Gruppeleder til international servicevirksomhed

Servicevirksomhed i SønderjyllandPubliceret 6. juli 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Gruppeleder med ansvar for daglig ledelse af en afdeling med ca. 20 medarbejdere.

Vil du være bindeled mellem kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland? Har du ledelseserfaring, og kan du lede og motivere medarbejderne i dit team, så de har de rette betingelser for at yde den bedste kundeservice? Så er du måske den Gruppeleder vi søger for en international servicevirksomhed med hovedsæde i Sønderjylland.

Som Gruppeleder får du ansvaret for et team med ca. 20 medarbejdere i denne spændende internationale servicevirksomhed. Udover den daglige ledelse arbejder du sammen med dine Gruppeleder-kolleger for at styrke og videreudvikle den høje kvalitet og effektivitet i virksomhedens kundeservice.

Kvalitet og service er fundamentet

Du får en nøglerolle med reference til driftschefen i en virksomhed, der er Europas største på sit felt. Medarbejderne er omdrejningspunktet for både drift og fortsat udvikling af virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du som Gruppeleder har erfaring med ledelse, forstår administrativ produktion og processer og gerne har arbejdet med effektiviseringer, Lean eller lignende.

Professionel og inspirerende Gruppeleder

Du har det personalemæssige ledelsesansvar for medarbejderne i dit team, og du skaber et professionelt og inspirerende arbejdsklima, der samler medarbejderne om de fastsatte mål. Sammen med de øvrige ledere koordinerer du den løbende ressourcefordeling, og du identificerer de opgaver og arbejdsgange, der kan digitaliseres eller på anden måde optimeres.

Erfaren leder med gode evalueringer

Du har en relevant uddannelse, f.eks. med en merkantil baggrund, og din ledelseserfaring bakkes op af gode evalueringer. Du kender til administrative processer og har måske erfaring med ledelse af administrative funktioner. Du kommunikerer ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk, og du trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Økonomirådgiver til stærkt team i spændende virksomhed

LandboSyd, AabenraaPubliceret 6. juli 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Struktureret og proaktiv økonomirådgiver til udvikling af egen kundeportefølje.

Vil du udarbejde regnskaber, håndtere skat og rådgive din egen portefølje af professionelle landbrug? Er du en struktureret, kvalitetsorienteret og proaktiv rådgiver og en udadvendt og imødekommende kollega? Så kan du være den økonomirådgiver, vi søger til LandboSyds fagligt stærke rådgivningsteam i afdelingen for regnskab & skat.

Du får ansvaret for fastholdelse, udvikling og udvidelse af din egen kundeportefølje af professionelle landbrug. Dine opgaver omfatter håndtering af skat og udarbejdelse af regnskaber, som du løbende følger op på og evaluerer i tæt dialog med kunden.

Stærk rådgiver til professionelle landbrug

Du bliver en del af et fagligt stærkt rådgivningsteam i LandboSyds afdeling for regnskab & skat.

LandboSyd er en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst, der servicerer det professionelle landbrug i hele Danmark. Vi står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget.

Rådgivning, samarbejde og dialog

Udover håndtering af regnskaber og skat omfatter dine opgaver bl.a. gennemførelse af regnskabsmøder, udvikling og udvidelse af din kundeportefølje, tæt dialog med assistenter og øvrige rådgivere omkring kunden samt rådgivning om regnskab, skat og skattestrategi.

Udadvendt sparringspartner med fokus på kunden

Du er uddannet cand.merc., cand.merc.aud. eller agro business economist og har god erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er en udadvendt og imødekommende holdspiller, der sætter pris på kollegial sparring, og du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold med god pension, flotte faciliteter og en høj fleksibilitet, hvor det ikke er nødvendigt at møde på kontoret i Aabenraa hver dag.

 For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Beregner (Kalkulatør / Indkøber)

Ejner Olesen's Efterf, GrindstedPubliceret 26. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Beregner

til effektiv tømrer- og snedkervirksomhed

Har du erfaring fra tømrer-/snedkerfaget og kan du regne prisen ned til mindste detalje på selv den største fagentreprise?

Erfaring med kalkulation og indkøb

Du har en solid baggrund i tømrer- og/eller snedkerfaget, måske uddannet som ingeniør,

byggetekniker eller lignende. Du kunne måske være en dygtig yngre tømrermester, der ønsker at stoppe eller sælge din virksomhed. Du besidder også den nødvendige økonomiske og driftsmæssige forståelse, det kræver at forstå udbudsmateriale og udregne kalkulationer af små såvel som store fagentrepriser. Du ved, hvad det kræver at stå for indkøb til større entrepriser og du bevæger dig hjemmevant rundt i AutoCad og Office-pakken og har naturligvis stor erfaring med dine kalkulationsværktøjer, som fx Exact-calc eller lignende.

