Produktionschef til førende skandinavisk maskinproducent

Fasterholt Maskinfabrik A/S, Fasterholt ved Brande, POULSENPubliceret 8. december 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Produktionschef til førende skandinavisk maskinproducent

Fasterholt Maskinfabrik A/S, Fasterholt ved Brande

Kvalitetsbevidst produktionschef med god forretningsforståelse til moderne maskinfabrik.

Elsker du store maskiner, og har du lyst til at sikre en effektiv produktion af dem? Sætter du en ære i at efterleve krav om kvalitet og leveringstider, og kan du sikre et roligt flow i produktionen? Har du både teknisk og forretningsmæssig forståelse? Så kan du være den produktionschef, vi søger til Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner, Fasterholt Maskinfabrik A/S.

Som produktionschef hos Fasterholt Maskinfabrik får du en nøglerolle i at sikre, at virksomheden lever op til sine stærke traditioner for at levere maskiner af høj kvalitet til aftalt tid. Du sætter en ære i at overvåge og styre produktionen ved at være på forkant med planlægningen, og dermed sikrer du et roligt og konstant flow i samarbejde med værkførerne i de forskellige produktionsafdelinger. Samtidig har du det overblik og den ro, der skal til for at kunne håndtere de uforudsigeligheder, som altid opstår i en produktionsvirksomhed. Din effektive arbejdsstruktur smitter af på kollegerne, og du kan både gå forrest og motivere resten af holdet til at gå med. Udover produktionsstyring hjælper du bl.a. med procesforbedring og opdatering af vare-stamdata, og du sikrer, at maskiner og hjælpemidler er vedligeholdte og tilgængelige.

Moderne virksomhed med stolte familietraditioner

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en moderne virksomhed, der i dag er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Siden starten i 1958 har virksomheden været kendt for produkter af den højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug uanset størrelse. Medarbejderstaben består af motiverede og erfarne folk, hvoraf mange har været hos Fasterholt Maskinfabrik i rigtigt mange år. Udover fabrikken i Danmark har virksomheden siden 2019 haft et salgsselskab i Tyskland.

Jordnær, struktureret tekniker

Du har formentlig en baggrund som smed, landbrugsmekaniker, maskintekniker eller lignende suppleret med erfaring fra en lignende stilling, gerne i metalbranchen. Du har kendskab til Navision, Microsoft Dynamics og Naveksa, og du er gerne bekendt med FMEA, SMED og andre Lean-teorier. Du har både teknisk og forretningsmæssig forståelse, og som person er du jordnær, nytænkende og struktureret. 

Du bliver en del af en stolt og moderne familievirksomhed. Det familiære præger kulturen i virksomheden, og det samme gør årtiers tradition for udvikling og innovation. 

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Fasterholt Maskinfabrik

Fasterholt Maskinfabrik A/S er en familieejet, flad organisation, som i dag beskæftiger godt 90 medarbejdere. Her er højt til loftet og en uformel tone. Hovedproduktet er vandingsmaskiner til landbrug, som sælges både i Danmark og mange steder i Europa. Læs mere på www.fasterholt.dk.

Tip en venDetaljer

Business Controller til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15. min. vest for Vejle, POULSENPubliceret 26. november 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Business Controller til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15 min. vest for Vejle

Business Controller med Power BI-erfaring til privatejet slagteri i udvikling og vækst.

Vil du være med til at understøtte den rivende udvikling på Danmarks tredjestørste slagteri med analyser og rapportering? Kan du levere state of the art-rapportering på KPI’er, udvikle Excel-modeller og udarbejde business cases? Så er du måske den Business Controller, vi søger til DanePork A/S.

Som Business Controller hos DanePork bliver du en del af økonomi- og administrationsteamet med reference til virksomhedens CFO. Du udvikler og vedligeholder den Power BI-rapportering, som sikrer state of the art-rapportering på KPI’er og udvikler diverse Excel-modeller til produktion og administration. Du påtager dig rollen som projektleder på udvalgte udviklingsinitiativer og samarbejder med virksomhedens IT-afdeling omkring udviklings- og driftsprojekter. 

