Teknisk rådgiver til globalt førende leverandør af ’fluid systems’

Swagelok Danmark, Esbjerg, POULSENPublished 25. november 2022
Application deadline : Not set

Serviceminded teknisk rådgiver med ledelsespotentiale til global fluid systems-virksomhed.

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser i både produkter og kunderelationer? Er du udadvendt og kan du yde en god teknisk kundeservice og styre produktleverancer fra ordre til levering? Har du lyst til en stilling, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt med sigte på at få ansvaret for virksomhedens leveringer i Danmark? Så kan du være den tekniske rådgiver, vi søger til Swagelok Danmark.

Som teknisk rådgiver styrer du opbygningssager og leverancer fra ordre til aflevering af Swageloks vitale komponenter til fluid systems. Du samarbejder med logistikafdelingen om at skaffe de nødvendige produkter fra Swagelok og andre leverandører og sikrer god kundeservice med salgsteknisk rådgivning. Du behandler forespørgsler og udarbejder tilbud og sørger for teknisk dokumentation. Overordnet bidrager du til den positive udvikling af afdelingen og arbejder hen mod at blive ansvarlig for alle Swagelok's opbygningssager fra Danmark og for medarbejderne på værkstedet.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold i hele verden. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark, Færøerne, Grønland, Island og Ukraine. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden. Det gælder også i forholdet til kunderne inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi.

Serviceminded tekniker med gode kommunikationsevner

Du har formentlig en relevant teknisk baggrund. Det kan være en uddannelse som håndværker, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende, gerne suppleret med erhvervserfaring fra en teknisk industrivirksomhed inden for anlæg, maskiner, gas, hydraulik eller komponenter - og du kommer måske fra en salgs- og serviceorienteret virksomhed.

Du kommunikerer godt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt og arbejder målrettet og serviceorienteret. Kendskab til styring af projekter samt Inventor 3D vil være en fordel, men ikke et krav. Du bliver en del af en virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier som kvalitet og konstant forbedring.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

Tell a friendDetails

Chefkonsulent, sektion Agro

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Vejle, POULSENPublished 22. november 2022
Application deadline : Not set

Chefkonsulent til synlig og professionel brancheorganisation

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Vejle

Chefkonsulent med agronomisk viden til brancheorganisation med 680 medlemsvirksomheder.

Vil du være med til at styrke en professionel brancheorganisation og videreudvikle dens tilbud om rådgivning og uddannelse til medlemmerne? Kan du pleje relationerne til både eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Har du lyst til at samarbejde på tværs af Danske Maskinstationer & Entreprenørers (DM&E) faglige områder og tilbud til medlemmerne? Så er du måske den chefkonsulent, vi søger til DM&E Agro i Vejle.

Som chefkonsulent i brancheorganisationen DM&E’s afdeling for Agro får du ansvaret for den faglige udvikling af området i samarbejde med ledelsen og for vidensdeling og rådgivning af medlemsvirksomheder i samarbejde med den nuværende agro-konsulent. Din primære målgruppe er maskinstationer, men du samarbejder også med organisationens konsulenter inden for DM&E’s øvrige hovedområder. Du opsøger eksisterende og potentielle medlemmer og tilbyder rådgivning og vidensdeling inden for området, og du har ansvaret for efteruddannelsesområdet og for udvikling og afholdelse af kurser, temadage og inspirationsture i både ind- og udland.

Personlig service og aktiv rådgivning

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) er brancheorganisationen for Landbrugsmaskinstationer, entreprenører og kloakmestre samt skoventreprenørvirksomheder. Organisationen er kendt som et videnscenter med et højt og personligt serviceniveau og en aktiv rådgivning af de flere end 680 medlemsvirksomheder, der er organiseret i 13 lokale foreninger og én specialforening. DM&E varetager desuden medlemmernes politiske interesser og sikrer, at de er opdateret på de nyeste lovmæssige krav og forhold. Endvidere tilbydes medlemmerne en lang række fælles services, eksempelvis strategi & ledelse, økonomi & analyse samt arbejdsmiljø.

