Kommunikationskoordinator

med stor SoMe erfaring og interesse for økologi Publiceret 8. marts 2019 11:34:25

Kan du udarbejde en stærk kommunikationsstrategi og sikre eksekvering på relevante medier? Ved du, hvad der virker på de sociale medier, og kan du løbende videreudvikle vores "Thise - Mejeri med Passion-position"? Så er du måske vores nye nøglemedarbejder.

Som kommunikationskoordinator står du sammen med salgs- og marketingdirektøren og den øvrige direktion i spidsen for udarbejdelsen af en kommunikationsstrategi. Du bliver samtidig ansvarlig for eksekveringen på alle relevante medier. Vi arbejder primært med sociale medier, og derfor har du mindst 3 års erfaring i anvendelse og optimering af SoMe-kommunikation. Du er desuden i stand til at vedligeholde og udvikle vores website i DK såvel som på udvalgte eksportmarkeder. 

Skarp og kreativ pen

Din erfaring er primært fokuseret på forbrugerkommunikation inden for fødevarer, og du varetager derfor ubesværet både virksomhedsnyheder, storytelling, produktlanceringer og lign., ligesom du opbygger nyhedsbreve til alle relevante segmenter i samarbejde med Thises øvrige organisation.

Du har en skarp pen og kan på den baggrund optimere PR-indsatsen samt varetage forbrugerkontakt med støtte fra den øvrige organisation. Dine kreative skriveevner betyder, at du er i stand til at formidle Thises værdier levende, fx gennem relevant og opdateret salgsmateriale.

Vi forestiller os, at du er cand.merc. i kommunikation eller lign. Du behersker tysk, engelsk og gerne andre fremmedsprog på højt niveau i både skrift og tale. Samtidig har du den nødvendige erfaring til selvstændigt at varetage implementeringen af opgaver. Til hverdag samarbejder du tæt med resten af organisationen, og marketingteamet består ud over dig af en produktkoordinator og en grafiker.

Masser af drive

Som person arbejder du systematisk og struktureret med respekt for deadlines. Du er drevet af et højt energiniveau og et godt humør og kan se dig selv i en stærk og uformel kultur, hvor tingene aldrig står stille. Til gengæld bliver du en del af en levende og spændende virksomhed, der er drevet af passion.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept, men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30 % af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venDetaljer

Leder af økonomiafdeling - Sønderjylland

 Publiceret 1. marts 2019 13:52:48

Har du evnerne til at kommunikere både "nært" og på distancen? Så er du måske kandidat til POULSENs klient, som har en humanistisk, men samtidig konsekvent og procesorienteret forretningstilgang.

Positionen kræver stærk generel økonomifaglig viden. 

Hertil kommer ønsket om, at du....:

  • Jævnligt besøger samt rådgiver på flere lokationer i DK
  • Besidder evnen til at få "solgt" og aftalt nye procedurer med ansatte
  • Evner at rapportere til dine fortsatte samt interessenter
  • Har stærke IT-kompetencer
  • Har økonomiuddannelse - på kandidatniveau eller tilsvarende
  • Har nogle års relevant erfaring
  • Er i besiddelse af gode "people skills" - og er oprigtig empatisk
  • Er fleksibel, loyal og energisk

 

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt meget gerne John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale med ansøgeren.

 

Tip en venDetaljer

Materialeansvarlig

Anonym Publiceret 1. marts 2019 08:26:00

Kan du definere retningen for produktudvikling, verificere leverandører og arbejde struktureret og detaljeret med dine arbejdsopgaver? Har du interesse for og trives du med komplekse kemiske løsninger? Så har du nu muligheden for at blive ansat i en specialiststilling hos ekspanderende virksomhed.

Som materialeansvarlig får du en central placering i virksomheden og kommer til at samarbejde bredt med produktionen, leverandører og virksomhedens øvrige afdelinger. Som specialist inden for råvarer og med dyb viden om polymerkemi tilsikrer du, at krav til miljø, lovgivning og produkterne overholdes og møder kravet om en bæredygtig profil. Sammen med salgsafdelingen afkoder du nye trends og muligheder inden for materialer, hvilket betyder, at du egenhændigt kan motivere forbedringer på materialeområdet. Med din hands on-forståelse er du i stand til at teste og køre nye råvarer ind i produktionen, udarbejde detaljerede kravspecifikationer som grundlag for vores leverandører samt understøtte procurement med relevant viden ved fremtidige leverandørvurderinger.

