Regnskabs- og revisorassistenter

KHL, Kolding, POULSENPubliceret 1. februar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsageligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsageligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Senior Business Controller til førende mærkevareleverandør

Anonym (Fyn), POULSENPubliceret 24. januar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Senior Business Controller til førende mærkevareleverandør

Fyn

Talstærk Senior Business Controller med strategisk forståelse til markedsledende virksomhed.

Vil du have en central business controlling-rolle i en traditionsrig virksomhed, hvis mærkevarer er kendt for høj kvalitet? Kan du sikre transparens i virksomhedens finansielle nøgletal og forståelse for kunde- og produktprofitabilitet? Har du strategisk forståelse og forretningsmæssig indsigt, og behersker du den finansielle disciplin til fulde? Så kan du være den Senior Business Controller, vi søger til en dansk virksomhed i en international koncern.

 Som Senior Business Controller kommer du til at sætte retning både strategisk og taktisk sammen med de øvrige funktioner i virksomheden. Du får ansvaret for at drive proaktiv controlling baseret på detaljeret analyse af profitabilitet og faste omkostninger, være en solid samarbejdspartner for de kommercielle enheder og udvikle controlling-værktøjer og -metoder på tværs af virksomheden og dens forskellige lokationer i Danmark.

Sammen med dine kolleger i controlling understøtter du udviklingen og driften af virksomhedens Business Intelligence for at sikre proaktiv og faktabaseret controlling. Løbende rapportering og optimering af processer samt udarbejdelse af analyser er ligeledes væsentlige elementer i stillingen, hvor du også bidrager til at sikre overensstemmelse mellem virksomhedens strategiske mål, handlingsplaner og budgetter.

Bæredygtig innovation i tæt dialog

Virksomheden er en solid og traditionsrig leverandør af kendte danske fødevarebrands. Den er desuden en del af en international koncern med kunder i Norden, Baltikum og andre udvalgte markeder i og uden for Europa. Innovation og udvikling sker i tæt dialog med både kunder og forbrugere og med et stærkt fokus på bæredygtighed i både ingredienser og emballager.

Fremragende talforståelse og stærke analytiske evner

Du har en relevant længevarende uddannelse, eksempelvis cand.merc., cand.oecon eller HD, og du trives i et miljø, der understøtter en proaktiv og opsøgende adfærd. Hvis du har erfaring med business controlling fra større internationale selskaber inden for FMCG (Fast Moving Consumer Goods) og med at arbejde med mange interne stakeholders, er det yderligere en fordel.

Det vigtigste er, at du har en fremragende talforståelse og stærke analytiske evner suppleret med gode kommunikations- og samarbejdsevner. Erfaring med Power Query eller Power BI og kendskab til database, f.eks. Azure, vil være yderligere fordele. Du arbejder struktureret, analytisk og forretningsorienteret, og din proaktive adfærd er drevet af ønsket om at skabe konstant forbedring. Som person er du imødekommende, og du kan både være fleksibel og stå fast.

Du bliver en del af en solid og traditionsrig virksomhed i fortsat udvikling og vækst, som du får gode muligheder for at understøtte og præge.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Eksportchef med international erfaring til privatejet slagteri i vækst

DanePork A/S, 15. min. vest for Vejle, POULSENPubliceret 20. januar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Eksportchef til DanePork A/S

15 min. vest for Vejle

Eksportchef med international erfaring til privatejet slagteri i vækst.

Vil du være med i den fortsatte udvikling af DanePork? Kan du pleje eksisterende og opdyrke nye kunder og markeder med fokus på Europa og styrke virksomhedens eksportsalg? Har du lyst til at arbejde i en vækstvirksomhed, der fokuserer på kvalitet, samarbejde i en flad organisation? Så er du måske den eksportchef, vi søger til DanePork A/S.