God netværker med agronomisk viden

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være agronom, jordbrugsteknolog eller agraøkonom. Det vigtigste er, at du har en god agronomisk viden og en solid teknisk viden. Måske har du erfaring fra området, enten som rådgiver, sælger eller underviser, og måske har du praktisk erfaring fra et landbrug eller en maskinstation. Du sætter pris på et godt samarbejde med kompetente kolleger, og du brænder for at opdyrke og pleje gode eksterne relationer. Du får en vigtig rolle i en stærk brancheorganisation med dygtige kolleger og spændende udfordringer.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DM&E og DM&E Agro

DM&E har flere end 680 medlemsvirksomheder og 17 ansatte. DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og rådgivning at lette dagligdagen for medlemmerne. DM&E Agro søger at bidrage til optimal drift af den moderne maskinstation, gennem information, rådgivning og indflydelse på faglige og politiske forhold og rammevilkår.

Tell a friendDetails

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’

Swagelok Danmark, Esbjerg, POULSENPublished 21. november 2022
Application deadline : Not set

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’.

Swagelok Danmark, Esbjerg

Detaljeorienteret og ansvarsbevidst projektingeniør til anerkendt leverandør af ’fluid-systemer’ og procesløsninger.

Kan du være en engageret deltager i at opbygge og sikre projekter fra idé til levering hos kunder, der stiller de absolut højeste krav til tæthed, tryghed, renhed og sikkerhed? Vil du være med til at dokumentere og udvikle hos af en af verdens førende leverandører af fluid systems til krævende industrier og brancher? Så kan du være den processtærke projektingeniør, vi søger til Swagelok Danmark.

Som projektingeniør deltager du i opbygning og styring af sager og projekter for Swagelok Danmarks kunder inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi (bl.a. P2X). Du udarbejder tekniske forslag med baggrund i forespørgsler, og du sikrer registrering af data vedrørende tilbud og ordrer, herunder dokumentation/tegninger/bilag m.v. Du bliver yderligere underskriver af forpligtende overensstemmelseserklæringer iht. Maskindirektivet, PED- og ATEX-direktiverne, Fødevaredirektivet m.fl.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark og en række andre lande. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden, og det gælder også i forholdet til kunderne.

Grundig og ansvarsbevidst

Du har en videregående uddannelse som procesingeniør, maskiningeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende og gerne erfaring fra en teknisk industrivirksomhed inden for anlæg, maskiner, hydraulik eller komponenter. Måske har du forståelse for dynamikken i en salgs- og serviceorienteret virksomhed. Du har erfaring med udarbejdelse af P&ID og kan også anvende Inventor og 2D AutoCad eller tilsvarende værktøjer. Du er en fleksibel, grundig og ansvarsbevidst teamplayer - og du har desuden gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Udover den tekniske og praktiske sikring af et godt projektforløb, udvikler og vedligeholder du standarder for teknisk dokumentation og har løbende kontakt til både eksisterende og potentielle kunder i samarbejde med eksterne sælgere. Du bliver en del af en specialiseret og anerkendt virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

Tell a friendDetails

Produktchef til førende byggeleverandør i global koncern

Saint-Gobain Denmark A/S, Weber i Karlslunde, POULSENPublished 10. november 2022
Application deadline : Not set

Produktchef til førende byggeleverandør i global koncern

Saint-Gobain Denmark A/S, Weber i Karlslunde

 

Produktchef til brancheførende brand og koncern med fokus på innovation og bæredygtighed.

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem gennem stærke materialer og løsninger til byggeriet? Kan du optimere og bidrage til videreudvikling af et allerede stærkt produktprogram inden for facade og facadeisolering? Har du gode analytiske evner, forretningsforståelse og erfaring fra, eller indsigt i, byggebranchen? Så kan du være den produktchef, vi søger til Saint-Gobain Denmark A/S, Webers program inden for facade og ETICS (udvendig facadeisolering).