Ambitiøs og analytisk

Du er ambitiøs, selvstændig og analytisk og understøtter på den måde egne og virksomhedens mål. Du har lyst til at lære, evner at udfordre det eksisterende og leverer intelligente løsninger, der understøtter vedvarende forbedringer i vores produktion. Samtidig analyserer du mulighederne, initierer implementerbare besparelsesprojekter i samarbejde med produktion og salg og leverer løbende rapportering. Det er et krav, at du er en stærk kommunikator. Derfor evner du at bygge og vedligeholde et stærkt netværk internt og eksternt. Du trækker på viden fra leverandører og samarbejdspartneres kompetencer, og via kontakt til leverandører og kunder viderekommunikerer du den udvikling, der understøtter virksomhedens strategi og kundeorienterede og gennemprøvede løsninger. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø og taler og skriver derfor engelsk og tysk på forhandlingsniveau. Stillingen har desuden en forventet rejseaktivitet på 15-25 dage årligt.

Teamplayer med overblik

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som kemiingeniør, kemiker eller lign. og min. 7-10 års relevant erfaring fra procesindustri/extrudering inden for plast- og kompositmaterialer. Du har desuden kendskab til brug af ERP-systemer, lean og gode MS Office kundskaber, særligt i Excel. Du trives i et dynamisk miljø uden at miste overblikket, og med din stærke personlighed og evne til at være teamplayer bidrager du positivt til vores gode arbejdsmiljø og uformelle atmosfære. Til gengæld får du en stilling i en spændende virksomhed med rig

mulighed for faglig udvikling igennem deltagelse i kunderelaterede projekter og med mulighed for at sætte et personligt præg på stillingen og virksomhedens fremadrettede udvikling. Du bor i fornuftig køreafstand til Esbjerg.

Detaljerede oplysninger deles naturligvis med relevante kandidater i ansættelsesforløbet.

Tip en venDetaljer

Bygningsingeniør - Konstruktionsingeniørl

Esbjerg Publiceret 15. februar 2019 08:21:12

Er du fascineret af store byggeprojekter? Og kan du omsætte din viden og erfaring til fremtids- og kundeorienterede, stærke løsninger? Så er du måske den nye konstruktionsingeniør hos Rambøll i Esbjerg.

Erfaren analytiker med viden om det praktiske

Som konstruktionsingeniør hos Rambøll er din hovedopgave at levere en dedikeret indsats og bidrage erfarent og kreativt til Rambølls lokale og regionale projekter. Du bliver en central figur i et kompetent team - og bringer din erfaring og dit kendskab til projektarbejde og større byggeprojekter i spil med bl.a. udfordrende beregninger af bærende konstruktioner - herunder beton, stål, træ og murværk. Du er fagligt velfunderet med en baggrund som ingeniør/statiker og navigerer hjemmevant i relevante IT-værktøjer.

Energisk teamplayer

Med fokus på deadlines arbejder du målrettet mod kvalitetsorienterede løsninger, som imødekommer kundeønsker og -behov - og kombinerer dine analytiske evner med en stærk forretningsforståelse og en energisk tilgang til dine opgaver. Som menneske er du positiv, imødekommende, hjælpsom og en ægte teamplayer, der bidrager aktivt til en god og inspirerende hverdag - og sidst men ikke mindst deltager du engageret i både ekstern dialog med kunder og internt i virksomheden.

Er dette noget for dig, så tilbyder vi dig et job med gode udviklingsmuligheder, gode ansættelsesforhold i et velfungerende arbejdsmiljø med gode værdier samt løn og vilkår efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden og leverer inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. På Rambølls Esbjerg-kontor har vi fokus bl.a. på byggeri, transport, vand, miljø & sundhed og energi i lokale såvel som regionale projekter. Læs mere på www.ramboll.dk

 

Tip en venDetaljer

Møllerikoordinator

Aurion A/S Publiceret 13. februar 2019 07:33:06

Kan du stå i spidsen for vores mølleri med stenkværne og sikre kvalitet i både styring, planlægning og produktion, så har du nu muligheden for at blive møllerikoordinator hos en af Nordens førende producenter af biodynamiske og økologiske råvarer.

Som møllerikoordinator får du ledelsesansvaret for vores mølleri, hvor du planlægger og styrer processerne og sikrer med din maskinforståelse og tekniske indsigt mølleriets driftsmæssige funktionalitet, herunder bearbejdelse af svind, fejl og produktionsoptimering. I tæt samarbejde med produktionschefen sikrer du, at produktionsplanlægningen gennemføres som planlagt, herunder råvaredisponering og indtransport af korn.

