QHSE Manager

Virksomhed tæt på Bramming, POULSENPubliceret 20. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Anonym virksomhed.

Ønsker til din faglighed:

Teknisk baggrund

Optimere diverse ledelsessystemer

Dygtig til Engelsk mundtligt og skriftligt

IT-kyndig - gerne med erfaringer fra forskellige systemer

God til dokumentstyring

Procesmapping

Q-erfaring

HS-erfaring (+sikkerhedsorganisation)

Miljø-erfaring

Auditering af systemer

Du har opbygget eller vedligeholdt ledelsessystemer

Som person:

Teamplayer

Nysgerrig

God til at kommunikere

Rolig og fattet person.

 

Yderligere oplysninger: 

Kontakt POULSEN

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Tip en venDetaljer

CEO til stærkt nordjysk videnscenter for landbrug

Agri Nord, Aalborg, POULSENPubliceret 20. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

CEO til stærkt nordjysk videnscenter for landbrug

Agri Nord, Aalborg

Synligt engageret adm. direktør til traditionsrig rådgivningsvirksomhed og forening.

Vil du være med til at styrke danske landmænds vilkår og forretning? Kan du lede en stolt virksomhed ved at sætte retning internt og profilere eksternt, så både medarbejdere, kunder og omverden ser erhvervets udfordringer og muligheder? Har du lyst og energi til at stå i spidsen for 250 engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for dansk landbrug og dansk-producerede fødevarer? Så kan du være den CEO, vi søger til Agri Nord i Aalborg.

Som CEO for Agri Nord får du det overordnede ansvar for både drift og udvikling af en traditionsrig rådgivningsvirksomhed med mere end 175 års historie. Sammen med koncernens 250 kompetente og dedikerede medarbejdere arbejder du for at drive og udvikle Agri Nord som både forretning og forening i tæt dialog med bestyrelse, kunder, medlemmer og eksterne interessenter.

Passion, tillid og kompetencer

Du har fødderne solidt plantet på jorden, men din passion for dansk landbrug kan tydeligt mærkes, når du taler erhvervets sag i forhold til myndigheder, politikere og samfundet generelt. Det kan den også internt, hvor du brænder for at bringe både lederes og medarbejderes kompetencer i spil. Du sammentømrer og styrker samarbejdet i chefgruppen og ser værdien i at uddelegere opgaver og ansvar i tillid til, at det forløser den allerede stærke organisations fulde potentiale. Alt, hvad Agri Nord gør, skal gavne landmanden. Det er både forretningens og foreningens DNA.

Forretning og forening i balance

Netop forståelsen for Agri Nord som både forretning og forening er central i dit virke. Som forretning yder Agri Nord kompetent og fremsynet faglig rådgivning til aktører inden for landbrugserhvervet om alt fra økonomi, jura og produktudvikling til økologi og bæredygtighed. Som landboforening varetager Agri Nord medlemmernes politiske og erhvervsmæssige interesser. Medlemmerne af foreningen ejer forretningen og er dermed også en del af den landsdækkende erhvervs- og interesseorganisation Landbrug & Fødevarer.

Synlig leder med lyst til dialog og udvikling

Du har en relevant videregående uddannelse og kommer desuden med en vis ledelseserfaring. Vigtigst af alt er dog din oprigtige interesse for landbrugserhvervet, som skinner tydeligt igennem både internt og eksternt. Du hylder en tæt og tillidsbaseret dialog og en synlig ledelsesstil, og du har en udpræget sans for fortsat udvikling af en allerede sund forretning. Du bliver en del af en stolt virksomhed med en god kultur og fagligt stærke og engagerede medarbejdere.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Agri Nord

Agri Nord er specialiseret i at levere faglig viden og sparring til aktører inden for landbrugserhvervet samt små og mellemstore virksomheder, i service- og håndværkerbrancherne. Det professionelle videnscenter tilbyder en bred vifte af ydelser og professionel rådgivning inden for planteavl, produktudvikling, fundraising, økologi, økonomi, finansiering, rekruttering og HR, husdyr og miljø, byggeri/teknik samt juridisk bistand ved ejendomshandler.

Tip en venDetaljer

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding, POULSENPubliceret 6. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding

Selvstændig og fleksibel servicetekniker til international, svensk-baseret miljøvirksomhed.

Vil du arbejde for et bedre miljø under mottoet: "Ren energi. Rent vand"? Kan du arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med service og problemløsning hos kunder med biogasanlæg i hele Danmark og i visse tilfælde i udlandet? Har du lyst til at lære og mod på at udvikle dig? Så er du måske den servicetekniker, vi søger til den svenske cleantech-virksomhed Malmbergs kontor i Danmark.