Som produktchef hos Saint-Gobain Denmark A/S, Weber får du ansvaret for at optimere virksomhedens produktprogram inden for facade og udvendig facadeisolering. Ansvaret indebærer løbende analyse af indtjeningen på de enkelte produkter og kunder samt oprydning og input til videreudvikling af produktprogrammet gennem markedsanalyser og samtaler med både kunder og kolleger. Med reference til markedschefen bidrager du til at sikre, at Weber lever op til moderkoncernen, Saint-Gobain’s, vision om at være verdens førende leverandør af lette og bæredygtige materialer, der forbedrer mennesker liv gennem højeffektive løsninger.

Byggematerialer med et stærkt formål

Saint-Gobain er en af verdens førende globale leverandører af byggematerialer og -løsninger. Med fokus på innovation, bæredygtighed og menneskelig trivsel har koncernen et klart overordnet formål: Making the world a better home. Weber har i mere end 100 år udviklet og leveret en lang række specialprodukter og løsninger til både nybyggeri og renovering og til både professionelle og gør-det-selv-folket. I dag er Weber en del af Saint-Gobain Denmark og kan dermed kombinere sit stærke lokale fundament med et internationalt netværk af viden om byggeri. Hos Weber bliver medarbejdernes viden og erfaring brugt til at skabe materialer af højeste kvalitet.

Teknisk stærk kandidat med analytiske evner og forretningsforståelse

Du er teknisk stærk og har gerne en byggeteknisk uddannelse eller relevant erfaring fra byggebranchen. Alternativt kan du tilegne dig teknisk forståelse for produkter og bygningsfysik og en forståelse for den kommercielle del af forretningen herunder markedsstørrelse, -andele, -priser og -udvikling. Du har evnen til at analysere et produktprogram og ud fra din viden om markedstendenser samt research blandt kunder og kolleger at træffe valg om de rigtige produkter.

Alt dette får du mulighed for at bringe i spil i både en virksomhed og en international koncern med stolte traditioner og stærke værdier, hvor kvalitet, bæredygtighed og livskvalitet er nøgleord.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain-Denmark A/S, Weber

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på innovation, bæredygtighed og menneskers trivsel er koncernen, der blev grundlagt i 1665, til stede i 76 lande med 166.000 medarbejdere. Saint-Gobain har været i Danmark siden 1970’erne og står i dag bag flere virksomheder i den danske byggeindustri som Isover, Gyproc og Weber, der er samlet i Saint-Gobain Denmark A/S og beskæftiger 450 mennesker. Weber er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Se mere på saint-gobain.dk.

Tell a friendDetails

QHSE Manager

Maskinvirksomhed, Esbjerg, POULSENPublished Monday, October 31, 2022
Application deadline : As soon as possible

QHSE Manager with proven qualifications to POULSEN's client in Esbjerg.

Are you a hard-working and dedicated mechanical technician or engineer? And do you know how to motivate and share know-how and energy? Then you might be the new QHSE Manager that POULSEN seek for our client, an expansive machine company close to Esbjerg.

Quality-focused & well-founded

As a QHSE Manager you have a natural, proactive approach to establishment and maintenance of all internal quality systems - from the mapping of processes to document controlling and quality auditing in machine quality standards. You have a profound relevant background within the machine industry and know how to turn your knowledge into efficient solutions without compromising on environmental standards - and when and how to launch future-oriented initiatives. Your IT-skills may include SharePoint, Navision and Office 365 and you communicate effectively in English - in writing as well as speech.

Involving & motivating

You understand the importance of involving and motivating your colleagues and co-workers by communicating positively and clearly - and a positive and open personality grants you natural respect that enables you not only to be successful in your role as a QHSE Manager - but also to maintain and nurture a positive and energy-driven working environment. You have a natural interest in health, safety, well-being and job-satisfaction and engages naturally as a member of the internal safety group.

