Markedschef, Weber, Karlslunde

Saint-Gobain Denmark A/S, Weber, POULSENPubliceret 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Markedschef til førende global leverandør af byggeløsninger

Saint-Gobain Denmark A/S, Weber i Karlslunde

Markedschef til førende brand med stærkt sortiment og fokus på innovation og bæredygtighed.

 

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem gennem udvikling og salg af stærke kvalitetsprodukter og løsninger til byggeriet? Kan du sikre de rigtige produkter og marginer til de rigtige kunder på det rigtige tidspunkt og udvikle både sortiment og markeder? Så er du måske den markedschef, vi søger til Saint-Gobain Danmark A/S, Weber i Karlslunde.

Som markedschef hos Saint-Gobain Danmark, Weber får du ansvaret for ledelse af tre produktchefer med reference til virksomhedens Business Development Director. Dine ansvarsområder omfatter desuden Market og Product Management inklusiv markedsanalyser, tilbudsvurdering og konkurrentinformation, udvikling af produktsortimentet efter kravene fra markedet og ekstern kommunikation i samarbejde med marketing. Blandt dine nøgleopgaver kan nævnes understøttelse og udvikling af salgs- og marketingplaner, udvikling af nye salgsværktøjer og -koncepter og sikring af en struktureret og afstemt innovationsproces. I samarbejde med R&D støtter du udviklingen af nye produkter, og du finder og lancerer nye produkter fra søsterselskaberne i Saint-Gobain-koncernen.

Kvalitetsmaterialer med et stærkt formål

Saint-Gobain er en af verdens førende globale leverandører af byggematerialer og -løsninger. Med fokus på innovation, bæredygtighed og menneskelig trivsel har koncernen et klart overordnet formål: Making the world a better home. Weber har siden 1902 udviklet kvalitetssikrede produkter og løsninger til både nybyggeri og renovering og til både professionelle og gør-det-selv-folket. Udviklingen bygger på medarbejdernes viden og erfaring og sker i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. I dag er Weber en del af Saint-Gobain Denmark og kan dermed kombinere sit stærke lokale fundament med et internationalt netværk af viden om byggeri.

Teknisk baggrund med kommerciel erfaring 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være byggefaglig - og gerne med en kommerciel efteruddannelse, og du har nogle års relevant faglig erfaring. Ledelseserfaring vil være et yderligere plus. Du er en habil IT- og Office-bruger og har gerne erfaring med PIM-system. Du behersker dansk og engelsk på godt niveau og har maks. 45 minutters kørsel til Karlslunde. Yderligere fordele vil være erfaring med bl.a. markedsanalyser, segmentering, rute-til-marked, SMAP og innovationsprocesser. Du får mulighed for at bringe dine erfaringer i spil i en virksomhed og en international koncern med stolte traditioner og stærke værdier, hvor kvalitet, bæredygtighed og livskvalitet er nøgleord.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain-Denmark A/S, Weber

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på innovation, bæredygtighed og menneskers trivsel er koncernen, der blev grundlagt i 1665, til stede i 76 lande med 166.000 medarbejdere. Saint-Gobain har været i Danmark siden 1970’erne og står i dag bag flere virksomheder i den danske byggeindustri som Isover, Gyproc og Weber, der er samlet i Saint-Gobain Denmark og beskæftiger 450 mennesker. Weber er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Se mere på saint-gobain.dk.

Tip en venDetaljer

Markedschef, Gyproc, Kalundborg

Saint-Gobain Denmark A/S, Gyproc, POULSENPubliceret 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Markedschef til innovativ og bæredygtig byggeleverandør

Saint-Gobain Denmark A/S, Gyproc i Kalundborg

Kommerciel markedschef til byggeleverandør med fokus på sikkerhed, sundhed og bæredygtighed

 

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem ved at levere innovative, sikre og bæredygtige systemer til letbyggeri? Kan du bidrage til udviklingen af både produkter, sortiment og markeder og samtidig sikre kunderne de rigtige løsninger og virksomheden de rigtige marginer? Så kan du være den markedschef, vi søger til Saint-Gobain Denmark A/S, Gyproc i Kalundborg.