I den nyoprettede stilling som eksportchef hos DanePork får du ansvar for en række markeder og kunder. Din primære opgave er at opdyrke nye kunder gennem din solide erfaring og et godt samarbejde med det eksisterende salgsteam. Der må forventes et begrænset antal rejsedage i forbindelse med stillingen. Der er tale om en stilling med en høj grad af selvstændighed, og med opbakning fra resten af organisationen og dens mange fagspecialister.

Kvalitet fra producent til køledisk

DanePork arbejder for at sikre kvaliteten af fødevarer gennem hele værdikæden fra producent til køledisk. Service, fleksibilitet, kvalitet og nærhed er nøgleord for virksomheden - og dermed også for dig. DanePork er en virksomhed i vækst og udvidede i 2021 produktionen betragteligt med indvielsen af et nyt, moderne slagteri og køl på 9.000 m2.

Internationalt erfaren og relationsstærk sælger

Du har en relevant kommerciel uddannelse og et troværdigt salgsgen samt nogle års erfaring med internationalt salg af grisekød. Din systematiske og strukturerede arbejdsform understøtter kundernes oplevelse af DanePork som leverandør af dansk kvalitet. Du behersker engelsk, tysk og gerne flere fremmedsprog, og du trives i en stærk og uformel organisationskultur. Med direkte reference til DanePorks CEO bliver du en del af en flad organisation, der giver mulighed for kort vej fra idé til handling.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DanePork A/S

DanePork er Danmarks tredjestørste slagteri. De 375 medarbejdere slagter årligt 1.000.000 grise, og eksportandelen er stigende. DanePork er en dynamisk vækstvirksomhed og ligger midt imellem Vejle og Billund.

Tip en venDetaljer

Industrial Manager til Saint-Gobain Denmark A/S, Weber

Kontor i Karlstrup ved Karlslunde, POULSENPubliceret 16. januar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Industrial Manager til markedsførende byggeleverandør

Saint-Gobain Denmark A/S, Weber i Karlstrup

Industrial Manager - den overordnet produktionsansvarlige - til stærkt brand i global koncern med fokus på innovation og bæredygtighed.

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem gennem stærke materialer og løsninger til byggeriet? Kan du lede og udvikle den daglige drift på fire produktionsanlæg over hele landet? Har du omfattende erfaring med driftsledelse og lyst til at være en del af ledergruppen i en stolt virksomhed? Så er du måske den Industrial Manager, vi søger til Saint-Gobain, Weber.

Som Industrial Manager hos Saint-Gobain, Weber får du det overordnede ansvar for driften af Webers fire produktionsfaciliteter på tværs af Danmark. I samarbejde med de 7 mellemledere og 40 medarbejdere, som du har ledelsesansvaret for, sikrer du driften i overensstemmelse med Weber Denmark’s overordnede strategi og implementeringen af Saint-Gobain’s globale standarder for operational excellence og continuous improvement. Som medlem af ledergruppen og med reference til Webers Business Unit Manager bidrager du til at sikre, at virksomheden lever op til moderkoncernen, Saint-Gobain’s, vision om at være verdens førende leverandør af lette og bæredygtige materialer, der forbedrer mennesker liv gennem højeffektive løsninger.

Byggematerialer med et stærkt formål

Saint-Gobain er en af verdens førende globale leverandører af byggematerialer og -løsninger. Med fokus på innovation, bæredygtighed og menneskelig trivsel har koncernen et klart overordnet formål: Making the world a better home. Weber har i mere end 100 år udviklet og leveret en lang række specialprodukter og løsninger til nybyggeri og renovering til både professionelle og gør-det-selv-folket. I dag er Weber en del af Saint-Gobain Denmark og kan dermed kombinere sit stærke lokale fundament med et internationalt netværk af viden om byggeri. Hos Weber bliver medarbejdernes viden og erfaring brugt til at skabe materialer af højeste kvalitet.