Robust med sans for humor

Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor vi er i øjenhøjde med hinanden og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder også, at du er selvdisciplineret og kan køre din del af projekterne i mål. Du bor maks. en time fra virksomheden. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsplads.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling med en stor berøringsflade og dygtige kollegaer, der kan deres håndværk. Du vil afløse en trofast medarbejder, som har været ved virksomheden i mange år. I overgangsperioden vil han fungere som din sparringspartner og vidensbank, så vi får skabt grobund for et fremadrettet langtidsholdbart samarbejde. Attraktiv løn efter kvalifikationer og indsats.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til Ejner Olesen's efter aftale med dig.

ApS Ejner Olesen’s Eftf. er en traditionsrig håndværkervirksomhed, beliggende ved Grindsted,  med ca. 50-70 veluddannede håndværkere heraf 9-10 lærlinge, hver med deres speciale som udfører såvel reparations- og vedligeholdelsesarbejde, samt store nybygningsopgaver ( se www.ejner-o.dk )

 

Tip en venDetaljer

Kvægrådgiver til moderne servicevirksomhed i vækst

LandboSyd, AabenraaPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Forretningsorienteret kvægrådgiver og sparringspartner for kundeportefølje af kvægbrug.

Vil du være med til at optimere alle driftsaspekter af spændende danske kvægbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner med et betydeligt drive og gerne med en stærk økologisk profil? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til kvægrådgivningsteamet hos LandboSyd, der servicerer professionelle landbrug i hele Danmark.

Du bliver primær kvægrådgiver og får ansvaret for både proaktiv opfølgning og udvidelse af en kundeportefølje af professionelle kvægbrug, der har fokus på optimering af alle driftsaspekter. Dine opgaver omfatter rådgivning, udvikling og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, udvikling og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver udvikling af både kundeporteføljen og den faglige rådgivning, som du også markedsfører. Desuden løser du formidlingsopgaver i form af faglige artikler og indlæg på landmandsmøder.

Solid erfaring og stærkt drive

Derfor er du uddannet inden for Animal Science, jordbrugsteknolog, dyrlæge eller lignende og har solid erfaring, eksempelvis fra rådgivningsbranchen eller grovvarebranchen. Som person er du udadvendt og imødekommende med et stærkt drive, og du prioriterer videndeling og tværfaglig, kollegial sparring. Ideelt set har du en stærk økologisk profil.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, AabenraaPubliceret 15. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Packaging Specialist

 Publiceret 4. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Packaging Specialist med forretningsforståelse til innovativ, international virksomhed

Vil du have ansvaret for udvikling og test af nye emballager til innovative produkter i en traditionsrig, international virksomhed? Kan du desuden bidrage til at optimere virksomhedens eksisterende emballager og processer? Så er du måske den Packaging Specialist, vi søger, til en spændende specialvirksomhed i DK.

Som Packaging Specialist er du ansvarlig for at udvikle og teste nye, kosteffektive emballager i samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger, f.eks. procurement. Du sikrer en struktureret udviklings- og implementeringsproces af nye emballager i samarbejde med andre interne nøglepersoner og bidrager til at minimere virksomhedens pakkeomkostninger ved at optimere eksisterende emballager og pakkeprocesser. Som Packaging Specialist har du desuden ansvaret for emballage og pakkeprocesser i CAPEX-investeringsprojekter.

Stor viden og solid baggrund

Via mindst fem års erfaring som Packaging Specialist har du en omfattende viden om design, materialevalg, barriereegenskaber og mærkning af emballage og en god forståelse for forskellige pakkeprocesser. Derudover har du en god forretningsforståelse og kan kommunikere flydende på dansk og engelsk, både mundligt og skriftligt.

Din erfaring og ekspertise bruger du udover de allerede nævnte opgaver også i forbindelse med kundeforespørgsler og som deltager i relevante interne og eksterne kundemøder. Dermed spiller du en vigtig rolle i virksomhedens fortsatte udvikling og vækst i forhold til kunder og markeder over hele verden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Stærkt kommunikationstalent

Du kommer til at udvikle og drive aktiviteter på sociale medier og udvikle content, så vi er tilstede på de rigtige platforme og dermed løbende styrker brandet POULSEN over for udvalgte målgrupper.Publiceret 20. maj 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, og drømmer du om et relevant og udviklende studiejob, hvor du kan afprøve og styrke dine kompetencer inden for web og SoMe, så har du nu muligheden for en spændende stilling hos POULSEN.  