Som markedschef hos Saint-Gobain Danmark, Gyproc får du ansvaret for ledelse af en Senior Engineer med stor erfaring omkring de tekniske forhold i produktsortimentet. Du får ansvar for Market og Product Management inklusiv markedsanalyser, tilbudsvurdering og konkurrentinformation, udvikling af produktsortimentet efter kravene fra markedet og ekstern kommunikation i samarbejde med marketing. Dine nøgleopgaver omfatter udvikling af salgs- og marketingplaner, udvikling af nye salgsværktøjer og -koncepter og sikring af en struktureret og afstemt innovationsproces. I samarbejde med R&D støtter du udviklingen af nye produkter, og du finder og lancerer nye produkter fra søsterselskaberne i Saint-Gobain-koncernen. Du sikrer desuden et øget markedskendskab, f.eks. til konkurrenter og prissætning.

Kvalitetsmaterialer med et stærkt formål

Saint-Gobain er en af verdens førende globale leverandører af byggematerialer og -løsninger. Med fokus på innovation, bæredygtighed og menneskelig trivsel har koncernen et klart overordnet formål: Making the world a better home. Det er helt i tråd med Gyprocs ambition om at levere innovative, sikre, bæredygtige systemer til letbyggeri, som er baseret på 100 % genanvendeligt gips og stål. Gyproc begyndte produktionen i 1972 og er i dag en del af Saint-Gobain Denmark sammen med andre byggebrands som Weber og Isover. I Gyprocs produktion er der, udover sikkerhed og sundhed, fokus på anvendelse af grøn strøm, genindvinding af spildvarme og genbrug af procesvand. 

Kommerciel baggrund med teknisk flair og erfaring

Du er kommercielt uddannet BSc i økonomi og afsætning og har gerne en efteruddannelse eller stor flair og erfaring inden for det tekniske område og ledelse. Du behersker dansk, engelsk og IT på et godt niveau og har gerne erfaring med PIM-system, og så bor du inden for en times kørsel fra Kalundborg.  Derudover vil erfaring inden for følgende områder være yderligere plusser: Markedsinformation- og analyser, segmentering, rute-til-marked, SMAP, innovationsprocesser, prissætning og leverancer. Du får mulighed for at bringe dine erfaringer i spil i en virksomhed og en international koncern med stolte traditioner og stærke værdier, hvor kvalitet, bæredygtighed og livskvalitet er nøgleord.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Saint-Gobain-Denmark A/S, Gyproc

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på innovation, bæredygtighed og menneskers trivsel er koncernen, der blev grundlagt i 1665, til stede i 76 lande med 166.000 medarbejdere. Gyproc begyndte sin produktion i 1972 og var fra starten en del af Kalundborg Symbiose, verdens første af sin slags. Symbiosen udmærker sig ved, at den ene virksomheds spildprodukt bliver en ressource for den næste. Gyprocs letbyggeri-systemer er innovative løsninger, der opfylder de funktionelle krav til bygningens lydisolering, akustik, brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Gyprocs eksperter hjælper hver dag kunder med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed. Se mere på saint-gobain.dk.

Tip en venDetaljer

Produktchef til førende leverandør af industrielle køletårne

Vestas industrial cooling (Vejle eller Lem), POULSENPubliceret 2. maj 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Produktchef til førende leverandør af industrielle køletårne

Vestas industrial cooling, Lem (kontor i Lem og Vejle)

 

Produktchef med teknisk baggrund til kundesupport og fortsat udvikling af kvalitets-køletårne.

Vil du være med til at sikre kvalitet og videreudvikling af nogle af verdens mest effektive køletårne? Kan du styrke fokus på den kommercielle forretning og være det tekniske bindeled til kunderne? Har du lyst til at være en del af en global virksomhed med fokus på kvalitet, effektivitet og miljø? Så kan du være den produktchef, vi søger til Vestas industrial cooling.

Med direkte reference til virksomhedens CEO bliver du det produkttekniske interface til Vestas industrial coolings kunder over hele verden. Du får desuden ansvaret for at beskrive og foreslå beregningskapaciteter til kunderne og yde support, når et salg er aftalt. Udover den tætte kundekontakt bliver det din opgave at holde dig, og dermed virksomheden, ajour med markedet, konkurrenterne og udviklingen på miljø og klima. Derigennem bidrager du til at skabe øget fokus på den kommercielle side af virksomheden.

Du sikrer, at virksomhedens markedsførings- og salgsmateriale præsenterer produkterne optimalt og udarbejder produktblade og evt. markedsanalyser. Ud fra din indsigt i markedet og kundernes behov bidrager du desuden til produktudviklingen, f.eks. i form af et idékatalog. 