Erfaren driftschef med stærke ledelseskompetencer

Du er uddannet ingeniør eller tilsvarende, har minimum 10 års erfaring med driftsledelse og en dyb forståelse af forskellige personlighedstyper og situationsbestemt ledelse. Du er flydende på både dansk og engelsk og effektiv i din kommunikation. Dine kompetencer inden for Lean Manufacturing/WCM er fremragende, og du trives i en stilling med brede kontaktflader både internt og eksternt. Det kommer til udtryk, når du internt skal implementere politikker inden for EHS og IRP og sikre overholdelse af budgetter og KPI’er, og eksternt når du skal forhandle og samarbejde med fagforeninger, myndigheder og leverandører.

Dine erfaring og kompetencer får du mulighed for at bringe i spil i en virksomhed og en global koncern med stolte traditioner og stærke værdier som kvalitet, bæredygtighed og livskvalitet.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain-Denmark, Weber

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på innovation, bæredygtighed og menneskers trivsel er koncernen, der blev grundlagt i 1665, til stede i 76 lande med 166.000 medarbejdere. Saint-Gobain har været i Danmark siden 1970’erne og står i dag bag flere virksomheder i den danske byggeindustri som Isover, Gyproc og Weber, der er samlet i Saint-Gobain Denmark og beskæftiger 450 mennesker. Weber er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Se mere på saint-gobain.dk

Tip en venDetaljer

Bæredygtighedsingeniør - Sustainability Engineer - Saint-Gobain Isover

Fabrikken i Vamdrup, POULSENPubliceret 21. december 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Bæredygtighedsingeniør til førende fabrik i global koncern

Saint-Gobain Denmark, Isover, Vamdrup ved Kolding

Ingeniør med energi-erfaring til optimering af bæredygtighed på moderne glasuldsfabrik - 'Sustainability Engineer'.

Vil du arbejde for at reducere energiforbrug og CO2-udledning på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker? Kan du drive projekter, der styrker bæredygtighedsprofilen for et af Danmarks stærkeste brands inden for byggematerialer? Har du praktisk erfaring med energireduktion? Så kan du være den bæredygtighedsingeniør, vi søger til Saint-Gobain Denmark, Isover.

Som bæredygtighedsingeniør hos Saint-Gobain Denmark, Isover har du ansvaret for at planlægge og lede projekter, der reducerer energiforbruget og miljøbelastningen og styrker bæredygtighedsprofilen for en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. Du er drivkraften bag den nødvendige dataindsamling og det analysearbejde, der danner grundlag for energibesparelser og CO2-reduktioner, og du har ansvaret for fabrikkens arbejde med energiledelse. Det er også dig, der sørger for support og uddannelse af kollegerne omkring energi og bæredygtighed i forbindelse med nye projekter og for, at både eksisterende og nye dele af produktionsanlægget opfylder myndighedernes krav på området. Dine analyser og dit forbedringsarbejde i.h.t. WCM-metodikker (World Class Manufacturing) bidrager til at reducere energiforbrug og -omkostninger, skabe resultater inden for cirkularitet og styrke bæredygtighedsprofilen for fabrikken og dens produkter.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. De 200 ansatte på fabrikken i Vamdrup ved Kolding er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 medarbejdere i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Ambitioner om bæredygtighed og samarbejde

Du har en teknisk baggrund, f.eks. som maskin- eller procesingeniør og praktisk erfaring med energiarbejde og -reduktion. Erfaring med projektledelse og -styring vil være en yderligere fordel. Du taler og skriver både dansk og engelsk på et godt niveau, og du har gode it-kundskaber. Dine ambitioner omkring bæredygtighed og dine evner til samarbejde driver din indsats, og gør bæredygtighed til et fælles projekt for dine kolleger og for fabrikken som helhed.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden. 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale. Se mere om POULSEN på www.POULSEN-job.dk

Om Saint-Gobain Denmark, Isover

Saint-Gobain Denmark, Isover udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. Isovers isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger. Se mere på isover.dk og saint-gobain.dk

 

Tip en venDetaljer

Procesingeniør - til Saint-Gobain Denmark, Isover

Fabrikken i Vamdrup, POULSENPubliceret 21. december 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Procesingeniør til topmoderne fabrik i globalt ledende koncern

Saint-Gobain Denmark, Isover, Vamdrup ved Kolding

Ingeniør med sans for samarbejde og sikkerhed til optimering og fremtidssikring af produktion.

