Rengøringsteamleder hos Stryhns, K-Salat

Havnsø NordvestsjællandPubliceret 19. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Teamleder

med godt overblik og meget høj kvalitetssans

Har du et solidt kendskab til hygiejne, sikkerhed og effektive rengøringsprocesser? Kan du motivere, sikre god trivsel, og har du erfaring med ledelsesansvar, så har du nu muligheden for en udfordrende og afvekslende stilling som teamleder for rengøring hos et af Danmarks mest kendte fødevarebrands.

Grundlæggende kendskab til ledelse

Som rengøringsteamleder får du ansvaret for 9 rengøringsoperatører. Du har derfor et grundlæggende kendskab til ledelse og arbejder naturligt med mandskabs- og ferieplanlægning. Din store overblik og lyst til at lære mange forskellige opgaver og funktioner betyder også, at du kan varetage både oplæring og gentræning, opfølgning på daglig rengøring og selvfølgelig arbejdsmiljø og sikkerhed. Med din udadvendte personlighed og gode humør kan du både motivere dine medarbejdere og sikre god trivsel i teamet. Du er ikke bange for at trække på dine tidligere erfaringer og har både mod, vilje og evne til at udfordre og skabe forandringer.

Kompromisløst fokus på sikkerhed

Vi forestiller os, at du har kendskab til levnedsmiddelproduktion og forstår vigtigheden af rengøring af høj kvalitet. Du har selvfølgelig et hygiejnebevis og har en kompromisløs tilgang til både sikkerhed og orden. Det er samtidig en fordel, hvis du har kendskab til kemi og en god teknisk forståelse. Du taler og skriver dansk og har en ubesværet tilgang til de mest almindelige it-redskaber.

Alsidige arbejdsopgaver

Du bliver en del af en særdeles velsmurt og effektiv værdikæde, hvor kvaliteten er i det absolutte højsæde. Arbejdsmiljøet er afvekslende, arbejdsopgaverne er alsidige og arbejdsmiljøet er uformelt. Vi sætter trivslen blandt vores mere end 400 ansatte højt og tilbyder gode muligheder for at udvikle dine personlige kompetencer i jobbet. Stillingen har skiftende arbejdstider, inkl. natarbejde, og er placeret i Havnsø tæt på Kalundborg. Løn efter aftale og kvalifikationer.

Stryhns - vi arbejder for en bæredygtig fremtid

Hos Stryhns tager vi vores sociale ansvar alvorligt. Som en større produktionsvirksomhed har vi indført en række initiativer, som sænker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø. Fra installationen af vores nye, effektive rensningsanlæg og brug af fjernvarme i produktionerne til et nationalt tiltag rettet mod stop af madspild. Læs mere om vores forskellige projekter her.

Tip en venDetaljer

Supply Chain Manager

HYTOR Group, EsbjergPubliceret 16. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Synlig og stærk leder til leverandør af bl.a. systemløsninger til industri- og energisektoren.

Vil du have det overordnede ansvar for HYTORs supply chain og være med til at udvikle både økonomiske og menneskelige ressourcer? Kan du lede og udvikle supply chain-funktionen, så indkøb, lager, produktion og service altid yder optimalt? Så har HYTOR Group en spændende lederstilling til dig.

Som Supply Chain Manager og medlem af HYTORs ledergruppe skal du medvirke til at virksomhedens ressourcer, både kapital og medarbejdere, bliver anvendt og udviklet optimalt. Du har ansvaret for den daglige ledelse af supply chain-funktionen og sikrer, at afdelingen til alle tider har de nødvendige kompetencer, der understøtter HYTORs behov og udvikling.

Løsningsorienteret partner med erfarne specialister

HYTOR som gruppe har gennem de senere år udviklet sig til primært at beskæftige sig med tilpassede tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiserede værktøjer og værktøjsløsninger. HYTOR er en løsningsorienteret forretningspartner med detaljeorienterede og erfarne specialister. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og afdeling i UK samt aktiviteter i Fjern- og Mellemøsten.