Stillingen omfatter også udarbejdelse og deltagelse i business cases, herunder analyse og proces, samt deltagelse i et nyt ERP-projekt, som skal implementeres inden for de kommende 12 måneder. Der er desuden mulighed for udvikling af automatiserings-flows i Power Automate. Endelig vil du, i mindre omfang, deltage i daglige driftsopgaver.

Godt håndværk og stærke relationer

Service, fleksibilitet, kvalitet og ordentlighed er nøgleord for virksomheden - og dermed for dig. Godt håndværk og langvarige samarbejdsforhold med både leverandører og kunder har højeste prioritet og udgør omdrejningspunktet for slagteriets fortsatte udvikling. DanePork er en virksomhed i vækst og har over de seneste 5 år udvidet produktionen med 16.000 m2, bl.a. med et nyt, moderne slagteri med en kapacitet på 650 grise/time.

Praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer

Du har formentlig en cand.merc. i Business Controlling eller en HD i Supply Chain Management. Det er vigtigt, at du har nogle års praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer til analyse og rapportering. Hvis du desuden har erfaring med andre IT-værktøjer til analyse samt proces- og informations-flow vil det være en yderligere fordel. Du bliver en del af en spændende vækstvirksomhed med fokus på et godt arbejdsmiljø.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DanePork A/S

DanePork er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende i Trekantområdet mellem Vejle og Billund. Vækstvirksomhedens udgangspunkt er det gode håndværk, høj kvalitet og nærhed til kunder og leverandører. DanePork er etableret i 1989 og beskæftiger 400 engagerede medarbejdere. Se mere på danepork.dk.

Tip en venDetaljer

Maskinmester med ledelsesansvar

Leca Danmark A/S, Randers, POULSENPubliceret 21. november 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Maskinmester med ledelsesansvar

Leca Danmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold af tekniske anlæg, der drifter Lecas anlæg i Hinge ved Randers?

I denne nyoprettede stilling, vil du som maskinmester få ansvar for vedligeholdelsesteamet, samt blive en del af operations management, der består af både produktion og vedligehold.  Du vil indgå i driftsteamet, som består af to produktionschefer, teknisk chef og fabrikschef, der har ansvaret for den daglige produktion, og at der produceres døgnet rundt alle ugens dage. Teamet har ansvaret for drift og vedligehold af fabriksanlæggene til produktion af Leca, som består af lerforarbejdning, tre roterovne samt knuse-, sortere- og pakkeanlæg.

Du vil derudover efter grundig oplæring indgå i vagtordning, som er under opbygning.

I jobbet vil du få gode muligheder for at udvikle din faglighed og ledelse evner og dygtiggøre dig inden for teamets forskellige procesanlæg. Der er tale om et meget selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar.

Unikt produkt til innovative løsninger

Leca Danmark A/S blev grundlagt i 1938 på basis af det patent, som Lemvigh-Müller & Munck A/S fik på fremstilling af letklinker. Siden da er både virksomheden, det unikke produkt og dets anvendelse blevet udviklet løbende. Leca Danmark A/S er ejet af den franske koncern Saint-Gobain, og virksomheden samarbejder tæt med sine internationale søsterselskaber i Leca Int. Dette samarbejde og den fortsatte udvikling bliver du en del af.

Stor mulighed for personlig udvikling

Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller tilsvarende gerne med erfaring fra kraftværk eller varmeforsyningsbranchen eller erfaring med røggasrensning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tilsyn og idriftsættelse af tekniske anlæg. Dette er dog ikke et krav, da erfaring ikke er en absolut nødvendighed. Vi tilbyder den nødvendige oplæring og løbende sparring og udvikling.

Du får en central rolle i en traditionsrig virksomhed med et unikt og anerkendt produkt og en stærk og inkluderende kultur med fokus på udvikling og bæredygtighed.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Leca Danmark A/S

Leca Danmark A/S er ejet af den franske koncern Saint-Gobain og udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Leca® letklinker er et simpelt produkt, men bruges til et utal af innovative løsninger inden for byggeri, infrastruktur og drænløsninger. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer. Leca® har været på markedet i mere end 80 år. Se mere på www.leca.dk.