Overblik og drive

Din erfaring og indsigt i kornarter og kornsorter betyder også, at du forstår vigtigheden af planlægning, målstyring, kvalitetsstyring og -sikring. Derfor har du stort overblik og drive og indgår som en aktiv del af mølleriteamet. Her bidrager du også med sparring til den kvalitetsansvarlige om egenkontrol og produktionskvalitet, sikrer hygiejne og rengøring og sørger for, at vedligehold og reparationer udføres til tiden.

Erfaring i medarbejderledelse

Du kan varetage planlægning og effektuering af medarbejdernes arbejdsfordeling, herunder udarbejdelse af arbejdsplaner. Som person er du selvstændig, indlevende og kulturskabende og med din erfaring i ledelse af medarbejdere, falder det dig naturligt løbende at coache medarbejderne gennem faglig dialog og ikke mindst sikre grundig oplæring af nye medarbejdere, så vores faglighed opretholdes.

En udfordrende hverdag

Du er mølleriuddannet og gerne med erfaring fra mølleri med stenkværne. Du er drevet af en oprigtig interesse for økologiske, biodynamiske produkter og bæredygtig produktion, og derfor har du også både netværk og erfaring inden for området. Er du den rette til jobbet, bliver du en del af en spændende virksomhed med en udfordrende hverdag og rige muligheder for at skabe udvikling og resultater. Løn efter aftale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Hos Aurion er det vores mål at skabe balance i naturen og i mennesker. Det gør vi ved at producere ernæringsrigtige produkter af biodynamiske og økologiske råvarer. Kvalitet og innovativ tænkning har gjort Aurion til en af nordens førende producenter.

Tip en venDetaljer

QEHS koordinator med ambitioner

Thise Mejeri Publiceret 8. februar 2019 15:29:25

Kan du stille skarpt på kvalitetsstyring og arbejdsmiljø? Og har en du ambitiøs tilgang til fødevareproduktion med naturlig forståelse for økologi og kvalitet? Så er du måske den rigtige kandidat til stillingen som QEHS koordinator hos Thise Mejeri.

Resultatorienteret og vedholdende

Som QEHS koordinator bliver du, som QEHS-chefens nærmeste medarbejder, ansvarlig for vedligeholdelse og konstant forbedring af Thise Mejeris kvalitetsstyringssystem. Du arbejder resultatorienteret og selvstændigt, omsætter din erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien til målrettede indsatser - og har samtidig et fokuseret blik på arbejdsmiljøet, som parallelt dokumenteres og forbedres med afsæt i grundlæggede forståelse for Lean. Som en naturlig del af HACCP-teamet går du entusiastisk til såvel interne som eksterne audits, som også er en central del af jobbet.

Struktureret og nysgerrig

Med afsæt i en relevant uddannelse indenfor fødevareteknologi samt dokumenteret praktisk erfaring - også gerne med arbejdsmiljø - arbejder du struktureret og vedholdende mod dine succeskriterier. En god forretningsforståelse og stærke analytiske evner sikrer dig værktøjerne til at planlægge og organisere dine indsatser med respekt for deadlines og aftaler. Du navigerer handlingsorienteret, roligt og prioriteret både i en travl hverdag og i pressede situationer, der kræver overblik og fokus. Med naturlig nysgerrighed, fleksibel tankegang og en åben kommunikationsform inviterer du til engageret samarbejde på tværs af organisationen - ligesom din personlighed, smittende energi og respekt for andre mennesker giver dig en troværdighed, der sikrer gennemslagskraft og forståelse på alle niveauer. Du forhandler sympatisk og resultatorienteret - også på engelsk og eventuelt tysk - i skrift og tale.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept, men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30 % af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venDetaljer

Production controller

Thise Mejeri Publiceret 1. februar 2019 09:16:29

Udviklingsorienteret

Production controller

Vil du være en del af Danmarks næststørste mejeri, og kan du medvirke til udarbejdelse af den daglige opfølgning på produktionen, så tilbyder vi en spændende stilling som production controller i en moderne og passioneret virksomhed.

Omhyggelig og kvalitetsbevidst

Som production controller bliver du central i udarbejdelsen af budgetter, forecasts og ad hoc-analyser. Samtidig er du stærk inden for økonomi- og projektstyring og formår at identificere spild og optimeringsmuligheder. Derfor kan du også arbejde målrettet med Lean i tæt samarbejde med mejeriledelsen og levere driftsøkonomiske analyser og nøgletal. Du går til opgaverne med omhyggelighed og er kvalitetsbevidst, når du udfører lagerstyring og afstemninger.