Stærk leder med praktisk erfaring

Som Supply Chain Manager og overordnet ansvarlig for både indkøb, lager og service- og produktionsafdelingen bidrager du til HYTORs fortsatte udvikling ved løbende optimering af forretningsgangene i samarbejde med de enkelte team leads.

Derfor har du en akademisk uddannelse inden for indkøb og logistik, gerne udbygget med uddannelse og erfaring i produktionsplanlægning. Du har minimum fem års erhvervserfaring med bl.a. indkøb, shipping og eksport til 3. lande, lagerstyring og ledelse. Desuden er du en synlig lederprofil og en stærk forhandler, både internt og eksternt, med gode kommunikationsevner på dansk, engelsk og gerne tysk.

Som medlem af HYTORs ledergruppe får du både et stort ansvar og en stor indflydelse på den fortsatte udvikling af en virksomhed med stolte traditioner og fokus på faglig dygtighed og høj kvalitet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

HYTOR designer og opbygger specialløsninger samt sælger, servicerer og udlejer udstyr til olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og industri generelt. Som samarbejdspartner og leverandør er HYTOR den pålidelige og løsningsorienterede forretningspartner, der med detaljeorienterede specialister, kompetent erfaring og præcision

Tip en venDetaljer

Salgschef

HYTOR Fluid Solutions AS, EsbjergPubliceret 16. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Synlig og stærk salgschef til leverandør af bl.a. systemløsninger til industri- og energisektoren.

Vil du have det overordnede ansvar for salget af HYTORs kundetilpassede specialløsninger til energi- og industrivirksomheder? Kan du skabe målbare resultater, opbygge og udvikle stærke kunderelationer og løbende vurdere markederne? Så er du måske den nye salgschef hos HYTOR Fluid Solutions.

Som salgschef og medlem af HYTORs ledergruppe skal du medvirke til, at virksomhedens ressourcer, både kapital og medarbejdere, bliver anvendt og udviklet optimalt. Du har ansvaret for den daglige ledelse af salgsafdelingen i HYTOR Fluid Solutions, herunder internt og eksternt salg, engineering og business development.

Løsningsorienteret partner med erfarne specialister

HYTOR som gruppe har gennem de senere år udviklet sig til primært at beskæftige sig med tilpassede tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiserede værktøjer og værktøjsløsninger. HYTOR er en løsningsorienteret forretningspartner med detaljeorienterede og erfarne specialister. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og afdeling i UK samt aktiviteter i Fjern- og Mellemøsten.

Synlig leder med teknisk salgserfaring

Som salgschef er du et vigtigt aktiv i forhold til udarbejdelse og eksekvering af salgsstrategien og er samtidig også omdrejningspunktet for den forestående og løbende kontakt med kunder og leverandører, både eksisterende og potentielle. Du udarbejder og effektuerer både salgs- og omkostningsbudgetter, og du sikrer, at salgsafdelingen har de nødvendige kompetencer og den nødvendige fokus på resultaterne. Som person er du i stand til at guide og engagere dit team til at opnå resultater i fællesskab.

Du har en akademisk uddannelse som maskinmester, maskiningeniør eller lignende, min. syv års erfaring fra en teknisk industri- eller servicevirksomhed og mindst fem års erfaring med salgsledelse inden for det tekniske område.

Desuden er du fortrolig med værktøjer inden for målstyret salg. Du er en synlig leder med gennemslagskraft, gode kontakt og forhandlingsevner og gode kommunikationsevner på dansk, engelsk og gerne tysk. Som medlem af HYTORs ledergruppe får du både et stort ansvar og en stor indflydelse på den fortsatte udvikling af en virksomhed med stolte traditioner og fokus på faglig dygtighed og høj kvalitet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

HYTOR designer og opbygger specialløsninger samt sælger, servicerer og udlejer udstyr til olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og industri generelt. Som samarbejdspartner og leverandør er HYTOR den pålidelige og løsningsorienterede forretningspartner, der med detaljeorienterede specialister, kompetent erfaring og præcision skaber værdifulde løsninger af høj kvalitet. Hos HYTOR er faglig dygtighed og høj kvalitet en selvfølge og det er menneskerne bag systemerne, som gør forskellen.