Tip en venDetaljer

CFO for global industry leader in high-end heat exchanger solutions

Vestas aircoil A/S, Lem, Denmark, POULSENPubliceret 27. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

CFO for global industry leader in high-end heat exchanger solutions

Vestas aircoil A/S, Lem, Denmark

Experienced and pragmatic CFO for defining and implementing effective group policies and solutions.

Can you ensure timely and adequate financial analysis, forecasting, and reporting and put it to good use in both strategic and operational contexts? Are you able to define and implement effective group policies and solutions for financial risk management, IT infrastructure, insurance, and CSR? Do you have substantial experience with operational and financial controlling and leading financial teams across sites and countries? And do you have a no-nonsense, fact-based, can-do-approach to business and process development? Then you could be the CFO we are currently seeking on behalf of Vestas aircoil A/S.

In your capacity of Chief Financial Officer (CFO) and member of C-level management of the company you will assume responsibility, including the continuous improvement, for all details within your scope and function. This includes participation in strategy formulation and hands-on implementation as well as preparing and presenting material for the board through participation in board meetings. You will be responsible for timely and accurate local and consolidated reports, forecasts, and budgets and for the hands-on execution of policies and tasks related to local and group financial analysis, forecasting, and reporting. Furthermore, you develop a detailed and automated controlling model and framework to identify and understand development in cost drivers and actively utilize this data to improve business.

Your responsibilities also include leading the continuous development of the company-wide controlling process and defining and executing policies and tasks related to reducing financial risk. You will redesign and implement proprietary company software to calculate cost and sales prices and ensure appropriate and cost-effective solutions for group IT. You also ensure timely and compliant handling of external affairs with auditors, banks, insurance companies, lawyers, public authorities, etc. and of CSR at all company sites through group policies and execution of plans and tasks. You will be part of the executive board and will be registered as a director with the Danish Business Authority (Erhvervsstyrelsen).

Criteria for success

To succeed in this position, you will need to truly understand all details about all numbers affecting business performance, including their internal relations. You must develop a detailed controlling model and framework to ensure comprehensive understanding and appropriate reactions to factors affecting company profitability. Furthermore, you must ensure an effective IT infrastructure and cybersecurity protection along with on-time and on-budget implementation of software at all levels and all sites. Group policies for financial risk management, IT and CSR are also among your KPIs along with ensuring  full legal compliance at all sites.

Proud history and constant development

The history of Vestas aircoil dates back to 1956 when the engine manufacturer B&W asked Vestas, which at the time manufactured agricultural machinery, to solve the task of air cooling the turbochargers that B&W had begun to mount on large diesel engines. Since then, there has been no looking back, and Vestas aircoil is now among the world's leading specialists in developing and manufacturing OEM quality cooling systems for the largest global engine manufacturers. The company has production facilities in Europe, USA, and China and has a worldwide network of distributors and agents. The product range includes individually designed heat exchangers and cooling systems for engines and machines. 

Extensive international leadership and financial controlling experience

Your academic background includes a master’s degree or the equivalent in Auditing, Controlling, or Financial Management. You have over 10 years of experience with operational and financial controlling from an international, multi-site manufacturing company and with management of financial teams and people at different locations. You practice ambitious leadership through talent development by empowerment and support, and you apply a strong business approach to your precise and effective communication with all levels of audiences.

You are a no-nonsense, fact-based, pragmatic, can-do-character, and a highly visible front-line leader. A natural-born numbers detective who finds motivation in looking for explanations and understanding, and with a strong personal drive and ability to execute effectively and timely on plans. You are fluent in Danish and English and have the motivation and the opportunity to travel 30-50 days a year between group sites.

Application and contact

For further information please contact POULSEN at +45 75 39 34 31. All inquiries and applications are processed confidentially and will be forwarded to the company only by appointment.

About Vestas aircoil A/S

Vestas aircoil has been designing and manufacturing air coolers since 1956. Since then, the company has evolved to becoming the preferred partner for high-performance, customized, and reliable cooling systems for a wide range of the world's largest engine manufacturers. With an advanced R & D Center in Denmark and a strong and balanced focus on performance optimization, environmental impact and product quality, the company continues to develop new technologies and solutions. For further information please visit vestas-aircoil.com

Tip en venDetaljer

Registreret revisor til rådgivningsvirksomhed

Patriotisk Selskab, Odense, POULSENPubliceret 13. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Registreret revisor til rådgivningsvirksomhed

Patriotisk Selskab, Odense

Relationsstærk revisor til rådgivning af professionelle jordbrug.

