spændende og alsidigt job med løn efter aftale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Kvalitetskoordinator med indblik i LEAN

Letbæk Plast A/S Publiceret 26. april 2019

Er du uddannet ingeniør, procesteknolog eller lignende? Og ser du også værdien i at arbejde med cirkulær økonomi og genanvendelse hver dag? Så er du med garanti den rette til stillingen som kvalitetskoordinator med fokus på innovation hos Letbæk Plast.

Detaljeorienteret med fokus på kvalitet og optimering

Som kvalitetskoordinator forstår du værdikæden og funktionerne i en virksomhed, der har fokus på cirkulær økonomi og dermed også mere komplekse processer. Du har en udviklet sans for detaljen fra sikring af korrekte data fra dokumenter til tegninger, kontrolmålinger og instruktioner.

Du har også ansvaret for opfølgning på afvigelser, herunder reklamationer, interne såvel som leverandørafvigelser. Du er vant til at arbejde med LEAN og 5S, og du ved af erfaring, at kombinationen af fakta, standarder og forbedringer skaber synlige resultater - og værdi for kunden. 

Struktureret kommunikatør

Som person er du struktureret og følger naturligt op på alle tidsplaner, inklusive din egen. Du er vant til at kommunikere på alle niveauer i en virksomhed, og det falder dig naturligt at være sparringspartner for produktionsledet, også med instruktioner mv., når behovet opstår. Du er flydende i dansk og engelsk i både tale og skrift. Hvis du også kan tysk, er det en fordel. Hos Letbæk Plast går vi op i vores medarbejderes trivsel. Derfor kommer du til at arbejde i en virksomhed, hvor der er fokus på det gode arbejdsmiljø.

Vi går også op i miljøet, og derfor er bæredygtighed og en grøn tankegang bærende for hele virksomheden. Som kvalitetskoordinator bliver du en del af en plastproducent, hvor 80 % af vores råvarer er genbrugsplast, som vi genanvender, så vi sparer på Jordens ressourcer. Der tilbydes løn efter aftale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Letbæk Plast har i mere end 4 årtier været drevet af en innovativ tankegang og pionerånd inden for genanvendelse af plast. 80 % af virksomhedens råvarer er genbrugsplast, og Letbæk Plast har et indgående kendskab til cirkulær økonomi og rådgiver kunder i innovative løsninger med et cirkulært udgangspunkt.

Tip en venDetaljer

Sprøjtestøbe specialist med lederambitioner

Letbæk Plast A/S Publiceret 26. april 2019

Kan du sikre, at gamle fiskenet får nyt liv i designermøbler eller som løsninger til trafiksikkerhed? Vil du være en del af en virksomhed med fokus på ressource­besparelser og innovativ brug af genbrugsplast, så har du nu muligheden for en spændende stilling med ledermuligheder hos Letbæk Plast.

Kvalitetsbevidst overblik

I stillingen skal du indkøre møbelemner, overse produktionen og optimere alle parametre, så produktionen altid er effektiv. Som specialist i sprøjtestøbning kan du kontrollere kvaliteten af dine emner og tilpasse produktionen, hvis den ikke lever op til vores krav. Du har styr på din faglighed og formår at indkøre værktøjer i genbrugsplast til high end-møbelkunder og deltager i opstart af nye kundeprojekter. 

Fremtidige lederambitioner

Du er ikke bange for udfordringer og har lederambitioner. Måske har du allerede ledelseserfaring og kan varetage en lederrolle tidligt i din ansættelse. Ellers bliver du oplært i ledelse af afdelingen og kan på sigt komme til at stå i spidsen for 5-6 medarbejdere. Med tiden har du mod på at forestå flytning og opstart af en støbeafdeling i Polen. Du kan efterfølgende blive leder af afdelingerne for sprøjtestøbning i både Polen og Danmark. Derfor mestrer du dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom det er en fordel, hvis du kan begå dig på tysk.

Faglige og personlige udfordringer

Vi forestiller os, at du er uddannet plastmager, evt. med en overbygning som plastspecialist eller plastingeniør. Alternativt er du plastopstiller med + 5 års erfaring. Uanset om du er er nyuddannet eller har erfaring, får du en grundig oplæring i vores arbejdsgange og -metoder, så du får et dybt kendskab til den cirkulære tankegang i vores produktion.

Det falder dig naturligt at arbejde med IT og er parat til at lære vores styringsprogrammer og Navision at kende. Det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du har truckcertifikat. Vi tilbyder dig et spændende job i Tistrup, hvor du bliver en del af en moderne tænkende virksomhed med stærke værdier. Løn efter aftale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Letbæk Plast har i mere end 4 årtier været drevet af en innovativ tankegang og pionerånd inden for genanvendelse af plast. 80 % af virksomhedens råvarer er genbrugsplast, og Letbæk Plast har et indgående kendskab til cirkulær økonomi og rådgiver kunder i innovative løsninger med et cirkulært udgangspunkt.