Tip en venDetaljer

Indkøber til international vækstvirksomhed

VestjyllandPubliceret 21. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Selvstændig indkøber med operationel erfaring til brancheførende produktionsvirksomhed

Vil du være med til at præge den fortsatte udvikling i en traditionsrig, international produktionsvirksomhed med fokus på bæredygtighed og vækst? Kan du selvstændigt sikre og udvikle leverandørporteføljen, så den understøtter virksomhedens ambitioner og vedvarende forbedringer? Så har du mulighed for en spændende stilling som operationel indkøber.

Som operationel indkøber får du ansvaret for at sikre leverancer, der understøtter virksomhedens ambitioner om fortsat vækst og bæredygtig udvikling. Som ansvarlig for procurement udvikler du leverandørporteføljen på operationelt plan med reference til COO og bidrager desuden til den strategiske udvikling af porteføljen på koncernniveau.

Nøglerolle i international produktionsvirksomhed

Virksomheden er blandt landets førende i sin branche og har kunder i alt fra energi- til byggesektoren. Der er tale om en traditionsrig produktionsvirksomhed med ambitioner om fortsat solid vækst og bæredygtig udvikling på flere internationale markeder. Som operationel indkøber spiller du en nøglerolle i at sikre både pris, kvalitet og bæredygtighed i virksomhedens råvareindkøb.

Du bruger dine stærke forhandlings- og kommunikationsevner på både dansk, tysk og engelsk til at opbygge og vedligeholde et solidt netværk og udvikle en dual sourcing-strategi på leverandørområdet. Du tilegner dig ny viden, sætter din ind i komplekse problemstillinger og kan både initiere og drive besparelsesprojekter på materialer uden at kompromittere kvaliteten af virksomhedens leverancer.

Selvstændig og erfaren købmand

Du er i udpræget grad købmand med en videregående uddannelse fokuseret på disponering, indkøb og SCM og har 7-10 års erfaring fra en operationel indkøbsfunktion, gerne i en mindre eller mellemstor produktionsvirksomhed. Du har kendskab til ERP, herunder vedligeholdelse af stamdata og daglig eksekvering af MRP-rutiner og har selvfølgelig gode MS-Office-kundskaber, særligt i Excel.

Du bliver en del af en virksomhed med 167 kolleger, der deler stolte traditioner, indgående ekspertise og stor fokus på bæredygtighed.

Tip en venDetaljer

Masterdata-medarbejder til førende profilvirksomhed

Primo Danmark, TistrupPubliceret 14. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Detaljeorienteret masterdata-medarbejder til producent af ekstruderede plastprofiler.

Vil du bidrage til udvikling og produktion af bæredygtige løsninger i plast? Har du forståelse for betydning af korrekte masterdata, et skarpt øje for detaljer og sans for helheden fra leverandør til kunde? Så er du måske den nye masterdata-medarbejder hos Primo Danmark, som er en af Primo Gruppens 15 afdelinger i 9 lande.

Som masterdata-medarbejder hos Primo Danmark spiller du en vigtig rolle i at sikre optimalt produktions-flow og lageromsætning. Du validerer masterdata i IFS, følger op på procedurer og mangler og laver efterkalkulationer på alle produktioner fra dag til dag. Du kommunikerer og arbejder tæt sammen med produktion, kundecenter, lager, disponering og indkøb.