Du kommer primært til at arbejde med at styrke vores kendskabsgrad og skabe engagement på sociale medier gennem en stærk og relevant tilstedeværelse. Dermed kommer du til at udvikle og drive aktiviteter på sociale medier og udvikle content, så vi er tilstede på de rigtige platforme og dermed løbende styrker brandet POULSEN over for udvalgte målgrupper.

Teoretisk og kreativt velfunderet

Du er både teoretisk og kreativt velfunderet og forstår vigtigheden af at arbejde med både konceptudvikling, content creation og analyse. Du er drevet af at lave godt indhold og løbende justere indsatsen, så den altid fungerer optimalt i forhold til søgemaskineoptimering og vores overordnede marketingsstrategi. Det er naturligt for dig at opstille relevante KPI’er, og du har indgående kendskab til mulighederne på sociale medier, fordi du altid er opdateret på de nyeste tendenser. Gennem din tidligere erfaring har du en udtalt evne til at forstå og kommunikere med en given målgruppe, ligesom du har et bredt kendskab til forskellige målgruppers medieforbrug og -adfærd.

Selvstændig og ansvarlig

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den marketingansvarlige partner inden for forskellige fokusområder, som fx opdatering af websites, implementering og koordinering af nyhedsbreve, koordinering og samarbejde med eksternt bureau i forhold til social selling og SEO samt diverse grafiske ad hoc opgaver. Derfor er du en teamplayer, der ikke er bange for at tage selvstændigt ansvar og udvikle nye indsatser. Du trives både med rutine- og udviklingsopgaver og forstår at bevare overblikket, afslutte opgaverne og overholde deadlines.

Udfordringer og faglig udvikling

Vi forestiller os, at du har minimum 2 år tilbage af dit studie og mestrer korrekt dansk og engelsk i både skrift og tale. Til gengæld får du en stilling med en høj grad af medbestemmelse og mulighed for at forme jobbet, og vi sikrer, at du får rig mulighed for at udvikle din faglighed med daglige udfordringer. Du bliver en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed med et uformelt miljø, fleksible arbejdstider og de nødvendige arbejdsredskaber stillet til rådighed. Stillingen er ca. 10 timer om ugen på vores hovedkontor i Holsted. Tiltrædelse er hurtigst muligt og med løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31.

POULSEN er et professionelt og velrenommeret konsulenthus - med rækkevidde til Danmark og videre ud til resten af Verden. Via et stærkt og rutineret team samt en progressiv tilgang til moderne metoder og teknologier, leverer POULSEN de stærkeste profiler, som passer til enhver klients faglige kravspecifikation og virksomhedskultur. Kandidater behandles altid med fortrolighed og grundighed. Dermed bliver ærlighed og respekt vigtige nøgleord - for både klient og kandidat. Se mere på www.POULSEN-job.dk

Tip en venDetaljer

Chefkonsulent, som brænder for revision, skat og ledelse

OdensePubliceret 12. maj 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Økonomisk chefkonsulent med ansvar for eget team og rådgivning af landsbrugsvirksomheder.

Vil du være med til at sikre dansk landbrugs fremtid gennem kvalificeret økonomisk rådgivning? Og brænder du for revision, skat og ledelse? Så er her en spændende mulighed som chefkonsulent med ansvar for 10 fagligt stærke vidensmedarbejdere i økonomiafdelingen hos rådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab i Odense.

Som økonomisk chefkonsulent skal du primært rådgive nogle af landets førende landbrugsvirksomheder omkring regnskab, revision, generationsskifte, selskabsdannelse og skat. Sammen med tre øvrige chefkonsulenter sætter du retningen for vores økonomiafdeling og -rådgivning og får, i lighed med dine kolleger i chefgruppen, ansvaret for dit eget team med cirka 10 medarbejdere.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Som navnet antyder, har Patriotisk Selskab en lang og stolt historie. Siden 1810 har vi arbejdet for at gøre en forskel for dansk landbrug og for at sikre erhvervets fremtid gennem kvalificeret og fagligt stærk rådgivning om alt fra økonomi og jura til planteavl, husdyrproduktion og miljø. Vores rådgivning fokuserer på, hvordan virksomhederne kan skabe overskud trods det pres, landbruget konstant er under.

Fagligt stærk og personligt ambitiøs

Derfor søger vi en økonomisk chefkonsulent med ledelseserfaring og en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro eller HD(R). Du er fagligt stærk inden for revision og skat, og som person er du ambitiøs både på egne, medarbejdernes og virksomhedens vegne. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer, og du brænder for, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, så alle kompetencer i dit team bidrager til virksomheden.