Som servicetekniker hos Malmberg udfører du først og fremmest forebyggende vedligehold på de biogasanlæg, som virksomheden leverer til kunder i Danmark, og i visse tilfælde servicebesøg hos Malmbergs kunder i en række andre lande. Du udfører fejlsøgning, kalibrering og service af gaskompressorer, luftkompressorer og filtre på Malmbergs opgraderingsanlæg (biogasanlæg) og hjælper desuden med ombygning på eksisterende anlæg.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde hos kunder og kan træffe selvstændige beslutninger. Du må forvente 50-70 rejsedage med overnatning om året, da arbejdet ofte skal udføres koncentreret og på tidspunkter, hvor driften af anlæggene kan standses uden større produktionstab.

Traditionsrig miljøvirksomhed

Malmberg er en svensk cleantech-virksomhed med komplette løsninger inden for bl.a. vandrensning og biogas. Virksomhedens er en femte-generations familievirksomhed med over 155 års erfaring og fokus på bæredygtighed, miljø og mennesker.

Virksomhedens danske servicetekniker har selvstændigt kontor i Vester Nebel ved Kolding, men er en del af Malmbergs internationale netværk af erfarne teknikere. Størstedelen af arbejdet foregår hos virksomhedens kunder rundt om i Danmark, men servicebesøg hos kunder i andre lande kan forekomme. Desuden er det målet, at den nye servicetekniker indgår i Malmbergs 24/7-telefonsupport, når forudsætningerne er til stede.

Selvstændig, fleksibel og vedholdende

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde selvstændigt hos kunder og med at yde support via telefonen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med el-arbejde og i særdeleshed med fejlsøgning. Det afgørende er, at du er fleksibel og vedholdende, da dit arbejde udføres på forskellige lokationer og ofte på skæve tidspunkter, og du kan blive kaldt ud med kort varsel. Du har naturligvis kørekort og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du bliver en del af en solid og ambitiøs virksomhed, der arbejder for klima- og miljøvenlige løsninger til gavn for både mennesker og miljø.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Malmberg

Malmberg er en international cleantech-virksomhed, der leverer løsninger inden for vand- og spildevandsrensning, biogasanlæg, geotermisk energi og brøndboringer til kommuner og industri i en lang række lande. Produktionen og hovedkvarteret ligger i Yngsjö nær Kristianstad i Sverige. Malmberg har været en familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1866 og arbejder for et bedre miljø under mottoet "Ren energi. Rent vand."

Tip en venDetaljer

Regionschef til Grøn Service, HedeDanmark

Sjælland, POULSENPubliceret 4. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regionschef til Danmarks førende leverandør af Grøn Service

HedeDanmark A/S, Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø eller Nykøbing F.

Forretningsorienteret regionschef til førende international servicevirksomhed.

Vil du være med til at udvikle og styrke vores bæredygtige pleje af udearealer på tværs af Danmark? Kan du optimere forretningen, driften og forholdet til kunderne hos Danmarks førende leverandør af Grøn Service? Så kan du være den regionschef vi søger til HedeDanmarks Grøn Service, Sjælland.

Som regionschef for Grøn Service, Sjælland hos HedeDanmark får du ansvaret for at sikre balancen mellem tilfredse kunder, sikker drift og maksimal indtjening. Du bliver kommercielt ansvarlig for både sommer- og vinterdrift i regionen, der dækker Sjælland og øerne og bidrager samtidig til effektivisering og ensretning af HedeDanmarks Grøn Service på tværs af landet. Stillingen indebærer det overordnede ledelsesansvar for funktionærer og timelønnede på virksomhedens fire lokationer i regionen: Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø og Nykøbing Falster.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Grøn Service tilbyder en lang række ydelser og aktiviteter, der opretholder eller forbedrer grønne udearealer og ikke mindst styrker biodiversiteten for private virksomheder, foreninger og kommuner.

Erfaren leder og sælger med kommerciel indstilling

Du har formentlig en højere kommerciel eller teknisk uddannelse. Endnu vigtigere er det, at din faglige erfaring omfatter servicesalg og ledelse af en organisation med flere servicesteder og gerne en maskinpark. Du har tidligere optimeret drift og salg i en serviceorienteret virksomhed, det kan eksempelvis være i vejhjælp-, facility- eller alarmbranchen. Du bor inden for 45 minutters kørsel fra en af de fire nævnte lokationer, er IT-stærk og behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Som regionschef sikrer du, at der bruges minimal tid på administration og maksimal tid på drift, kunder og medarbejdere. Du ved, at værdi og forretning primært skabes af relationer i marken og ikke på kontoret. Den forståelse sikrer du, sammen med glæde og energi, hos alle medarbejdere. Du har en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på www.hededanmark.dk

Tip en venDetaljer

HR-chef til Hedeselskabet

Danmark, POULSENPubliceret 2. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

HR-chef til traditionsrig og bæredygtig organisation

Hedeselskabet (DDH), Viborg, Kolding, Aarhus eller Sorø

Erfaren og strategisk stærk HR-chef med personlige ambitioner og mod på udvikling.