Vil du være med til at sikre kvalitet, effektivitet og sikkerhed i produktionsanlægget på en af verdens førende glasuldsfabrikker? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk med processer, overvågning og dokumentation? Har du en teknisk baggrund og lyst til samarbejde i en topprofessionel organisation og produktion? Så er du måske den procesingeniør, vi søger til Saint-Gobain Denmark, Isover.

Som procesingeniør hos Saint-Gobain Denmark, Isover er det dit ansvar at optimere og fremtidssikre produktionsanlægget på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. Med reference til produktionschefen arbejder du blandt andet med sikkerhed i produktionen, risikovurderinger i forbindelse med procesændringer og løbende procesovervågning inden for ansvarsområdet, Produktion Online - Varmt Område. Du arbejder desuden med minimering af miljøbelastning, identifikation og korrektion af fejlkilder samt ajourføring og udarbejdelse af dokumentation og uddannelsesmateriale. Stillingen indebærer også deltagelse i diverse arbejdsgrupper og udvalg vedr. processer og sikkerhed.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. De 200 ansatte på fabrikken i Vamdrup ved Kolding er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 medarbejdere i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Tekniker med sans for både selvstændighed og samarbejde

Du har en teknisk baggrund, eksempelvis som proces- eller kemiingeniør og gerne 3-5 års erfaring inden for procesindustrien. Dine færdigheder omfatter almene metoder til statistisk kvalitetskontrol samt kemiske enhedsoperationer. Du har et gode it-kundskaber og taler og skriver både dansk og engelsk på et godt niveau. Som person arbejder du selvstændigt med at søge konstruktive løsninger, som du formår at basere på et godt samarbejde med resten af organisationen. Du bliver en del af en international organisation med gode muligheder for faglig udvikling og sparring med højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale. Se mere om POULSEN på www.POULSEN-job.dk

Om Saint-Gobain Denmark, Isover

Saint-Gobain Denmark, Isover udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. Isovers isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger. Se mere på isover.dk og saint-gobain.dk

Tip en venDetaljer

Sales Support for FILTRALITE

Leca International, Copenhagen, Oslo or France, POULSENPubliceret Monday, December 19, 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Sales Support for global company with unique product range

Leca International, Copenhagen, Oslo or a main city in France

Do you want to help secure clean water around the world? Are you able to motivate and incentivize sales reps to perform and meet their goals? Would you like to be a part of a global company whose overall purpose is Improving Living Conditions and Protecting the Environment? If so, you might be the Sales Support we are currently seeking for Filtralite®, a part of Leca International.

As the Sales Support for Leca International’s Filtralite® product range, a special filter media for the purification of water, you support the sales team so members can focus on their core activities. You are responsible for the processes, tools, and technologies used by the team, and you train, motivate, and inspire team members to meet their goals by offering feedback and incentives such as commissions or bonuses. Your assignments also include gathering data, preparing reports, monitoring competitors, and communicating with R&D about product development. Furthermore, you take over the administrative back-office for the Filtralite team and interface between Sales Managers and Legal Teams, Technical Teams, and Production. You follow up on public tenders, mainly in France, including submission and invoicing, and you report to the Head of Sales Filtralite.

Unique product with global impact

Developed 20 years ago in cooperation with technical institutes and water treatment experts, based on the lightweight and porous characteristics of Leca® Lightweight Aggregate (LWA), Filtralite® filter media offers innovative solutions to water facilities worldwide for physical filtration and biological treatment. Filtralite® allows for larger volumes of water to be filtered through the same volume as contact area is increased. Water management facilities can thereby increase their output without having to rebuild and expand existing facilities simply by replacing the conventional filtering media with Filtralite®. Filtralite® is a product range and registered trademark of Leca International which is part of the Saint-Gobain Group.