80 kolleger med sammenhold og humor

Hos Patriotisk Selskab får du cirka 80 kolleger med et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone. Vi har kantineordning, personaleforening og kunstforening, og vi står klar med et skræddersyet introforløb, der giver dig en god og grundlæggende velkomst. Som en del af chefgruppen i økonomiafdelingen refererer du til den administrerende direktør.

Om Patriotisk selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive forretninger med potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Tip en venDetaljer

Regnskabsassistenter og revisorassistenter landbrug og byerhverv

KoldingPubliceret 7. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsagligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsagligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

 

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Financial Controller

SydjyllandPubliceret 18. december 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Analytisk og kommunikativ Financial Controller

Kan du udarbejde perioderapportering og medvirke til udarbejdelse af budgetter, forecasts og ad hoc-analyser? Er du villig til at lære nyt og udvikle dig, så har du nu mulighed for at blive en del af en interessant sydjysk fødevarevirksomhed, som financial controller.

 

Energisk og systematisk

Som financial controller bliver du en del af en spændende hverdag i økonomiafdelingen. Dine opgaver kommer primært til at bestå af rapporterings- og controllingopgaver, herunder økonomistyring og resultatopfølgning, budgettering og budgetopfølgning. Du forstår vigtigheden af at være kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde og går til opgaverne med stor entusiasme, både når det handler om finansielle nøgletal, analyser, likviditetsstyring og -optimering, salgscontrolling og dækningsbidragsanalyser. I din stilling kom­mer du til at arbejde med udvikling af BI-værktøj, opbygning og videreudvikling af ledelsesinformationssystemer og opgradering af ERP. Du går derfor systematisk og analytisk til opgaverne, ligesom du er udadvendt og samarbejdsorienteret i det tætte samarbejde med IT afdelingen og i sparring med ledelsen.

 

Udviklingsorienteret og videbegærlig

Vi forestiller os, at din baggrund er cand.merc. eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsbranchen. Dine kompetencer gør dig i stand til at udføre rapporterings- og controllingopgaver på højt niveau. Vigtigt er det, at du er nysgerrig over for nye opgaver og har en positiv indstilling til at udvikle dig fagligt og lære nyt.

Er du den rette kandidat til jobbet, tilbyder vi dig en stilling i en stærk, uformel og passioneret kultur med en høj grad af frihed til at udvikle sig. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Alsidig RPA-ekspert

TrekantsområdetPubliceret 19. august 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du en lidt nørdet tekniker med stor interesse og erfaring indenfor RPA-området.....?

Så kan du blive tilbudt opgaver med design af RPA-løsninger i samarbejde med kunder og kollegaer. Du deltager i udvikling af RPA-processer sammen med - og hos klienterne. Du er den fagtunge tekniker, som andre anerkender og derfor styrer du den tekniske opsætnings- og installationprocesser af automatiseringsværktøjer.

I forbindelse med opgaveløsningen, vil der forekomme perioder, hvor du er udstationeret - både i Danmark - men også internationalt.

Du er eminent til engelsk og dansk og har en oprigtig interesse i at levere de bedste løsninger efter aftalte specifikationer.

Ansættelsesbetingelserne er gode - og virksomheden har en solid økonomi.

For yderligere oplysninger, kontakt POULSEN på 75 39 34 31

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Teknikere og teknologer (M/K) for Royal Greenland

GrønlandPubliceret 28. maj 2018
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Teknikere og teknologer (M/K)

med erfaring fra fødevarebranchen og lyst til oplevelser i Grønland

POULSEN søger for Royal Greenland

Royal Greenland søger dygtige, ambitiøse og eventyrlystne teknikere og teknologer til Grønland.

Hvis du bliver ansat, kan du se frem til spændende arbejdsmæssige udfordringer og oplevelser, der udvikler dig fagligt og menneskeligt.

Det forventer Royal Greenland af dig

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, mejerist, ingeniør eller lignende med erfaring fra job i fødevarebranchen.

Koncernsprogene dansk og engelsk i skrift og tale skal mestres. IT anvender du på et fornuftigt bruger-niveau.

Du arbejder professionelt og struktureret, energisk og målrettet. Det forventes at du er selvstændig og tager ansvar for at løse alle opgaver som aftalt.

Du er god til at kommunikere, og i hverdagen er du en glad og imødekommende kollega.

Det kan du forvente

Du kommer til at løse interessante opgaver på en velfungerende arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Lønnen afhænger af kvalifikationer, og virksomheden hjælper naturligvis med det praktiske, herunder indkvartering i Grønland.

Vil du vide mere...

Hvis du ønsker flere oplysninger om jobmulighederne, er du velkommen til at kontakte John Vagn Kristensen, chefkonsulent i POULSEN, på tlf. 5182 5171.

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles altid dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.