Køletårne i høj kvalitet til hele verden

Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas og har siden da leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas industrial coolings køletårne er modulopbygget i seks forskellige standard-rammestørrelser og kan monteres hos kunden eller leveres færdigmonterede fra fabrikken.

Erfaren produktchef med teknisk baggrund

Du har en teknisk baggrund som maskinmester, ingeniør eller en stærk kommerciel profil med teknisk viden, og du har stor erfaring med rollen som produktchef, helst inden for det tekniske område. Derudover har du stor rutine inden for de kommercielle discipliner samt ERP og generel IT, og du mestrer både engelsk og dansk på forhandlingsniveau. 

Der vil være mulighed for at arbejde delvist fra Vestas’ kontor i Vejle, men du skal forvente at være min. to dage om ugen hos Vestas industrial cooling i Lem.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Vestas industrial cooling

Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har, siden det blev opkøbt af Vestas i 1985, leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

Tip en venDetaljer

Controller til global virksomhed i Vestjylland

Vestas industrial cooling (Lem), POULSENPubliceret 2. maj 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Controller til global virksomhed i Vestjylland

Vestas industrial cooling, Lem

 

Controller med projekterfaring til førende global leverandør af køletårne.

Vil du være med til at sikre den økonomiske drift og rapportering i en solid vestjysk produktionsvirksomhed med kunder i hele verden? Har du erfaring med projektcontrolling og andre økonomiske discipliner, og har du lyst til at være en del af en virksomhed med erfarne og engagerede kolleger? Så er du måske den controller, vi søger til Vestas industrial cooling.

Som controller får du ansvaret for projektcontrolling og for etablering og periodisk rapportering af relevante nøgletal med direkte reference til virksomhedens CEO. Dine opgaver omfatter desuden debitor- og kundestyring, opfølgning på leverandøraftaler, kontrol af aftaler, håndtering af fakturaer samt hjemtagelse af bankgarantier. Du står for den generelle regnskabsopfølgning og -håndtering og identificerer nye, vigtige rapporteringer, der kan optimere virksomhedens Business Intelligence. 

Køletårne i høj kvalitet til hele verden

Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas og har siden da leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas industrial coolings køletårne er modulopbygget i seks forskellige standard-rammestørrelser og kan monteres hos kunden eller leveres færdigmonterede fra fabrikken.

Erfaren og struktureret projektcontroller

Du har en BSc. inden for økonomi og erfaring med projektcontrolling, helst inden for det tekniske område. Dine IT-kundskaber er gode, især i ERP og MS Office, og så er du rigtig stærk til nøgletal. Du behersker desuden dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Vestas industrial coolings køletårne er blandt de mest effektive på markedet, så du bliver en del af en solid virksomhed med kunder i hele verden og fokus på kvalitet. 

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Vestas industrial cooling

Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har, siden det blev opkøbt af Vestas i 1985, leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

 

Tip en venDetaljer

Strategisk indkøber til global leverandør af køletårne

Vestas industrial cooling (Vejle eller Lem), POULSENPubliceret 26. april 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Strategisk indkøber til global leverandør af køletårne

Vestas industrial cooling, Lem (kontor i Lem og Vejle)

 

Erfaren teknisk indkøber til anerkendt og alsidig leverandør af kvalitets-køletårne.

Vil du være med til at sikre optimale vilkår for produktionen af nogle af verdens mest effektive køletårne? Kan du tænke og agere strategisk i indkøb af komponenter? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med erfarne og dedikerede kolleger og fokus på kvalitet, effektivitet og miljø? Så er du måske den strategiske indkøber, vi søger til Vestas industrial cooling.

Med direkte reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for indkøb af enkelt- og volumenkomponenter samt projektindkøb af eksempelvis platforme til produktionen af køletårne på Vestas industrial coolings i Lem ved Ringkøbing. Indkøbene omfatter bl.a. jern, stål og styretavler. Du bliver desuden ansvarlig for benchmarking og for samarbejdet med virksomhedens rumænske søsterselskab. 

Dine nøgleopgaver omfatter indkøb efter budget for hvert enkelt projekt og samling af indkøb og leverandører. Du arbejder for at optimere priser, terminer og betingelser og tænker samtidig grønt i processerne. Du udfører audits af større leverandører og holder dig løbende orienteret ved at besøge både messer og leverandører. 

Køletårne i høj kvalitet til hele verden

Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas og har siden da leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas industrial coolings køletårne er modulopbygget i seks forskellige standard-rammestørrelser og kan monteres hos kunden eller leveres færdigmonterede fra fabrikken.