Traditionsrig virksomhed med fokus på bæredygtighed

Du bliver en del af Primo Danmark, som er den ældste virksomhed i Primo Gruppen. Virksomheden er en af landets førende udviklere og producenter af ekstruderede plastprofiler og leverer til et væld af forskellige brancher og industrier. Vores masterdata er afgørende for både udvikling, stabil produktion og sikre leverancer til kunderne.

Som masterdata-medarbejder indhenter du data, udfører analysearbejde og beregner optimale produktionsstørrelser og lageromsætningshastigheder. Derfor vil kendskab til ABC/XYZ-analyser samt SOP (Sales Operations Plan) være en fordel. Du vedligeholder diverse lister og data i samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger, deltager i tavlemøder og udarbejder rapporter.

Struktureret, engageret og selvkørende

Derfor har du, udover en relevant uddannelse, minimum fem års erfaring med masterdata fra en produktions- eller grossistvirksomhed. Du har ligeledes erfaring med supply chain fra leverandør til kunde og flair for ERP-systemer og BI-systemet. Du arbejder struktureret, engageret og selvstændigt og kan både håndtere mange sideløbende opgaver og en fleksibel og foranderlig hverdag med drive og godt humør. Desuden behersker du engelsk flydende i både skrift og tale.

Du bliver en del af en virksomhed med 150 kolleger, der deler stolte traditioner, indgående ekspertise og stor fokus på bæredygtighed.

Om Primo Danmark

Primo Danmark er en af landets førende leverandører af ekstruderede plastprofiler til eksempelvis energisektoren, offshore, vinduesindustrien, transport, køle-/fryse-produktion, belysning, byggeri, medico og møbelfabrikation. Primo Danmark indgår i Primo Gruppen med hovedsæde i København og 15 fabrikker og kontorer i 9 lande og omkring 1000 medarbejdere. Primo Danmark er koncernens ældste selskab med mere end 60 års erfaring i udvikling og produktion af ekstruderede specialløsninger i plastmaterialer, herunder et komplet sortiment af afslutningslister til boligen.

Tip en venDetaljer

Regnskabsassistenter og revisorassistenter landbrug og byerhverv

KoldingPubliceret 7. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsagligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsagligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

 

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Økonomisk chefkonsulent til moderne rådgivningsvirksomhed

Patriotisk Selskab, OdensePubliceret 28. januar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Økonomisk chefkonsulent med ansvar for eget team og rådgivning af landsbrugsvirksomheder.

Vil du være med til at sikre dansk landbrugs fremtid gennem kvalificeret økonomisk rådgivning? Og brænder du for revision, skat og ledelse? Så er her en spændende mulighed som chefkonsulent med ansvar for 10 fagligt stærke vidensmedarbejdere i økonomiafdelingen hos rådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab i Odense.

Som økonomisk chefkonsulent skal du primært rådgive nogle af landets førende landbrugsvirksomheder omkring regnskab, revision, generationsskifte, selskabsdannelse og skat. Sammen med tre øvrige chefkonsulenter sætter du retningen for vores økonomiafdeling og -rådgivning og får, i lighed med dine kolleger i chefgruppen, ansvaret for dit eget team med cirka 10 medarbejdere.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Som navnet antyder, har Patriotisk Selskab en lang og stolt historie. Siden 1810 har vi arbejdet for at gøre en forskel for dansk landbrug og for at sikre erhvervets fremtid gennem kvalificeret og fagligt stærk rådgivning om alt fra økonomi og jura til planteavl, husdyrproduktion og miljø. Vores rådgivning fokuserer på, hvordan virksomhederne kan skabe overskud trods det pres, landbruget konstant er under.

Fagligt stærk og personligt ambitiøs

Derfor søger vi en økonomisk chefkonsulent med ledelseserfaring og en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro eller HD(R). Du er fagligt stærk inden for revision og skat, og som person er du ambitiøs både på egne, medarbejdernes og virksomhedens vegne. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer, og du brænder for, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, så alle kompetencer i dit team bidrager til virksomheden.