Further details and company information will be shared with relevant candidates in the recruitment process - and the perfect candidate can expect a solid wage according to qualifications and an interesting and central position with prospects as part of a competent and motivated team. The company is based in the Esbjerg area.

Application & Contact

Please go to POULSEN-job.dk. For further details, please do not hesitate to contact POULSEN, at + 45 7539 3431. All questions and inquiries will be handled confidentially - and will only be shared with our client by mutual agreement.

Tell a friendDetails

Senior Software Developer til landsdækkende vækstvirksomhed

Nortec A/S, Vejle (eller Brøndby), POULSENPublished 20. oktober 2022
Application deadline : Not set

Senior Software Developer til landsdækkende vækstvirksomhed

Nortec A/S, Vejle (eller Brøndby)

Selvkørende softwareudvikler til ny og eksisterende platforme i solid servicevirksomhed.

Vil du have ansvar for udviklingen af en ny platform og samtidig løse opgaver på tværs af et allerede velfungerende systemlandskab? Kan du både udvikle, teste og styre projekter? Har du lyst til at arbejde i en afdeling med gode muligheder for sparring og troen på, at samarbejde giver de bedste resultater? Så kan du være den softwareudvikler, vi søger til Nortec A/S.

Som softwareudvikler hos Nortec får du en vigtig rolle i virksomhedens udviklingsafdeling. Opgaverne indebærer udvikling af betalings-, reservations- og administrationssystemer, som bl.a. bruges til professionelle vaskerier og ladestandere. Systemerne er en vigtig del af Nortecs samlede tilbud til kunderne, som indeholder både rådgivning, levering af maskiner og betalingssystemer, service, drift og support.

Familieejet og landsdækkende virksomhed

Nortec er grundlagt i 1988 på en klokkeklar ambition om uovertruffen service. Det gælder også i

de betalings- og administrationssystemer, som virksomheden har designet og udviklet gennem

mere end 20 år. Du bliver en del af en solid, familieejet vækstvirksomhed med hovedkontor i Vejle og en afdeling i Brøndby, og du får i alt 90 dygtige og servicemindede kolleger.

Erfaring, struktur og systematik

Du er en erfaren .net-udvikler med gode C#-egenskaber, og du har erfaring med SQL-databaseudvikling, både MySQL og Microsoft SQL. Du er selvkørende og systematisk og kan både

forstå og videreudvikle komplekse strukturer. Dine opgaver omfatter bl.a. udvikling af platformen til et nyt og spændende forretningsområde, og derfor skal du kunne sætte rammerne og skabe arkitekturen, så den nye platform indgår som en naturlig del af de øvrige systemer. Du løser desuden opgaver på tværs af virksomhedens eksisterende systemer, og du får rig mulighed for sparring med de øvrige softwareudviklere.

Fleksibel og dynamisk arbejdsplads

Med jobbet følger en høj grad af frihed under ansvar. Du er selv med til at indrette din hverdag, så den både tilgodeser dig og dine kolleger i det team, du bliver en del af. Vi tror på, at det gode samarbejde giver det bedste resultat. Du vil løbende få lov til at arbejde med nye, spændende udfordringer og være med til at præge udviklingen. Vi foretrækker, at din arbejdsplads er vores hovedkontor i Vejle, men er du den helt rigtige, kan kontoret i Brøndby være en mulighed.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nortec A/S

Nortec er en dansk, familieejet servicevirksomhed, som blev grundlagt i 1988. Vi arbejder for en fælles og mere bæredygtig fremtid - som både vores vaskerier og ladestandere bidrager til. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi hjælper med alt fra indretning og etablering til service og vedligehold. Kort sagt leverer vi løsninger, som gør hverdagen mere enkel. Hos os er den stærke relation til kunderne vigtigst. Derfor har vi lokale Nortec serviceteknikere fordelt over hele landet og vores eget kundeserviceteam, der altid står klar til at hjælpe. Læs mere på nortec.dk

Tell a friendDetails

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup, POULSENPublished 13. oktober 2022
Application deadline : Not set

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup

Tjener med erfaring og smittende smil til smukt beliggende, historisk kro fra 1198.