Vil du være med til at udvikle professionelle jordbrugsvirksomheder og styrke deres markedsposition? Kan du både sikre værdiskabende rådgivning og være garant for den høje faglighed? Så er du måske den revisor, vi søger til Patriotisk Selskab.

Som registreret revisor hos Patriotisk Selskab får du ansvar for flere væsentlige specialer og produkter såsom:

  • regnskabsaflæggelse
  • løbende rådgivning af kunder
  • revision
  • ledelsesrådgivning
  • generations- og ejerskifte
  • selskabsdannelse
  • skatteplanlægning
  • opbygning og beskrivelse af forretningsgange

Du bliver konsulent for nogle af vores største og mest komplicerede kunder, der foruden land- og skovbrug også beskæftiger sig med bl.a. vedvarende energi, udlejning og oplevelsesøkonomi.

Det er afgørende, at du som registreret revisor kan påtegne med forskellige grader af sikkerhed. Samtidig får du ansvaret for generel kvalitetssikring, herunder intern regnskabskontrol, revisorkontrol og kollegatjek.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Patriotisk Selskab har en lang og stolt historie. I mere end 200 år har selskabet gjort en forskel for dansk landbrug og for at styrke erhvervet gennem kvalificeret og specialiseret rådgivning af professionelle jordbrug.

Fokus på gode kunde- og kollegarelationer

Du er registreret revisor med et højt fagligt niveau og en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne. Du bidrager til den gode trivsel, som er afgørende for Patriotisk Selskab, og du har sans for at skabe gode relationer til kunder såvel som kolleger.

Du bliver en del af en organisation med et godt sammenhold og en spændende kundeportefølje af professionelle jordbrug, der, ligesom Patriotisk Selskab, er i udvikling og vækst.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Patriotisk Selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive og fremtidssikrede forretninger.

Tip en venDetaljer

COO for global industry leader in manufacturing of high-end heat exchanger solutions

Vestas aircoil A/S, Lem, Denmark, POULSENPubliceret 12. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

COO for global industry leader in manufacturing of high-end heat exchanger solutions

Vestas aircoil A/S, Lem, Denmark

Experienced COO with a commercial mindset for developing business, processes, and employees.

Do you want to lead the optimization and improvement of productivity, quality, and revenue of an industry leading company? Are you able and motivated to spend 60-80 days a year travelling to ensure consistency, collaboration, and compliance across multiple manufacturing sites? Do you have the technical understanding, experience, and human skills needed to both develop and implement a clear strategy for the company’s operations? Then you may be the COO we are currently seeking on behalf of Vestas aircoil A/S.

In your capacity of Chief Operating Officer (COO) you will have the overall responsibility for both formulation and execution of group strategies as well as C-level management of Vestas aircoil Operations across all international sites. Operations include supply chain, procurement, disposition, logistics, stock, planning, material management, production, and quality. Furthermore, you will be responsible for compliance in all operational areas, specifications, drafting and monitoring global budgets, and for scoping, analyzing, and driving investments in facilities, production equipment, and processes. The COO will be a part of the executive board and will be registered as a director with the Danish Business Authority (Erhvervs- og Selskabsstyrelsen).

Criteria for success

Among your criteria for succeeding in this position will be drafting a clear strategy and a Master Plan for Operations including the modernization and optimization of all core processes which you will execute through action plans and systematic follow-up, ensuring that all employees are on board for change and efficiency improvement. Consistent, transparent, and effective processes across all sites are crucial to attracting and retaining skilled employees, while ensuring quality and customer satisfaction. 

You will work closely with the company CEO and be a pivotal part of the Vestas aircoil leadership team contributing to the continuous improvement of the core business through your analytical and knowledge-based approach. Through this you will also contribute to Vestas aircoil’s declared strategy of organic growth and continuous acquisitions.

Proud history and constant development

The history of Vestas aircoil dates back to 1956 when the engine manufacturer B&W asked Vestas, which at the time manufactured agricultural machinery, to solve the task of air cooling the turbochargers that B&W had begun to mount on large diesel engines.