Vil du være med til at styrke kulturen og HR-arbejdet i en udviklingsorienteret og traditionsrig organisation, der arbejder for en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Har du stor erfaring med HR-ledelse og ambitioner om mere…? Kan du tænke strategisk og præstere operationelt? Så kan du være den HR-chef, vi søger til Hedeselskabet (DDH)

Som HR-chef hos Hedeselskabet får du ansvaret for ledelsen af HR-afdelingen med tre partnere og reference til virksomhedens CFO. Du driver en kulturel udvikling med fokus på topledelsens ønsker om resultater og driftsoptimering ved bl.a. udvikle en HR-strategi, som du eksekverer ved hjælp af relevante værktøjer og tiltag i hele organisationen. Du sikrer processer for performance og prioritering og arbejder struktureret med tilgangen til potentialer, personlig udvikling og ledelsesudvikling i virksomheden.

Traditionsrig og ambitiøs organisation

Udviklingen i virksomheden har været fantastisk. I dag består Hedeselskabets forretning af fem overordnede områder: Skov, Grøn service, Cirkulær bioøkonomi, Landskab og anlæg samt Grønne investeringer. Alle forretningsområder har naturen og bæredygtig innovation som omdrejningspunkt.

Virksomheden har cirka 1.000 ansatte i 8 lande og hovedkontor i Viborg. Den nye HR-chef forventes at få kontorplads i Viborg, Kolding eller Aarhus, men Sorø kan også være en mulighed. Udover den internationale forretning er Hedeselskabet også en forening med flere end 2.700 medlemmer.

Erfaren chef med mod og ambitioner

Du har en cand.merc. eller tilsvarende, helst med HR som speciale, og du har erfaring med HR-ledelse i en større organisation med fokus på udviklingsorienterede HR-opgaver. Dermed kan du sikre, at HR bliver omdrejningspunktet for hele virksomhedens ledelses- og organisationsudvikling. Du har desuden erfaring med rekruttering, også på lederniveau, samt med employer branding, talentudvikling og dialog med uddannelsesinstitutioner.

I din ledelse af HR-indsatsen har du mod på at udfordre ledelsen i virksomheden. Du får med andre ord en central og udfordrende rolle med gode personlige og professionelle udviklingsmuligheder.

Info og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Hedeselskabet (DDH)

Siden 1866 har Hedeselskabet skabt grøn innovation og sat gode spor i landskabet. I dag udvikler og leverer foreningen og forretningen løsninger og ydelser, der med naturen som omdrejningspunkt bidrager til at bekæmpe og afbøde klimaforandringer til gavn for både biodiversitet og samfund. Hedeselskabets internationale forretning består af fem overordnede forretningsområder med en række tilknyttede ydelser eller produkter hovedsageligt drevet gennem selskabet HedeDanmark a/s.

Se mere på www.hedeselskabet.dk

Tip en venDetaljer

Headhunter til solid og succesfuld konsulentvirksomhed

POULSEN, Holsted, POULSENPubliceret 11. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Headhunter til solid og succesfuld konsulentvirksomhed

POULSEN, Holsted

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der både skal fungere, præstere og levere i den. Vil du være med til at skabe den sammenhæng, så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt konsulent-team i en solid og ambitiøs virksomhed.

Normalt handler vores stillingsopslag om at skabe sammenhæng, vækst og udvikling for andre spændende virksomheder. Denne gang handler det om os selv. Vi har nemlig lige så travlt, som de kunder i hele Danmark, vi hver dag arbejder for at hjælpe med at besætte ledige leder- og specialiststillinger.

Derfor søger vi en kollega til vores eget stærke team af headhuntere, konsulenter og specialister. Og hvis du har udpræget forretningsforståelse, menneskelig indsigt og et højt energiniveau, kan det være dig, vi mangler.

Solidt fundament og stærke resultater

POULSEN har i mere end 16 år hjulpet primært små og mellemstore virksomheder i hele landet med at skabe sammenhæng og udvikling. Vi besætter nu 130 stillinger årligt, og 97 pct. af de kandidater, vi rekrutterer, er stadig i stillingen efter seks måneder. Det vidner om den sammenhæng, vi stræber efter at skabe, og sammenhæng er også fundamentet for den proces, vi bruger for at rekruttere og fastholde kandidater. Princippet er én kunde - én konsulent. Fra start til slut. Det sikrer både kunder og kandidater en sammenhængende proces

Vi bor i eget hus, midt i Danmark og lige ved motorvejen. Og lige så central vores placering er, lige så central en rolle spiller vi for vores kunder, der bruger POULSEN som sparrings- og samarbejdspartner i udviklingen af deres virksomheder og organisationer.