Vil du være en del af holdet på Danmarks ældste kro og have mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling? Har du mindst to års erfaring, en rimelig viden om gastronomi og vine og lyst til at lære unge mennesker op i faget? Så kan du være den tjener, vi virkelig gerne vil finde til Bromølle Kro.

Som tjener på Bromølle Kro træder du direkte ind i historien, men det betyder ikke, at tiden står stille. Tværtimod. Kroen fra 1198 er stadig i udvikling, og lige nu går tingene stærkere end nogensinde. Derfor kan du med dine mindst to års erfaring med a la carte, selskaber, kurser og hotel gå direkte ind i tjenerteamet, hvor du sammen med dine dygtige kolleger sætter gæsten i højsædet og desuden har overskud til at lære fra dig til dine yngre kolleger.

Spændende historie og moderne kro

Bromølle har været kro siden 1198 og har selvfølgelig en lang og spændende historie. Den sætter du dig ind i, ligesom du naturligvis gør det med menuerne, omgivelserne og alt det, kroen ellers har at byde på. Alt sammen for, at du kan give gæsterne en fantastisk oplevelse af dette smukke, historiske sted og det fantastiske køkken, der blander det traditionelle danske med det nye nordiske. Bromølle Kro byder hvert år tusindvis af gæster velkommen, både i restauranten og til selskaber, kurser og konferencer.

Smil og indsats betaler sig

Din erfaring og din smilende, omgængelige tilgang til arbejdet bliver selvfølgelig belønnet. Du får et attraktivt og afvekslende job med gode kolleger, der hjælper hinanden. Derudover er du sikret en god løn, fri hver anden weekend og medindflydelse på den fortsatte udvikling af den traditionsrige kro. Der bliver med andre ord sat pris på både din indsats og dine input.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er med sin over 800 år lange historie Danmarks ældste. Kroen har en hyggelig restaurant og tre selskabslokaler, der kan rumme fra 20 til 200 gæster. Desuden er der 30 dobbeltværelser med forskellig indretning.

Tell a friendDetails

Regnskabs- og revisorassistenter

KHL, Kolding, POULSENPublished 13. oktober 2022
Application deadline : Not set

Regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsageligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsageligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tell a friendDetails

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding, POULSENPublished 13. oktober 2022
Application deadline : Not set

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding

Selvstændig og fleksibel servicetekniker til international, svensk-baseret miljøvirksomhed.

Vil du arbejde for et bedre miljø under mottoet: "Ren energi. Rent vand"? Kan du arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med service og problemløsning hos kunder med biogasanlæg i hele Danmark og i visse tilfælde i udlandet? Har du lyst til at lære og mod på at udvikle dig? Så er du måske den servicetekniker, vi søger til den svenske cleantech-virksomhed Malmbergs kontor i Danmark.

Som servicetekniker hos Malmberg udfører du først og fremmest forebyggende vedligehold på de biogasanlæg, som virksomheden leverer til kunder i Danmark, og i visse tilfælde servicebesøg hos Malmbergs kunder i en række andre lande. Du udfører fejlsøgning, kalibrering og service af gaskompressorer, luftkompressorer og filtre på Malmbergs opgraderingsanlæg (biogasanlæg) og hjælper desuden med ombygning på eksisterende anlæg.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde hos kunder og kan træffe selvstændige beslutninger. Du må forvente 50-70 rejsedage med overnatning om året, da arbejdet ofte skal udføres koncentreret og på tidspunkter, hvor driften af anlæggene kan standses uden større produktionstab.