80 kolleger med sammenhold og humor

Hos Patriotisk Selskab får du cirka 80 kolleger med et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone. Vi har kantineordning, personaleforening og kunstforening, og vi står klar med et skræddersyet introforløb, der giver dig en god og grundlæggende velkomst. Som en del af chefgruppen i økonomiafdelingen refererer du til den administrerende direktør.

Om Patriotisk selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive forretninger med potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Tip en venDetaljer

Financial Controller

SydjyllandPubliceret 18. december 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Analytisk og kommunikativ Financial Controller

Kan du udarbejde perioderapportering og medvirke til udarbejdelse af budgetter, forecasts og ad hoc-analyser? Er du villig til at lære nyt og udvikle dig, så har du nu mulighed for at blive en del af en interessant sydjysk fødevarevirksomhed, som financial controller.

 

Energisk og systematisk

Som financial controller bliver du en del af en spændende hverdag i økonomiafdelingen. Dine opgaver kommer primært til at bestå af rapporterings- og controllingopgaver, herunder økonomistyring og resultatopfølgning, budgettering og budgetopfølgning. Du forstår vigtigheden af at være kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde og går til opgaverne med stor entusiasme, både når det handler om finansielle nøgletal, analyser, likviditetsstyring og -optimering, salgscontrolling og dækningsbidragsanalyser. I din stilling kom­mer du til at arbejde med udvikling af BI-værktøj, opbygning og videreudvikling af ledelsesinformationssystemer og opgradering af ERP. Du går derfor systematisk og analytisk til opgaverne, ligesom du er udadvendt og samarbejdsorienteret i det tætte samarbejde med IT afdelingen og i sparring med ledelsen.

 

Udviklingsorienteret og videbegærlig

Vi forestiller os, at din baggrund er cand.merc. eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsbranchen. Dine kompetencer gør dig i stand til at udføre rapporterings- og controllingopgaver på højt niveau. Vigtigt er det, at du er nysgerrig over for nye opgaver og har en positiv indstilling til at udvikle dig fagligt og lære nyt.

Er du den rette kandidat til jobbet, tilbyder vi dig en stilling i en stærk, uformel og passioneret kultur med en høj grad af frihed til at udvikle sig. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Kommunikationstalent til web og SoMe studiejob hos POULSEN

 Publiceret 18. november 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, og drømmer du om et relevant og udviklende studiejob, hvor du kan afprøve og styrke dine kompetencer inden for web og SoMe, så har du nu muligheden for en spændende stilling hos POULSEN.  

Du kommer primært til at arbejde med at styrke vores kendskabsgrad og skabe engagement på sociale medier gennem en stærk og relevant tilstedeværelse. Dermed kommer du til at udvikle og drive aktiviteter på sociale medier og udvikle content, så vi er tilstede på de rigtige platforme og dermed løbende styrker brandet POULSEN over for udvalgte målgrupper.

Teoretisk og kreativt velfunderet

Du er både teoretisk og kreativt velfunderet og forstår vigtigheden af at arbejde med både konceptudvikling, content creation og analyse. Du er drevet af at lave godt indhold og løbende justere indsatsen, så den altid fungerer optimalt i forhold til søgemaskineoptimering og vores overordnede marketingsstrategi. Det er naturligt for dig at opstille relevante KPI’er, og du har indgående kendskab til mulighederne på sociale medier, fordi du altid er opdateret på de nyeste tendenser. Gennem din tidligere erfaring har du en udtalt evne til at forstå og kommunikere med en given målgruppe, ligesom du har et bredt kendskab til forskellige målgruppers medieforbrug og -adfærd.

Selvstændig og ansvarlig

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den marketingansvarlige partner inden for forskellige fokusområder, som fx opdatering af websites, implementering og koordinering af nyhedsbreve, koordinering og samarbejde med eksternt bureau i forhold til social selling og SEO samt diverse grafiske ad hoc opgaver. Derfor er du en teamplayer, der ikke er bange for at tage selvstændigt ansvar og udvikle nye indsatser. Du trives både med rutine- og udviklingsopgaver og forstår at bevare overblikket, afslutte opgaverne og overholde deadlines.