Erfaring, indsigt og netværk

Du kommer med forretningsforståelse og en solid erfaring, der gerne omfatter både ledelse og udvikling af virksomheder. Har du erfaring fra headhunter-branchen er det naturligvis yderligere et plus. Det vigtigste er, at du har masser af energi, lyst og vilje til at sætte dig grundigt ind i både kunders og kandidaters behov og situation, og at du formår at se de sammenhænge, der kan skabe udvikling for begge parter. Derfor har du også allerede et stærkt erhvervsnetværk og et bredt kendskab til virksomheder og vækstbetingelser.

Du kommer til at arbejde med både analyser, kompetenceafklaring, interviews og kognitive tests i en virksomhed, der har stærke værdier og en vigtig position i dansk erhvervsliv. Vi har et ønske om, at du med dit naturlige engagement og dine personlige ambitioner kan se dig selv som partner i POULSEN ApS.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt.

Om POULSEN:

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng beskriver både måden, vi arbejder på, og det vi leverer. Vi hjælper dansk erhvervsliv med at finde og ansætte de ledere og specialister, der skaber sammenhæng, udvikling og vækst i virksomheden, og det har vi gjort siden 2005. Vi er en fleksibel og selvstændig organisation med erfarne konsulenter i eget hus og med fødderne solidt plantet centralt i Danmark.

Tip en venDetaljer

Økonomiansvarlig til familie-landbrug med flere gårde

Bram I/S, Haderslev, POULSENPubliceret 11. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Økonomiansvarlig til familie-landbrug med flere gårde

Bram I/S, Haderslev

Alsidig og vedholdende økonomiansvarlig til større landbrugsvirksomhed med 70 ansatte.

Vil du være med til at sikre den målrettede og stabile drift af en større landbrugsvirksomhed med flere gårde? Kan du tage ansvaret for den daglige økonomiske rapportering til virksomhedens direktør og samtidig have overblik over bogholderi, kontrakter og aftaler? Så kan du være den økonomiansvarlige, vi søger til Bram I/S.

Som økonomiansvarlig hos Bram I/S omsætter du Excelark til en overskuelig daglig afrapportering af balancetallene, så direktøren kan bevare overblikket over driften på virksomhedens 19 gårde, der producerer full line svineproduktion. Du bliver en af fire medarbejdere på virksomhedens kontor, der ligger på Sodegård tæt ved Haderslev. Her har du ansvaret for bl.a. bogholderi og lagerstyring samt diverse indberetninger og opfølgning på aftaler og kontrakter.

Familielandbrug med stor produktion

Bram I/S’ 19 gårde producerer årligt 150.000 slagtesvin og har desuden markdrift og udlejning af 15 boliger som en del af virksomheden. Virksomheden ejer også et biogasanlæg ved Haderslev. Der er cirka 70 medarbejdere i virksomheden fordelt på de forskellige gårde.

Overblik og gensidig fleksibilitet

Din solide økonomiske baggrund gør, at du både kan bevare og formidle det økonomiske overblik over virksomhedens daglige drift. Udover bogføring og momsafregninger følger du op på nøgletallene, udarbejder oplæg til budget og ajourfører både produktionstal, vareforbrug og lagerbeholdninger.

Du bliver desuden direktørens højre hånd, når det gælder indberetninger og opfølgninger på aftaler og kontrakter med eksempelvis Haderslev Kommune og diverse forpagtere. Du bliver en del af en veldrevet og alsidig landbrugsvirksomhed med gode kolleger, en spændende hverdag og mulighed for fleksibel arbejdstid.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bram I/S:

Bram I/S har i alt 4000 søer med smågrise og producerer årligt 150.000 slagtesvin. Virksomhedens driver desuden 2600 hektar markdrift og udlejer 15 boliger. Virksomheden er medlem af Agro Partner A/S.

Tip en venDetaljer

Intern sælger til ES Stålindustri

Vildbjerg eller Grindsted, POULSENPubliceret 8. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Intern sælger til brancheførende stålvirksomhed

ES Stålindustri

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret intern sælger til solid virksomhed i stadig udvikling.

Vil du være med til at udvikle det gode samarbejde med en bred kundekreds i en ambitiøs produktionsvirksomhed? Kan du håndtere kundekontakt og kalkulationer på både projekter og tilbud? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt? Så er du måske den interne sælger, vi søger til ES Stålindustri med hovedsæde i Vildbjerg og søsterselskab i Grindsted.

Som intern sælger indgår du i ES Stålindustris salgsteam. Sammen med resten af organisationen arbejder du for at sikre og udvikle det gode samarbejde med virksomhedens store og loyale kreds af kunder i hele landet. Dine opgaver omfatter blandt andet projekt- og tilbudsberegning og direkte kontakt med kunderne.

