Danmarks ældste kro kan blive din

Salg af Bromølle Kro, Jyderup, POULSEN

Danmarks ældste kro kan blive din

Salg af Bromølle Kro, Jyderup

Lige nu har du en enestående mulighed for at overtage Danmarks ældste kro, da POULSEN Virksomhedsformidling er blevet betroet at formidle salget af Bromølle Kro. Kroen er beliggende i Vestsjælland i naturskønne omgivelser og har en spændende historie.

Bromølle Kro er idyllisk beliggende ved Åmose Å midt i Vestsjællands Naturpark. Her har kroen ligget siden 1198. Selve bygningerne er dog ikke helt så gamle. Der er et kælderrum, som er fra 1500-tallet, mens de resterende bygninger er fra begyndelsen af 1900-tallet og fra 1968.

Nøglemedarbejdere med lang anciennitet

Kroen beskæftiger 24 medarbejdere, og heraf er flere nøglemedarbejdere med lang anciennitet. Baggrunden for salg af virksomheden er, at det nuværende indehaverpar ønsker et generationsskifte. Indehaverne er villige til at deltage aktivt i en overdragelsesperiode efter købers ønsker.

Produkter og kapacitet

Kroen kører i dag med et traditionelt menukort, a la carte-retter, afstemt efter årstiden. Til fester, arrangementer og kursusvirksomhed kan der bestilles menuer efter eget valg. Kroen har tre selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster.

Der er 30 værelser og mulighed for en særskilt udvidelse af værelsesafsnittet med yderligere op

til 30 værelser på kroen, der har en god belægningsprocent.

Prospekt
Der er udarbejdet et prospekt for Bromølle Kro, der belyser virksomhedens styrker, svagheder, muligheder og trusler og giver en kommende køber mulighed for at lære virksomheden grundigt at kende.

Neutral formidler

POULSEN Virksomhedsformidling har fokus på at finde den rette sammenhæng mellem sælger og køber. POULSEN er den neutrale og professionelle formidler, der sikrer en god dialog og skaber rammerne om en god handel for begge parter.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk eller på tlf. 7539 3431. Alle forespørgsler behandles fortroligt og videreformidles kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å midt i Vestsjællands Naturpark, hvor der er rige muligheder for vandreture. Kroen er kendt for hyggelige lokaler og en dejlig restaurant med et stort udvalg baseret på alt det bedste fra det traditionelle og nye danske køkken. Kroen har tre selskabslokaler med plads til selskaber fra 20-200 gæster. Dertil kommer gode overnatningsmuligheder, da kroen råder over 30 værelser og har mulighed for at udvide med yderligere 30 værelser.

Tip en venAndre stillinger