Teknisk indkøber, gerne med strategisk erfaring

Du har formentlig en BsC med en kommerciel baggrund eller teknisk erfaring med området. På det faglige plan har du stor erfaring med tekniske indkøb og meget gerne erfaring med strategiske indkøb. Du er desuden en rutineret ERP- og generel IT-bruger, og du mestrer engelsk og dansk på forhandlingsniveau. 

Der vil være mulighed for at arbejde delvist fra Vestas’ kontor i Vejle, men du skal forvente at være min. to dage om ugen hos Vestas industrial cooling i Lem.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Vestas industrial cooling

Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har, siden det blev opkøbt af Vestas i 1985, leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

 

Tip en venDetaljer

Skatterådgiver til ambitiøst rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPubliceret 15. april 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Skatterådgiver til ambitiøst rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfaren og engageret skatteekspert til dynamisk rådgivningshus med stærke værdier.

Vil du være med til at styrke økonomi og digitalisering hos landmænd og andre små selvstændige erhvervsdrivende? Kan du både lægge skattestrategier og lave årsrapporter, og vil du være med til at styrke og udvikle rådgivningen på det skattemæssige område yderligere i et allerede stærkt team? Så er du måske den økonomikonsulent og skatterådgiver, vi søger til KHL i Kolding.

Som økonomikonsulent og skatterådgiver hos KHL får du ansvaret for din egen kundegruppe med både landbrugs- og byerhverv. Med din solide erfaring yder du rådgivning og sparring, primært på det skattemæssige område, og samtidig hjælper du kunderne med den digitale omstilling, som mange af dem har brug for at styrke yderligere. Du bliver en del af et stærkt team af skatterådgivere og assistenter med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og du får gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

KHL’s ambition er at være landets bedste rådgivningsvirksomhed for landmænd og andre erhvervsdrivende. Du bidrager til at indfri ambitionen gennem fokus på skatteoptimering, skattestrategier og digitalisering for dine kunder. Du færdiggør skatteregnskaber og årsrapporter og udarbejder skattemæssige oplæg i forbindelse med ejendomshandler og generationsskifter, alt sammen ud fra dine erfaringer med selskaber og virksomhedsskatteordningen og ud fra din evne til både at lytte og udtrykke dine meninger.

Faglig styrke og stærke værdier

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet og for at give kunderne, både på landet og i byerne, konkurrencedygtig rådgivning i særklasse.

Erfaren og engageret rådgiver

Du er reg. revisor, cand.merc.aud., HD-R, cand.agro. eller måske jordbrugsteknolog. Det vigtigste er, at du har erfaring med rådgivning, gerne fra et lignende job. Med din servicemindede, åbne og engagerede tilgang har du kunden i centrum for den selvstændige og individuelle rådgivning, du yder. På de interne linjer har du lysten til, sammen med dine kolleger i afdelingen, at udvikle KHL’s rådgivning på det selskabs- og skattemæssige område. Du bliver en del af et team og en virksomhed, der ikke går på kompromis, og som sætter en ære i at rådgive med hjertet.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

Tip en venDetaljer

Revisorassistenter til solidt og ambitiøst rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPubliceret 15. april 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisorassistenter til rådgivningshus med stærke værdier

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfarne revisorassistenter til fagligt stærkt rådgivningshus for selvstændige og små virksomheder.

Vil du være med til at sikre konkurrencedygtig rådgivning og service i særklasse og styrke den digitale omstilling hos små virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende? Har du styr på regnskaber, moms og bilag, og har du lyst til at arbejde i en fleksibel organisation med store grader af frihed og ansvar? Så kan du være en af de revisorassistenter, vi søger til KHL i Kolding.

Som revisorassistent hos KHL får du selvstændigt ansvar for din egen kundeliste i samarbejde med den kundeansvarlige revisor. Selvom KHL er grundlagt som en rådgivningsvirksomhed for landbruget, tæller kundekredsen også en lang række selvstændige og mindre virksomheder inden for andre erhverv, og det er denne gruppe, du primært kommer til at arbejde med.

Du udarbejder årsregnskaber for både personer og selskaber og hjælper kunderne med at styrke deres digitale omstilling og dermed effektiviteten i deres forretning. Du laver moms- og skatteregnskaber og håndterer bilag, i nogle tilfælde ude hos kunderne. KHL har fokus på digitalisering og bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic.

Faglig styrke og rådgivning i særklasse

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Virksomheden yder konkurrencedygtig rådgivning i særklasse til landbrug og andre mindre og selvstændige erhvervsdrivende som håndværkere og frisører.