Solid og ambitiøs virksomhed

ES Stålindustri er grundlagt for mere end 30 år siden og har i dag ca. 120 medarbejdere på fabrikken i Vildbjerg ved Herning. I Grindsted ligger søsterselskabet ES Syd ApS, der beskæftiger 15 medarbejdere. ES Stålindustri løser en bred vifte af opgaver for kunder inden for landbrug, industri, offshore og vindmølleindustrien. Virksomhedens vigtigste forcer er: Fleksibiliteten til at foretage hurtige skift i produktionen, kapaciteten til at løse store opgaver og kompetencer til at løse specialopgaver.

Erfaring med metal og produktion

Du har erfaring fra metalbranchen og er måske smed, industritekniker, værkfører eller lignende, meget gerne med en baggrund i produktion. Alternativt arbejder du måske i dag med salg og har stor viden om metalproduktion. Din arbejdsplads bliver som udgangspunkt i Vildbjerg, men der vil også være mulighed for at arbejde i Grindsted.

Du får et job med god variation i opgaverne, en alsidig hverdag og gode udviklingsmuligheder; både personligt og professionelt. ES Stålindustri har en klar ambition om at være de førende i branchen, og derfor er investeringer i både produktionen og medarbejdernes udvikling i form af kurser og efteruddannelse en naturlig del af virksomheden.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om ES Stålindustri ApS

ES Stålindustri er grundlagt af Ejvind Stokholm og blev i begyndelsen af 1990’erne overdraget til sønnerne Martin og Poul Stokholm. Den dengang traditionelle smedeforretning er vokset støt lige siden og er i dag blandt de førende i branchen med ca. 120 medarbejdere. ES Stålindustri har igennem årene oparbejdet en stor og trofast kundekreds over hele landet indenfor landbrug, industri, offshore og vindmølleindustrien.

Tip en venDetaljer

Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding, POULSENPubliceret 5. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding

Erfaren og stabil bogholder til stolt produktionsvirksomhed i fortsat udvikling.

Vil du med på holdet i en kvalitetsbevidst og serviceminded dansk produktionsvirksomhed med eksport til en lang række lande? Kan du styre bogholderiet og løse andre almindelige kontoropgaver struktureret og systematisk? Så kan du være den bogholder, vi søger til Harpun A/S.

Som bogholder hos Harpun A/S varetager du både debitor- og kreditorbogholderi samt opgaver som bank, løn og moms med reference til økonomichefen. Du hjælper desuden med andre administrative og økonomiske opgaver. Du får cirka 50 dygtige kolleger fordelt på Harpuns to fabrikker i henholdsvis Slangerup og Rødding.

Stolt virksomhed i udvikling

Harpun A/S udvikler og producerer plastemner i høj kvalitet til byggesektoren og industrien i både ind- og udland. Virksomheden har siden 2014 været inde i en positiv udvikling og investerer løbende i nye produktionsfaciliteter og -udstyr til sine to fabrikker i Nordsjælland og Sønderjylland, hvor al produktion, pakkeri og forsendelse foregår. Nøglerne til Harpuns succes er fortsat udvikling af nye kvalitetsprodukter og stærk service over for både eksisterende og nye kunder.

Erfaren og stabil bogholder

Du har en relevant uddannelse indenfor bogføring og økonomi, og du har erfaring med bogholderi i bred forstand. Din nationalitet er ikke afgørende, men du behersker dansk i skrift og tale. Du er mødestabil og arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og ansvarsområder, og du har gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af en solid og spændende virksomhed, der sætter udvikling, kvalitet og god kundeservice i højsædet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Harpun A/S

Harpun A/S er en dansk produktionsvirksomhed med to fabrikker; en i Slangerup i Nordsjælland og en i Rødding i Sønderjylland. Virksomheden har egen produktion inden for plastsprøjtestøbning og eksport til en lang række lande. Harpun beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er både profitabel og velkonsolideret. Læs mere på Harpun.com.

Tip en venDetaljer

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPubliceret 1. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfaren og kundefokuseret rådgiver til ambitiøs forening og virksomhed.

Vil du være med til at opfylde en mission om at være Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed? Kan du rådgive landmænd, primært inden for svineavl, om alt fra driftsøkonomi til forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af en flad organisation med plads til frihed, udvikling og efteruddannelse? Så kan du være den rådgiver, vi søger til KHL.

Som rådgiver hos KHL bliver du en del af et stærkt team af driftsøkonomer i en veletableret og ambitiøs virksomhed, der arbejder for at styrke økonomi og vilkår for landbruget. Med en høj grad af fleksibilitet og frihed til at træffe selvstændige beslutninger rådgiver du virksomheder, primært inden for svineavl, om alt fra økonomistyring til strategisk forretningsudvikling. I din afvekslende dagligdag på arbejdspladsen, der har en flad organisation og en uformel omgangstone, bliver du tovholder på en række kunder. Du får gode muligheder for at skabe din egen rådgivningsplatform og for at udvikle både dine personlige og professionelle kompetencer.