Energetic and structured person with natural authority

Your professional background includes experience in a CRM tool (preferably Superoffice) and the ability to turn a sales strategy into processes, automations, and systems. This is supplemented by your great communication, leadership, and analytical skills. Your theoretical education is preferably commercial or technical at bachelor’s or master’s level. You are good at planning and organizing and perseverant and structured in the way you work. You are fluent in English and French, both orally and written, and ideally also in Spanish.

Application and contact

You apply for this position at this page.

For further information please contact POULSEN at +45 75 39 34 31. All inquiries and applications are processed confidentially and will be forwarded to the companies only by appointment.

About Filtralite ® and Leca International

Leca® Lightweight Aggregate (LWA) has been in the market for more than 75 years contributing to living conditions and wellbeing by reducing the negative impact from climate change and cleaning and filtering the water for tomorrow. The company actively takes responsibility in protecting the environment, producing and delivery resource efficient products with a specific focus on its’ sustainable footprint. Filtrate® is a registered trademark for all expanded clay products used as filter media that are manufactured by Leca Norge AS in Norway. Leca is part of the Saint-Gobain Group. For further information please visit filtralite.com and leca.com.

Tip en venDetaljer

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’

Swagelok Danmark, Esbjerg, POULSENPubliceret 21. november 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’.

Swagelok Danmark, Esbjerg

Detaljeorienteret og ansvarsbevidst projektingeniør til anerkendt leverandør af ’fluid-systemer’ og procesløsninger.

Kan du være en engageret deltager i at opbygge og sikre projekter fra idé til levering hos kunder, der stiller de absolut højeste krav til tæthed, tryghed, renhed og sikkerhed? Vil du være med til at dokumentere og udvikle hos af en af verdens førende leverandører af fluid systems til krævende industrier og brancher? Så kan du være den processtærke projektingeniør, vi søger til Swagelok Danmark.

Som projektingeniør deltager du i opbygning og styring af sager og projekter for Swagelok Danmarks kunder inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi (bl.a. P2X). Du udarbejder tekniske forslag med baggrund i forespørgsler, og du sikrer registrering af data vedrørende tilbud og ordrer, herunder dokumentation/tegninger/bilag m.v. Du bliver yderligere underskriver af forpligtende overensstemmelseserklæringer iht. Maskindirektivet, PED- og ATEX-direktiverne, Fødevaredirektivet m.fl.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark og en række andre lande. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden, og det gælder også i forholdet til kunderne.

Grundig og ansvarsbevidst

Du har en videregående uddannelse som procesingeniør, maskiningeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende og gerne erfaring fra en teknisk industrivirksomhed inden for anlæg, maskiner, hydraulik eller komponenter. Måske har du forståelse for dynamikken i en salgs- og serviceorienteret virksomhed. Du har erfaring med udarbejdelse af P&ID og kan også anvende Inventor og 2D AutoCad eller tilsvarende værktøjer. Du er en fleksibel, grundig og ansvarsbevidst teamplayer - og du har desuden gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Udover den tekniske og praktiske sikring af et godt projektforløb, udvikler og vedligeholder du standarder for teknisk dokumentation og har løbende kontakt til både eksisterende og potentielle kunder i samarbejde med eksterne sælgere. Du bliver en del af en specialiseret og anerkendt virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

Tip en venDetaljer

QHSE Manager

Maskinvirksomhed, Esbjerg, POULSENPubliceret Monday, October 31, 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

QHSE Manager with proven qualifications to POULSEN's client in Esbjerg.

Are you a hard-working and dedicated mechanical technician or engineer? And do you know how to motivate and share know-how and energy? Then you might be the new QHSE Manager that POULSEN seek for our client, an expansive machine company close to Esbjerg.