Tip en venDetaljer

Controller/Økonomifuldmægtig - Løgumkloster

Folkekirkens Uddannelses- og videnscenter Publiceret 16. april 2019

Controller/Økonomifuldmægtig med gennemslagskraft & struktureringsevne.

Kan du varetage de løbende opgaver i controllerfunktionen, implementere og videreføre økonomiske principper - og skabe tættere sammenhæng mellem budget- og økonomistyringen på tværs af afdelinger? Så er du måske kandidat til den ledige stilling hos Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter i Løgumkloster.

Analyserende & udviklingsorienteret

Som controller/økonomifuldmægtig hos Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV) har du ansvaret for den månedlige budgetopfølgning, kvartalsrapporter, ledelsesrapportering og årsrapporter for FUV samt support til ministeriets kirkemusikskoler. Bogføringen af regnskaberne varetages af Folkekirkens Administrative Fællesskab og det overordnede mål er at skabe og vedligeholde en naturlig ensartethed i konteringsprincipper, regnskabs- og budgetmæssige processer og ikke mindst ledelsesrapportering inden for de forskellige uddannelses- og vidensområder på tværs af de tre lokaliteter i Aarhus, København og Løgumkloster. Opgaven forudsætter, at du kombinerer din flair for forskellige regnskabs- og økonomisystemer med analyse og viden - og omsætter visioner til konstruktiv, nærværende sparring og udvikling.

Kommunikativ & analytisk

Du motiveres af at optimere og understøtte udviklingsprocesser - og din indgangsvinkel er en teoretisk uddannelse som cand.merc., cand.polit. eller tilsvarende kombineret med solid regnskabsfaglig erfaring fra en lignende stilling indenfor uddannelse, bank, revision eller den offentlige sektor. Din nøgle til succes er en nysgerrig og analytisk tilgang til din omverden, jævnlige besøg i FUVs forskellige afdelinger - og ikke mindst evnen til at samarbejde og kommunikere på højt niveau på dansk og med en naturlig, tillidsvækkende gennemslagskraft.

Gode ansættelsesforhold i fantastiske omgivelser. Aflønning efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der vil være en del rejsedage - ved besøg på afdelingerne samt til kirkemusikskolerne.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk. For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN, på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, som har lokaliteter i Løgumkloster, Aarhus og København, er etableret i 2014, hører under Kirkeministeriet og har en selvstændig bestyrelse. Centrets opgaver fordeles på to hovedområder: „Uddannelse" og „Viden og udvikling". Videnscentret skal bidrage til udvikling af Folkekirkens arbejde på et vidensbaseret grundlag, samfundsmæssig relevans samt inspirere til udvikling gennem uddannelse og efteruddannelse af præster, provster m.fl. i folkekirken med fokus på pastoralteologiske, almen teologiske, ledelsesmæssige og pædagogiske områder.

 

Tip en venDetaljer

QHSE Manager - Machinery

Esbjerg Area Publiceret 10. april 2019

QHSE Manager | Machinery with proven qualifications and leader characteristics

Are you a hard-working and dedicated mechanical technician or engineer? And do you know how to motivate your team and share know-how and energy? Then you might be the new QHSE Manager that POULSEN seek for our client, an expansive machine company close to Esbjerg.

Quality-focused & well-founded

As a QHSE Manager you have a natural, proactive approach to establishment and maintenance of all internal quality systems - from the mapping of processes to document controlling and quality auditing in machine quality standards. You have a profound relevant background within the machine industry and know how to turn your knowledge into efficient solutions without compromising on environmental standards - and when and how to launch future-oriented initiatives. Your IT-skills include Navision and Office 365 and you communicate effectively in English - in writing as well as speech.

Involving & motivating

You understand the importance of involving and motivating your colleagues and co-workers by communicating positively and clearly - and a positive and open personality grants you natural respect that enables you not only to be successful in your role as a QHSE Manager - but also to maintain and nurture a positive and energy-driven working environment. You have a natural interest in health, safety, well-being and job-satisfaction and engages naturally as a member of the internal safety group.

Further details and company information will be shared with relevant candidates in the recruitment process - and the perfect candidate can expect a solid wage according to qualifications and an interesting and central position with prospects as part of a competent and motivated team. The company is based in the Esbjerg area.