I stillingen er der endvidere muligheder for at kunne arbejde med nye produkter og projekter inden for AgroMarkets, Dashboard, Business Rate, ESG, InGeen alt efter ønsker og kompetencer.

Erfaren rådgiver med mod og meninger

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra et tilsvarende job eller fra den finansielle sektor. Du kan og vil udvikle dig fagligt og menneskeligt, og du har både viljen til at lytte og modet til at udtrykke dine meninger i klare vendinger. Som person er du servicemindet, åben, engageret og udadvendt, og du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde i, og på tværs af, forskellige teams.

Du får en høj grad af frihed og eget ansvar i en virksomhed med fokus på udvikling af både mennesker og virksomheder. Derfor er det eksempelvis også et krav, at du deltager i efteruddannelse.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL, en traditionsrig forening og solid virksomhed

KHL er en aktiv forening fra 1869 og foreningen byggede eget rådgivningscenter i 1969 på Niels Bohrs Vej i Kolding, hvor virksomheden stadig ligger. KHL er en slagkraftig organisation, og et stærkt politisk og fagligt hus med tydelige værdier, stærkt sammenhold og kompetente medarbejdere der yder rådgivning inden for økonomi, svin, planteavl, kvæg, miljø, ejendom og advokat. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet. På KHL er der 70 medarbejdere, hvoraf de 40 er ansat i økonomiafdelingen.

Tip en venDetaljer

Revisor eller -assistent

VL Revision, Ringkøbing, POULSENPubliceret 7. marts 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisor eller -assistent med lyst til udvikling og ansvar

VL Revision, Ringkøbing

Vækstvirksomhed med sunde værdier og kompetente kolleger søger ny revisor.

Vil du være med i udviklingen af en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed med fokus på work/life balance og kompetent rådgivning? Vil du have selvstændigt ansvar for din egen kundeliste, enten som revisor eller som assistent i samarbejde med en? Så må du være den revisor eller revisorassistent, vi søger til VL Revision.

Velkommen til VL Revision! En professionel rådgivningsvirksomhed, der tilbyder dig spændende og selvstændige udfordringer. Og en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der giver dig gode muligheder for personlig udvikling og balance i tilværelsen. Lige nu leder vi efter den helt rigtige revisor eller revisorassistent, der sammen med kompetente kolleger har lyst til at tage et selvstændigt ansvar og rådgive mindre og mellemstore virksomheder. Lyder det lovende? Så læs videre …

Sund virksomhed og sunde medarbejdere

Hos VL Revision er der primært fokus på to ting:

At levere rådgivning og regnskaber af højeste kvalitet til kunderne.

At sikre, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

Det betyder blandt andet, at der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for, at du kan udvikle dig både personligt og professionelt, blandt andet gennem efteruddannelse.

Lidt om dig og dine opgaver

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision, rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder. Det bliver dine kerneopgaver.

Du har en relevant uddannelse som revisor eller revisorassistent, evt. suppleret med en HD-R eller lignende. Du er servicemindet, åben og udadvendt og kan både samarbejde og bevare dit gode humør, selv i pressede situationer. Det kunne være en fordel, hvis du har IT-erfaring som omfatter bl.a. IT Revisor.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning eller fortælle dig mere om stillingen.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tip en venDetaljer

Statsautoriseret revisor

VL Revision, POULSENPubliceret 7. marts 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Statsautoriseret revisor til rådgivningsvirksomhed i vækst

VL Revision, Ringkøbing

Udviklingsorienteret revisor med lyst til at drive udviklingen af ambitiøs virksomhed.

Vil du være med til at udvikle en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed hvor work/life balance og kompetent rådgivning har stor fokus? Nyder du at gå forrest, og er du både omhyggelig, kvalitets- og ansvarsbevidst? Så kan du være den statsautoriserede revisor, og måske daglige leder og medejer, vi søger til VL Revision, som er en del af vestjysk.

I denne nyoprettede stilling får du mulighed for både at sidde med egne kunder og eventuelt blive daglig leder, og medejer, af virksomheden. I tæt samarbejde og med direkte reference til direktøren for vestjysk, udvikler du virksomheden på både kundetilgang og bundlinje.

Udvikling på et stærkt fundament

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision af aktie- og anpartsselskaber og rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder i andre erhverv end landbrug. Det kan fx. være håndværks-, produktions- og transportvirksomheder, detailhandel og restauranter. VL Revision har med vestjysk og dets medarbejdere som sparringspartnere en unik platform, der sikrer høj kvalitet i rådgivningen. Virksomheden er i vækst og vil med tiden udvide antallet af ansatte fra de nuværende 8 til mellem 15 og 20.