Traditionsrig miljøvirksomhed

Malmberg er en svensk cleantech-virksomhed med komplette løsninger inden for bl.a. vandrensning og biogas. Virksomhedens er en femte-generations familievirksomhed med over 155 års erfaring og fokus på bæredygtighed, miljø og mennesker.

Virksomhedens danske servicetekniker har selvstændigt kontor i Vester Nebel ved Kolding, men er en del af Malmbergs internationale netværk af erfarne teknikere. Størstedelen af arbejdet foregår hos virksomhedens kunder rundt om i Danmark, men servicebesøg hos kunder i andre lande kan forekomme. Desuden er det målet, at den nye servicetekniker indgår i Malmbergs 24/7-telefonsupport, når forudsætningerne er til stede.

Selvstændig, fleksibel og vedholdende

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde selvstændigt hos kunder og med at yde support via telefonen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med el-arbejde og i særdeleshed med fejlsøgning. Det afgørende er, at du er fleksibel og vedholdende, da dit arbejde udføres på forskellige lokationer og ofte på skæve tidspunkter, og du kan blive kaldt ud med kort varsel. Du har naturligvis kørekort og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du bliver en del af en solid og ambitiøs virksomhed, der arbejder for klima- og miljøvenlige løsninger til gavn for både mennesker og miljø.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Malmberg

Malmberg er en international cleantech-virksomhed, der leverer løsninger inden for vand- og spildevandsrensning, biogasanlæg, geotermisk energi og brøndboringer til kommuner og industri i en lang række lande. Produktionen og hovedkvarteret ligger i Yngsjö nær Kristianstad i Sverige. Malmberg har været en familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1866 og arbejder for et bedre miljø under mottoet "Ren energi. Rent vand."

Tell a friendDetails

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund, POULSENPublished 20. september 2022
Application deadline : Not set

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund

Engageret og visionær forstander med sans for både tradition og fornyelse.

Vil du arbejde med faglig og personlig udvikling af unge mennesker og af det personale, der omgiver dem? Kan du lede og udvikle en moderne efterskole med udgangspunkt i det grundtvigianske livs- og menneskesyn. Har du lyst til at være bærer af en kultur, der hviler på tillid, respekt, nærvær og fællesskab? Så kan du være den forstander, vi søger til Vandel Efterskole.

Som forstander for Vandel Efterskole får du det pædagogiske og økonomiske ansvar for den daglige drift af en traditionsrig og moderne skole med ca. 144 elever fordelt på 9. og 10. klasse trin. Det indebærer bl.a. sikringen af et godt læringsmiljø, et godt og sundt kostskolemiljø, et godt arbejdsmiljø med fokus på personalets udvikling og trivsel samt økonomisk ansvar for såvel den daglige drift som efterskolens fortsatte udvikling.

Traditionsrig almen efterskole med moderne faciliteter

Vandel Efterskole er grundlagt i 1948 og ligger naturskønt placeret tæt ved Billund. Skolen blev grundlagt i troen på, at fremtiden tilhører Danmarks ungdom. Livet på skolen tager udgangspunkt i et værdigrundlag, der hviler på det grundtvigianske livs- og menneskesyn, det forpligtende fællesskab og den personlige udvikling. Stabilitet er et nøgleord på Vandel Efterskole, der både har fælles fag, og 5 linjefag med moderne og nybyggede faciliteter til rådighed.  

Erfaring med ledelse og gerne med efterskole

Du har dokumenteret ledererfaring og/eller en lederuddannelse samt gerne erfaring fra efterskoleverdenen. Som menneske er du rummelig, handlekraftig og visionær og har sans for både tradition og fornyelse. Du har lyst til at arbejde med udvikling af mennesker, både elever og personale, og du har fokus på trivsel, kommunikation og samarbejde.

Du bliver en del af et stærkt og forpligtende fællesskab, som også betyder, at både skolens nuværende forstanderpar og de fleste lærere bor på eller lige omkring skolen.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem skatteministeriet, LC og CO10, samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til Vandel Efterskole, efter aftale.