Praktisk erfaring og kunden i centrum

Du har en uddannelse som revisor- eller regnskabsassistent suppleret med flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller en anden økonomisk rådgivningsvirksomhed. Du har både evnen og lysten til at udføre dit arbejde med kunden i centrum og bidrage til at styrke deres forretning og digitalisering.

Du bliver en del af en virksomhed med en høj grad af fleksibilitet og frihed og et stærkt kollegialt fællesskab, der sætter en ære i at rådgive med hjertet.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

Tip en venDetaljer

Regnskabsassistenter til fagligt rådgivningshus for landbruget

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPubliceret 15. april 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regnskabsassistenter til fagligt rådgivningshus for landbruget

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfarne regnskabsassistenter til stærk og ambitiøs rådgivningsvirksomhed for landbruget.

Vil du være med til at styrke økonomi og digital omstilling i både personligt og selskabsejede landbrug? Har du styr på moms, skatteregnskaber og årsrapporter, og har du lyst til at være en del af en faglig og fleksibel rådgivningsvirksomhed med stærke værdier og ambitioner? Så er du måske en af de regnskabsassistenter med fokus på landbrug, vi søger til KHL i Kolding.

Som regnskabsassistent hos KHL får du ansvar for en kundeportefølje af primært personligt ejede landbrug i samarbejde med den kundeansvarlige revisor. Hvis du desuden kan arbejde med selskaber, vil det være en fordel. Du hjælper blandt andet med bogføring, controlling og digital håndtering af regnskabsbilag, og du bidrager i det hele taget til at styrke den digitale omstilling hos kunderne. Desuden udarbejder eller opstiller du moms- og skatteregnskaber og årsrapporter og løser andre administrative opgaver, i nogle tilfælde som virksomhedssekretær ude hos kunden.

Traditionsrig forening og solid virksomhed

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet og for at give kunderne, både på landet og i byerne, konkurrencedygtig rådgivning i særklasse.

Praktisk erfaring og digital interesse

Du har en uddannelse som revisor- eller regnskabsassistent og flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller en rådgivningsvirksomhed inden for landbrug. Du arbejder uproblematisk i Ø90 og på andre af branchens digitale platforme, og du har interesse for den nye digitale platform InterCount, hvor du eventuelt kan få en superbruger- eller supportrolle.

Du bliver en del af et stærkt, fagligt hus med kompetente kolleger og en høj grad af fleksibilitet og frihed. KHL arbejder for at give kunderne konkurrencedygtig rådgivning i særklasse, og som regnskabsassistent bliver du en vigtig del af den samlede service over for kunderne.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

Tip en venDetaljer

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPubliceret 21. februar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tip en venDetaljer

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 21. februar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venDetaljer

QHSE Coordinator

Maskinvirksomhed, Esbjerg, POULSENPubliceret Tuesday, February 21, 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

QHSE Coordinator with proven qualifications to POULSEN's client in Esbjerg.

Are you a hard-working and dedicated mechanical technician or engineer? And do you know how to share know-how and energy? Then you might be the new QHSE Coordinatorr that POULSEN seek for our client, an expansive machine company close to Esbjerg.

Quality-focused & well-founded

As a QHSE Coordinator you have a natural, proactive approach to establishment and maintenance of all internal quality systems - from the mapping of processes to document controlling and quality auditing in machine quality standards. You have a relevant background within the machine industry and know how to turn your knowledge into efficient solutions without compromising on environmental standards - and when and how to launch future-oriented initiatives. Your IT-skills may include SharePoint, Navision and Office 365 and you communicate effectively in English - in writing as well as speech.

Involving & motivating

You understand the importance of involving and motivating your colleagues by communicating positively and clearly - and a positive and open personality grants you natural respect that enables you not only to be successful in your role as a QHSE Coordinator - but also to maintain and nurture a positive and energy-driven working environment. You have a natural interest in health, safety, well-being and job-satisfaction and engages naturally as a member of the internal safety group.

Further details and company information will be shared with relevant candidates in the recruitment process - and the perfect candidate can expect a solid wage according to qualifications and an interesting and central position with prospects as part of a competent and motivated team. The company is based in the Esbjerg area.

Application & Contact

Please go to POULSEN-job.dk. For further details, please do not hesitate to contact POULSEN, at + 45 7539 3431. All questions and inquiries will be handled confidentially - and will only be shared with our client by mutual agreement.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.