Nøglerolle for VL Revision og for kunderne

Den udvikling har du en naturlig lyst til at præge og drive. Du er en dedikeret person, der både tager initiativ og skaber resultater med fokus på omhyggelighed og kvalitet. Da kundekredsen især tæller små og mellemstore, ejerledede virksomheder, rådgiver du primært ledere og får gode muligheder for at deltage i den opbyggende og kreative fase af virksomhedsdannelser.

Sund virksomhed med sunde medarbejdere

Du er uddannet statsautoriseret revisor med erfaring fra branchen, god til dansk og engelsk i både skrift og tale og vant til at arbejde med diverse økonomisystemer. Du får en nøglerolle, som du selv har mulighed for at forme, i en spændende virksomhed, som du i høj grad får mulighed for at præge. Sammenholdt med et stort råderum giver det dig gode betingelser for både personlig og professionel udvikling. Hos VL Revision og vestjysk er der stort fokus på, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tip en venDetaljer

Driftsassistent - Teknisk support til Naturbiogas Sode A/S

Haderslev, POULSENPubliceret 15. februar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsassistent til moderne biogasanlæg på Haderslev Næs

Naturbiogas Sode A/S, Hejsager ved Haderslev

Driftsassistent med teknisk erfaring til spændende stilling på nyere biogasanlæg.

Vil du være med til at gøre Haderslev Næs og dets mange landbrug til en del af Danmarks grønne omstilling? Kan du supplere driftslederen og udføre reparationer og vedligehold på et moderne, teknisk anlæg? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed med et positivt arbejdsklima og glade medarbejdere? Så kan du være den driftsassistent, vi søger til Naturbiogas Sode A/S.

Som driftsassistent hos Naturbiogas Sode får du ansvaret for at supplere driftslederen og for at udføre reparationer og procesopgaver på biogasanlægget. Du udvikler dine egne kompetencer og bidrager til at optimere driften, og du kommer med forslag til opgraderinger og udvikling af anlægget, der blev sat i drift i 2020. Du bliver desuden en del af vagtordningen, og derfor er det vigtigt, at du ikke bor for langt fra anlægget.

CO2-neutralt landbrug og grøn energi

Naturbiogas Sode bidrager til hele Danmarks grønne omstilling ved at udnytte husdyrgødning og afgrøder fra landbrugene omkring anlægget til at producere miljøvenlig biogas og grøn gødning. Målet er at gøre områdets landbrug CO2-neutrale og samtidig forsyne husstande og virksomheder med bæredygtig, vedvarende energi. Anlægget omdanner årligt 200.000 ton biomasse fra 10 leverandører til 19 mio. kubikmeter biogas. Det svarer til 12.000 husstandes energiforbrug.

Tekniker med praktisk erfaring

Du har en uddannelse som procestekniker, ingeniør, maskinmester, elektriker, smed eller lignende. Desuden har du praktisk erfaring med drift og optimering af procesanlæg, gerne biogas, rensningsanlæg eller tilsvarende. Du har gode IT-kundskaber og taler både dansk og engelsk på et godt niveau.

Med reference til driftslederen bliver du en del af en virksomhed, der med stolthed, godt arbejdsklima og glade medarbejdere spiller en central rolle i den lokale grønne omstilling på Haderslev Næs.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Naturbiogas Sode A/S

Naturbiogas Sode A/S blev etableret i december 2018 med visionen om at styrke den grønne omstilling og bidrage til en bæredygtig udvikling for landbrugene på Haderslev Næs. Området har mange landbrug, og Naturbiogas Sode er nøglen til, at de i fremtiden bliver CO2-neutrale, samtidig med at vi leverer bæredygtig og vedvarende energi til både forbrugere og erhvervsliv - se mere på www.naturbiogassode.dk

Tip en venDetaljer

Revisorassistent til positiv virksomhed

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 18. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisorassistent til innovativ revisionsvirksomhed

OL Revision A/S, Varde, Ribe eller Rødding

Erfaren revisorassistent til regionalt revisionsfirma med tre afdelinger i god udvikling.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du både supportere revisorer og dine egne kunder? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den revisorassistent, vi søger til OL Revision A/S.

Som revisorassistent hos OL Revision er du både support for virksomhedens revisorer og for dine egne kunder. Opgaverne er de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en uddannelse som revisorassistent eller højere og kan desuden bidrage med en høj faglighed og erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe. Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Varde-kontoret, men det kan drøftes, hvis du har andre ønsker.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe. Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venDetaljer

Regnskabs- og revisorassistenter

KHL, Kolding, POULSENPubliceret 9. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsageligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsageligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Engineering Support Managers

C&D Foods A/S, Esbjerg, POULSENPubliceret 23. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Engineering Support Managers til stor europæisk virksomhed

C&D Foods Denmark A/S, Esbjerg

Automatikteknikere, maskinmestre, -ingeniører eller dygtige håndværker med flair for ledelse, it og automation.