Quality-focused & well-founded

As a QHSE Manager you have a natural, proactive approach to establishment and maintenance of all internal quality systems - from the mapping of processes to document controlling and quality auditing in machine quality standards. You have a profound relevant background within the machine industry and know how to turn your knowledge into efficient solutions without compromising on environmental standards - and when and how to launch future-oriented initiatives. Your IT-skills may include SharePoint, Navision and Office 365 and you communicate effectively in English - in writing as well as speech.

Involving & motivating

You understand the importance of involving and motivating your colleagues and co-workers by communicating positively and clearly - and a positive and open personality grants you natural respect that enables you not only to be successful in your role as a QHSE Manager - but also to maintain and nurture a positive and energy-driven working environment. You have a natural interest in health, safety, well-being and job-satisfaction and engages naturally as a member of the internal safety group.

Further details and company information will be shared with relevant candidates in the recruitment process - and the perfect candidate can expect a solid wage according to qualifications and an interesting and central position with prospects as part of a competent and motivated team. The company is based in the Esbjerg area.

Application & Contact

Please go to POULSEN-job.dk. For further details, please do not hesitate to contact POULSEN, at + 45 7539 3431. All questions and inquiries will be handled confidentially - and will only be shared with our client by mutual agreement.

Tip en venDetaljer

Projektleder til Sjælland og København - "Landskab og Anlæg"

HedeDanmark Ledøje eller Sorø, POULSENPubliceret 13. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektleder med ledelsesansvar til anlægs- og entreprenørafdeling

HedeDanmark a/s, Sjælland (Ledøje eller Sorø)

Selvkørende projektleder med proces- og anlægserfaring til projekter på Sjælland, primært København.

Vil du være med til at skabe både grå og grønne anlægsløsninger med en bæredygtig tilgang? Kan du stå for hele processen omkring eksempelvis gårdrenoveringer, byggeprojekter og parkanlæg fra tilbudsgivning til endelig aflevering? Kan du skabe gode relationer både internt til kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg, Sjælland.

Som projektleder hos HedeDanmark, Anlæg Øst kan du stå i spidsen for en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med 1 formand og 10-15 medarbejdere, der gennemfører anlægsopgaver for offentlige kunder og private bygherrer. Projekterne omfatter bl.a. gårdrenoveringer, parker, LAR og øvrige "grå" anlæg. Udover daglig ledelse af projekter sikrer du et godt samarbejde med de øvrige forretningsområder i HedeDanmark og naturligvis med kunder og underleverandører.

Det er et ønske, at du som projektleder kan stå for dele eller hele processen i forbindelse med projekterne, herunder: Beregning, tilbudsgivning, projektering, indkøb, forhandling med bygherren, økonomi- og byggestyring, byggemøder og endelig aflevering. Du får selvstændigt ansvar for projekternes økonomi med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Virksomheden arbejder overordnet for at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner.

Divisionen Landskab og Anlæg, Sjælland står blandt andet for etablering af parker, gårdrenoveringer, LAR-projekter og større udendørs byggeprojekter. På Sjælland er der i øjeblikket to projektledere, to entrepriseledere, en projektlederassistent, fire formænd og regionschefen. Projekterne ligger typisk i størrelsesordenen 250.000 til 15 mio. kr.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, anlægsgartner eller lignende og erfaring med styring af anlægsprojekter og ledelse af projektteams. Din erfaring omfatter desuden kundepleje og relationssalg samt beregning og tilbudsgivning. Derfor har du også gode IT-kundskaber og gerne erfaring med Sigma og ERP. Arbejdspladsen er som udgangspunkt i Sorø eller Ledøje.

Den ideelle kandidat kan som nævnt varetage hele processen omkring projekterne, herunder ikke mindst beregning og tilbudsgivning. Du får en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

Tip en venDetaljer

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 8. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venDetaljer

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPubliceret 21. juni 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tip en venDetaljer

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, Aabenraa, POULSENPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.