Application & Contact

Please go to POULSEN-job.dk. For further details, please do not hesitate to contact John Vagn Kristensen, Senior Consultant at POULSEN, at + 45 51 82 51 71. All questions and inquiries will be handled confidentially - and will only be shared with our client by mutual agreement.

Tip en venDetaljer

Produktionschef, Sydvestjylland

Anonym Publiceret 3. april 2019

Produktionschef - maskinteknik

 

POULSEN søger Produktionschef for anonym klient

Du er en effektiv og god leder (people-person) med stor maskinteknisk baggrund

Hvis du har en dokumenteret succesfuld ledelserfaring indenfor ovennævnte - får du endnu en stærk mulighed for succes.

Du har endvidere en uddannelsesbaggrund på ingeniørniveau samt stærke tysk- og engelskkundskaber.

Rapporteringer og dokumentation er vigtige for din systematiske tilgang, hvorfor IT (ERP (Nav), MS Office, m.m.) er naturlige arbejdsredskaber. Du dokumenterer din fremdrift med aftalte KPI'er og samarbejder med øvrige afdelinger, således at "kassetænkning" elimineres.

Er det dig, vi søger, så tilbyder vi dig et job med enestående udviklingsmuligheder, gode ansættelsesforhold i et udfordrende arbejdsmiljø samt løn og vilkår efter  kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Virksomhedsformidling på alle Kontinenter

Generationsskifte & Vurderingsopgaver Publiceret 25. marts 2019

Vores arbejdsområder:

  • Salg/køb af virksomheder
  • Salg/tilkøb af aktiviteter
  • Generationsskifte
  • Salgsmodning
  • Vurderingsopgaver 

I forbindelse med et ejerskifte er der mange detaljer og formaliteter, der skal ordnes. Her tager POULSEN Virksomhedsformidling hånd om processen og følger handlen helt til dørs. Når kontakten til en køber/sælger er skabt, optræder vi som den neutrale formidler. Det er en fordel for begge parter, da det skaber de bedste rammer for en god kommunikation og dermed den bedste handel.

POULSEN Virksomhedsformidling har en omfangsrig emnebank med mange potentielle købere. Endvidere har vi et stort netværk af advokater, revisorer og banker, som vi samarbejder med. Hvad enten du ønsker at købe eller sælge, er du altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ønskes yderligere oplysninger, kontakter du Leif Poulsen, CEO hos POULSEN på telefon +45 75393431

Tip en venDetaljer

Regnskabsassistenter og revisorassistenter til Kolding Herreds Landbrugsforening

 Publiceret 21. august 2018

Regnskabsassistenter og revisorassistenter

- der har kunden i centrum

Er du stærk til regnskabsarbejde, og kan du bidrage med værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed, er vi måske din næste arbejdsplads.

Udover en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter. Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på „kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse. Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsagligt inden for land-brugssektoren. Du arbejder uproblematisk i Ø90 med udarbejdelse af årsregnskaber og kan udarbejde moms- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring både på kontoret og ude hos kunden. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsagligt virksomheder i byerhverv. Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du får en stor berøringsflade med kollegaer såvel som kunder. Attraktiv løn efter aftale og kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Teknikere og teknologer (M/K) for Royal Greenland

Grønland Publiceret 28. maj 2018

Teknikere og teknologer (M/K)

med erfaring fra fødevarebranchen og lyst til oplevelser i Grønland

POULSEN søger for Royal Greenland

Royal Greenland søger dygtige, ambitiøse og eventyrlystne teknikere og teknologer til Grønland.

Hvis du bliver ansat, kan du se frem til spændende arbejdsmæssige udfordringer og oplevelser, der udvikler dig fagligt og menneskeligt.

Det forventer Royal Greenland af dig

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, mejerist, ingeniør eller lignende med erfaring fra job i fødevarebranchen.

Koncernsprogene dansk og engelsk i skrift og tale skal mestres. IT anvender du på et fornuftigt bruger-niveau.

Du arbejder professionelt og struktureret, energisk og målrettet. Det forventes at du er selvstændig og tager ansvar for at løse alle opgaver som aftalt.

Du er god til at kommunikere, og i hverdagen er du en glad og imødekommende kollega.

Det kan du forvente

Du kommer til at løse interessante opgaver på en velfungerende arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Lønnen afhænger af kvalifikationer, og virksomheden hjælper naturligvis med det praktiske, herunder indkvartering i Grønland.

Vil du vide mere...

Hvis du ønsker flere oplysninger om jobmulighederne, er du velkommen til at kontakte John Vagn Kristensen, chefkonsulent i POULSEN, på tlf. 5182 5171.

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles altid dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig en af vores JobAgenter. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.