Vil du være en del af det nye, stærke hold omkring produktionen hos Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad? Kan du planlægge og udføre systematisk vedligehold og optimere det eksisterende vedligeholdelsessystem? Så kan du være den ene af de to Engineering Support Mangers, vi søger til C&D Foods A/S i Esbjerg.

Som Engineering Support Manager hos C&D Foods bliver det din opgave at planlægge, udføre og optimere vedligehold af virksomhedens produktion af dyremad. Målet er, i samarbejde med kollegerne i produktionen og kvalitetsafdelingen, at minimere reklamationer og produktionsstop på et anlæg, som er ganske komplekst og rummer både nyt og ældre udstyr.

Førende producent af hunde- og kattemad

C&D Foods Denmark er en del af den irske koncern C &D Foods, der med sine i alt ni fabrikker er Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad. Fabrikken i Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre. Der er for nylig sket flere ændringer på fabrikken i Esbjerg, og den nye ledelse af teknik og vedligehold er i gang med at opbygge et sammentømret hold. Det hold bliver du en del af.

IT-kyndig tekniker med talent for ledelse

Du har en baggrund som maskinmester, maskiningeniør, automatiktekniker, elektriker eller lignende. Det gør dig i stand til at understøtte den daglige ledelse af produktionen og bidrage til udvikling af produktionsteamet i samarbejde på tværs i organisationen. Derfor er du ikke alene en dygtig tekniker, men også en dygtig leder, der er god til at arbejde med mennesker. Samtidig sikrer du præventivt vedligehold og løbende forbedringer af produktionsanlæg og -udstyr. Du kan lede optimeringsprojekter og understøtte udviklingen af CMMS-systemet.

Som et led i vagtordningen bliver du en del af den daglige ledelse af fabrikken i en del af weekenden, og du understøtter og samarbejder med det øverste ledelsesteam. Du får dermed en væsentlig rolle på en fabrik med flere end 340 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 800 mio. kr. Der er gode ansættelsesforhold med en forventet 4-dages arbejdsuge.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om C & D Foods

C&D Foods, Denmark A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med 9 fabrikker i Europa er den næststørste private label-producent af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der flere end 340 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. DKK. C&D Foods Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venDetaljer

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup, POULSENPubliceret 19. august 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup

Tjener med erfaring og smittende smil til smukt beliggende, historisk kro fra 1198.

Vil du være en del af holdet på Danmarks ældste kro og have mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling? Har du mindst to års erfaring, en rimelig viden om gastronomi og vine og lyst til at lære unge mennesker op i faget? Så kan du være den tjener, vi virkelig gerne vil finde til Bromølle Kro.

Som tjener på Bromølle Kro træder du direkte ind i historien, men det betyder ikke, at tiden står stille. Tværtimod. Kroen fra 1198 er stadig i udvikling, og lige nu går tingene stærkere end nogensinde. Derfor kan du med dine mindst to års erfaring med a la carte, selskaber, kurser og hotel gå direkte ind i tjenerteamet, hvor du sammen med dine dygtige kolleger sætter gæsten i højsædet og desuden har overskud til at lære fra dig til dine yngre kolleger.

Spændende historie og moderne kro

Bromølle har været kro siden 1198 og har selvfølgelig en lang og spændende historie. Den sætter du dig ind i, ligesom du naturligvis gør det med menuerne, omgivelserne og alt det, kroen ellers har at byde på. Alt sammen for, at du kan give gæsterne en fantastisk oplevelse af dette smukke, historiske sted og det fantastiske køkken, der blander det traditionelle danske med det nye nordiske. Bromølle Kro byder hvert år tusindvis af gæster velkommen, både i restauranten og til selskaber, kurser og konferencer.

Smil og indsats betaler sig

Din erfaring og din smilende, omgængelige tilgang til arbejdet bliver selvfølgelig belønnet. Du får et attraktivt og afvekslende job med gode kolleger, der hjælper hinanden. Derudover er du sikret en god løn, fri hver anden weekend og medindflydelse på den fortsatte udvikling af den traditionsrige kro. Der bliver med andre ord sat pris på både din indsats og dine input.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er med sin over 800 år lange historie Danmarks ældste. Kroen har en hyggelig restaurant og tre selskabslokaler, der kan rumme fra 20 til 200 gæster. Desuden er der 30 dobbeltværelser med forskellig indretning.

Tip en venDetaljer

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPubliceret 21. juni 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tip en venDetaljer

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, Aabenraa, POULSENPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.