Som person er du udadvendt og samarbejdsorienteret og indgår ubesværet i et tæt samarbejde med IT-afdelingen, fx i forbindelse med udvikling af PowerBi-værktøj og opgradering af Navision ERP. Du bidrager positivt i den tætte sparring med produktionsledelsen, fx ift. implementering og udvikling af Accuratec-systemet i produktionen.

Udviklingsorienteret og videbegærlig

Vi forestiller os, at din baggrund er cand.merc., HD(R) eller tilsvarende, og at du har to til fire års erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsbranchen. Alternativt har du flere års erfaring fra en økonomiafdeling og er klar til at gå fra bogføringsopgaver til rapporterings- og controllingopgaver. Det afgørende er, at du er nysgerrig over for nye opgaver og har en positiv indstilling til at udvikle dig fagligt og lære nyt.

Du kommer til at arbejde på Thise Mejeri, og er du den rette kandidat til jobbet, tilbyder vi dig en stilling i en stærk og uformel kultur med en høj grad af frihed til at udvikle sig. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Thise Mejeri er grundlagt af 7 økologiske pionerer i 1988 og ligger i landsbyen Thise i det nordvestlige Jylland. For Thise er økologi ikke et koncept, men en dybtliggende holdning, og vi fastholder den skånsomme behandling af de ca. 300.000 liter mælk, der dagligt indvejes fra vores 71 andelshavere. 30 % af mælken er jerseymælk, som har et højere proteinindhold og mere smagsfylde. Det udnytter vi til at højne kvaliteten i specielt de syrnede produkter. Vi går efter kompromisløs økologisk kvalitet skabt af innovation, begejstring og lidt fanden-i-voldskhed.

Tip en venDetaljer

Ingrediensteknolog med salg for øje

 Publiceret 26. oktober 2018 11:54:23

Spændende stilling i fødevaresektoren og kræver teknologi og -mikrobiologi, praktisk sans og med lyst til at rejse i det nære udland og i nogen grad også i især Kina. Forventet rejseaktivitet: ca. 50 dage pr år.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31.

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Tip en venDetaljer

Regnskabsassistenter og revisorassistenter til Kolding Herreds Landbrugsforening

 Publiceret 21. august 2018 10:23:49

Regnskabsassistenter og revisorassistenter

- der har kunden i centrum

Er du stærk til regnskabsarbejde, og kan du bidrage med værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed, er vi måske din næste arbejdsplads.

Udover en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter. Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på „kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse. Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsagligt inden for land-brugssektoren. Du arbejder uproblematisk i Ø90 med udarbejdelse af årsregnskaber og kan udarbejde moms- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring både på kontoret og ude hos kunden. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsagligt virksomheder i byerhverv. Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du får en stor berøringsflade med kollegaer såvel som kunder. Attraktiv løn efter aftale og kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venDetaljer

Teknikere og teknologer (M/K) for Royal Greenland

Grønland Publiceret 28. maj 2018 12:32:05

Teknikere og teknologer (M/K)

med erfaring fra fødevarebranchen og lyst til oplevelser i Grønland

POULSEN søger for Royal Greenland

Royal Greenland søger dygtige, ambitiøse og eventyrlystne teknikere og teknologer til Grønland.

Hvis du bliver ansat, kan du se frem til spændende arbejdsmæssige udfordringer og oplevelser, der udvikler dig fagligt og menneskeligt.

Det forventer Royal Greenland af dig

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, mejerist, ingeniør eller lignende med erfaring fra job i fødevarebranchen.

Koncernsprogene dansk og engelsk i skrift og tale skal mestres. IT anvender du på et fornuftigt bruger-niveau.

Du arbejder professionelt og struktureret, energisk og målrettet. Det forventes at du er selvstændig og tager ansvar for at løse alle opgaver som aftalt.

Du er god til at kommunikere, og i hverdagen er du en glad og imødekommende kollega.

Det kan du forvente

Du kommer til at løse interessante opgaver på en velfungerende arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Lønnen afhænger af kvalifikationer, og virksomheden hjælper naturligvis med det praktiske, herunder indkvartering i Grønland.

Vil du vide mere...

Hvis du ønsker flere oplysninger om jobmulighederne, er du velkommen til at kontakte John Vagn Kristensen, chefkonsulent i POULSEN, på tlf. 5182 5171.

Alle forespørgsler og ansøgninger behandles altid dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig en af vores JobAgenter. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.