Since then, there has been no looking back, and Vestas aircoil is now among the world's leading specialists in developing and manufacturing OEM quality cooling systems for the largest global engine manufacturers. The company has production facilities in Europe, USA, and China and has a worldwide network of distributors and agents. The product range includes individually designed heat exchangers and cooling systems for engines and machines.

Solid leadership and order production experience

Your academic background includes a higher technical education, e.g., as a production engineer, mechanical engineer or similar, preferably supplemented with a commercial extension. Your professional background includes solid experience from an order manufacturing company or serial/batch production of customer-specific solutions plus leadership and management of other managers across cultures and nationalities. Furthermore, you have experience with change management, preferably with solid insight into LEAN tools, including OEE, 5S, Kaizen and e.g., Six Sigma and preferably successful experience with implementing these. Further prerequisites could include experience from the heat exchanger industry, hands-on experience with order manufacturing, preferably from steel production, and a background as a factory manager in a medium-sized company, preferably with sites in different countries.

Personally, you are proactive, committed, and robust and you lead the way in all tasks. You have technical interest and understanding combined with a commercial mindset. Your maturity, strength in relations, and extroverted nature enables you to collaborate across the organization and across cultures. You are analytical and structured and have the ability to execute. Your English is fluent at negotiation level and you have the motivation and the opportunity to travel 60-80 days a year.

Application and contact

For further information please contact POULSEN at +45 75 39 34 31. All inquiries and applications are processed confidentially and will be forwarded to the company only by appointment.

About Vestas aircoil A/S

Vestas aircoil has been designing and manufacturing air coolers since 1956. Since then, the company has evolved to becoming the preferred partner for high-performance, customized, and reliable cooling systems for a wide range of the world's largest engine manufacturers. With an advanced R & D Center in Denmark and a strong and balanced focus on performance optimization, environmental impact and product quality, the company continues to develop new technologies and solutions. For further information please visit vestas-aircoil.com

Tip en venDetaljer

Danmarks ældste kro kan blive din

Salg af Bromølle Kro, Jyderup, POULSENPubliceret 10. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Danmarks ældste kro kan blive din

Salg af Bromølle Kro, Jyderup

Lige nu har du en enestående mulighed for at overtage Danmarks ældste kro, da POULSEN Virksomhedsformidling er blevet betroet at formidle salget af Bromølle Kro. Kroen er beliggende i Vestsjælland i naturskønne omgivelser og har en spændende historie.

Bromølle Kro er idyllisk beliggende ved Åmose Å midt i Vestsjællands Naturpark. Her har kroen ligget siden 1198. Selve bygningerne er dog ikke helt så gamle. Der er et kælderrum, som er fra 1500-tallet, mens de resterende bygninger er fra begyndelsen af 1900-tallet og fra 1968.

Nøglemedarbejdere med lang anciennitet

Kroen beskæftiger 24 medarbejdere, og heraf er flere nøglemedarbejdere med lang anciennitet. Baggrunden for salg af virksomheden er, at det nuværende indehaverpar ønsker et generationsskifte. Indehaverne er villige til at deltage aktivt i en overdragelsesperiode efter købers ønsker.

Produkter og kapacitet

Kroen kører i dag med et traditionelt menukort, a la carte-retter, afstemt efter årstiden. Til fester, arrangementer og kursusvirksomhed kan der bestilles menuer efter eget valg. Kroen har tre selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster.

Der er 30 værelser og mulighed for en særskilt udvidelse af værelsesafsnittet med yderligere op

til 30 værelser på kroen, der har en god belægningsprocent.

Prospekt
Der er udarbejdet et prospekt for Bromølle Kro, der belyser virksomhedens styrker, svagheder, muligheder og trusler og giver en kommende køber mulighed for at lære virksomheden grundigt at kende.

Neutral formidler

POULSEN Virksomhedsformidling har fokus på at finde den rette sammenhæng mellem sælger og køber. POULSEN er den neutrale og professionelle formidler, der sikrer en god dialog og skaber rammerne om en god handel for begge parter.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk eller på tlf. 7539 3431. Alle forespørgsler behandles fortroligt og videreformidles kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å midt i Vestsjællands Naturpark, hvor der er rige muligheder for vandreture. Kroen er kendt for hyggelige lokaler og en dejlig restaurant med et stort udvalg baseret på alt det bedste fra det traditionelle og nye danske køkken. Kroen har tre selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster. Dertil kommer gode overnatningsmuligheder, da kroen råder over 30 værelser og har mulighed for at udvide med yderligere 30 værelser.