Om Vandel Efterskole

Vandel Efterskole er en moderne og nutidig efterskole med tidssvarende faciliteter og en stolt historie. Nærvær og fællesskab er bærende værdier for både personalet og eleverne. Tilbuddet til 10. klasse kaldes Vandel 10 og er et særligt tilrettelagt forløb med projekter og fagkurser rettet mod elevens fremtidige uddannelsesvalg. Der evalueres dermed anderledes end ved hjælp af 10. klasses prøven. Efterskolen har 3 fælles fag, som der kæres om: Sang, gymnastik og fortælling samt 5 linjefag: Fodbold, håndbold, design, musik og teater. Skolen ligger naturskønt og centralt på den jyske højderyg nær Billund, Randbøl Hede, Hærvejen og Vejle Ådal.

Se mere på www.vandelefterskole.dk

Tell a friendDetails

Genopslag - Projektleder til Sjælland og København - "Landskab og Anlæg"

HedeDanmark Ledøje/Sorø, POULSENPublished 13. juli 2022
Application deadline : Not set

Projektleder med ledelsesansvar til anlægs- og entreprenørafdeling

HedeDanmark a/s, Sjælland (Ledøje eller Sorø)

Selvkørende projektleder med proces- og anlægserfaring til projekter på Sjælland, primært København.

Vil du være med til at skabe både grå og grønne anlægsløsninger med en bæredygtig tilgang? Kan du stå for hele processen omkring eksempelvis gårdrenoveringer, byggeprojekter og parkanlæg fra tilbudsgivning til endelig aflevering? Kan du skabe gode relationer både internt til kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg, Sjælland.

Som projektleder hos HedeDanmark, Anlæg Øst kan du stå i spidsen for en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med 1 formand og 10-15 medarbejdere, der gennemfører anlægsopgaver for offentlige kunder og private bygherrer. Projekterne omfatter bl.a. gårdrenoveringer, parker, LAR og øvrige "grå" anlæg. Udover daglig ledelse af projekter sikrer du et godt samarbejde med de øvrige forretningsområder i HedeDanmark og naturligvis med kunder og underleverandører.

Det er et ønske, at du som projektleder kan stå for dele eller hele processen i forbindelse med projekterne, herunder: Beregning, tilbudsgivning, projektering, indkøb, forhandling med bygherren, økonomi- og byggestyring, byggemøder og endelig aflevering. Du får selvstændigt ansvar for projekternes økonomi med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Virksomheden arbejder overordnet for at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner.

Divisionen Landskab og Anlæg, Sjælland står blandt andet for etablering af parker, gårdrenoveringer, LAR-projekter og større udendørs byggeprojekter. På Sjælland er der i øjeblikket to projektledere, to entrepriseledere, en projektlederassistent, fire formænd og regionschefen. Projekterne ligger typisk i størrelsesordenen 250.000 til 15 mio. kr.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, anlægsgartner eller lignende og erfaring med styring af anlægsprojekter og ledelse af projektteams. Din erfaring omfatter desuden kundepleje og relationssalg samt beregning og tilbudsgivning. Derfor har du også gode IT-kundskaber og gerne erfaring med Sigma og ERP. Arbejdspladsen er som udgangspunkt i Sorø eller Ledøje.

Den ideelle kandidat kan som nævnt varetage hele processen omkring projekterne, herunder ikke mindst beregning og tilbudsgivning. Du får en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

Tell a friendDetails

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPublished 8. juli 2022
Application deadline : Not set

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tell a friendDetails

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPublished 21. juni 2021
Application deadline : Not set

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tell a friendDetails

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, Aabenraa, POULSENPublished 15. juni 2020
Application deadline : Not set

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tell a friendDetails

ApplicantTracker

Sign up and receive notice on openings matching your preferences as soon as they become available

If you do not find an opening, we suggest that you sign up for one of our ApplicantTrackers. By doing so you will automatically receive openings fitting your preferences as soon as they become available.