Udfordringer og faglig udvikling

Vi forestiller os, at du har minimum 2 år tilbage af dit studie og mestrer korrekt dansk og engelsk i både skrift og tale. Til gengæld får du en stilling med en høj grad af medbestemmelse og mulighed for at forme jobbet, og vi sikrer, at du får rig mulighed for at udvikle din faglighed med daglige udfordringer. Du bliver en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed med et uformelt miljø, fleksible arbejdstider og de nødvendige arbejdsredskaber stillet til rådighed. Stillingen er ca. 10 timer om ugen på vores hovedkontor i Holsted. Tiltrædelse er hurtigst muligt og med løn efter kvalifikationer.

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31.

POULSEN er et professionelt og velrenommeret konsulenthus - med rækkevidde til Danmark og videre ud til resten af Verden. Via et stærkt og rutineret team samt en progressiv tilgang til moderne metoder og teknologier, leverer POULSEN de stærkeste profiler, som passer til enhver klients faglige kravspecifikation og virksomhedskultur. Kandidater behandles altid med fortrolighed og grundighed. Dermed bliver ærlighed og respekt vigtige nøgleord - for både klient og kandidat. Se mere på www.POULSEN-job.dk

Tip en venDetaljer

Alsidig RPA-ekspert

TrekantsområdetPubliceret 19. august 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du en lidt nørdet tekniker med stor interesse og erfaring indenfor RPA-området.....?

Så kan du blive tilbudt opgaver med design af RPA-løsninger i samarbejde med kunder og kollegaer. Du deltager i udvikling af RPA-processer sammen med - og hos klienterne. Du er den fagtunge tekniker, som andre anerkender og derfor styrer du den tekniske opsætnings- og installationprocesser af automatiseringsværktøjer.

I forbindelse med opgaveløsningen, vil der forekomme perioder, hvor du er udstationeret - både i Danmark - men også internationalt.

Du er eminent til engelsk og dansk og har en oprigtig interesse i at levere de bedste løsninger efter aftalte specifikationer.

Ansættelsesbetingelserne er gode - og virksomheden har en solid økonomi.

For yderligere oplysninger, kontakt POULSEN på 75 39 34 31

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Teknikere og teknologer (M/K) for Royal Greenland

GrønlandPubliceret 28. maj 2018
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Teknikere og teknologer (M/K)

med erfaring fra fødevarebranchen og lyst til oplevelser i Grønland

POULSEN søger for Royal Greenland

Royal Greenland søger dygtige, ambitiøse og eventyrlystne teknikere og teknologer til Grønland.

Hvis du bliver ansat, kan du se frem til spændende arbejdsmæssige udfordringer og oplevelser, der udvikler dig fagligt og menneskeligt.

Det forventer Royal Greenland af dig

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, mejerist, ingeniør eller lignende med erfaring fra job i fødevarebranchen.

Koncernsprogene dansk og engelsk i skrift og tale skal mestres. IT anvender du på et fornuftigt bruger-niveau.

Du arbejder professionelt og struktureret, energisk og målrettet. Det forventes at du er selvstændig og tager ansvar for at løse alle opgaver som aftalt.

Du er god til at kommunikere, og i hverdagen er du en glad og imødekommende kollega.

Det kan du forvente

Du kommer til at løse interessante opgaver på en velfungerende arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Lønnen afhænger af kvalifikationer, og virksomheden hjælper naturligvis med det praktiske, herunder indkvartering i Grønland.

Vil du vide mere...

Hvis du ønsker flere oplysninger om jobmulighederne, er du velkommen til at kontakte John Vagn Kristensen, chefkonsulent i POULSEN, på tlf. 5182 5171.

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles altid dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.