Tip en venDetaljer

Partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling

POULSEN ApS, Holsted, POULSENPubliceret 8. juni 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling

POULSEN ApS, Holsted

Partner til drift, udvikling og positionering af eksisterende koncept i succesfuld virksomhed.

Vil du have ansvaret for dit eget område i en solid og velrenommeret virksomhed inden for rekruttering og virksomhedsformidling? Kan du videreudvikle et i forvejen stærkt koncept inden for køb og salg af virksomheder og positionere det tydeligt i markedet? Så kan du være den partner, vi søger til POULSEN Virksomhedsformidling. Vi er også åbne for, at to nye partnere kan drive konceptet i fællesskab.

Som partner med ansvar for POULSEN Virksomhedsformidling bliver det dit ansvar at sikre den fortsatte udvikling af konceptet og styrke dets position i forhold til potentielle sælgere og købere af virksomheder. Du tager ejerskab til det allerede veletablerede koncept og teamet omkring det med en ambition om at løfte forretningsområdet som helhed. Dine ansvarsområder omfatter bl.a. værdiansættelse, vurdering af aktiver, udarbejdelse af prospekt og præsentation af virksomheder, udarbejdelse af køberprofiler, due diligence-proces, forhandling med sælger og køber samt oplæg til endelig købsaftale og lukning af salget.

Virksomhedsformidling er et etableret forretningsområde for POULSEN, og det bliver din opgave at styrke konceptet yderligere. Vi har desuden et ønske om at positionere POULSEN tydeligere inden for dette område, og derfor udarbejder du bl.a. også en strategi for markedsføring af konceptet og POULSENs kompetencer på området. Du udvikler desuden samarbejdet med advokater, revisorer og banker, alt sammen i tæt samarbejde med chefen for strategisk kommunikation og bæredygtighed hos POULSEN.

Solid virksomhed med klar profil

POULSEN har i mere end 17 år skabt sammenhæng mellem kandidater og virksomheder i hele Danmark og internationalt, ved at rekruttere de direktører, ledere og nøglemedarbejdere, der skal til for at eksekvere virksomhedernes strategi. Sammenhæng er også det, vi arbejder for, når vi hjælper sælgere og købere af virksomheder gennem POULSEN Virksomhedsformidling. Det hele er baseret på sammenhængende processer, tillid, kompetencer og høj moral i alle relationer. Vi ligger centralt og synligt i Syddanmark, lige ved E45, i det hus, vi selv har bygget til formålet. Her arbejder vi tæt sammen om at udvikle både mennesker og virksomheder. Vi tror på, at alt, hvad vi gør, skal have høj kvalitet, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, og at vores arbejde skal være lønsomt.

Partner med fokus på sammenhæng og relationer 

Du har en højere økonomisk uddannelse såsom revisor, cand.merc.aud., HD(R) eller tilsvarende. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og har i det hele taget gode kommunikations- og samarbejdsevner. Derudover har du et stærkt personligt drive og en lyst til at udvikle og udfolde det fulde potentiale i et allerede eksisterende koncept. Det kommer du til at gøre i tæt og trygt samarbejde med kompetente kolleger, der har både evner og vilje til at få ting til at lykkes.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt.

Om POULSEN ApS:

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der skal fungere, og levere, i den. Og sammenhæng mellem sælgere og købere af virksomheder. Rekruttering handler om at finde det rigtige match mellem kandidat og virksomhed. Virksomhedsformidling handler om at finde det rigtige match mellem køber og sælger. Her er POULSEN den neutrale og professionelle formidler, der sikrer god dialog og trygge rammer om en god handel for begge parter. Hos POULSEN skaber vores team af veluddannede og erfarne konsulenter med forskellige baggrunde og kompetencer sammenhænge ud fra tillid, kompetencer og høj moral i enhver relation.

Tip en venDetaljer

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 21. februar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.