Projektleder til Sjælland og København - "Landskab og Anlæg"

HedeDanmark Ledøje/Sorø, POULSENPublished 13. juli 2022
Application deadline : Not set

Projektleder med ledelsesansvar til anlægs- og entreprenørafdeling

HedeDanmark a/s, Sjælland (Ledøje eller Sorø)

Selvkørende projektleder med proces- og anlægserfaring til projekter på Sjælland, primært København.

Vil du være med til at skabe både grå og grønne anlægsløsninger med en bæredygtig tilgang? Kan du stå for hele processen omkring eksempelvis gårdrenoveringer, byggeprojekter og parkanlæg fra tilbudsgivning til endelig aflevering? Kan du skabe gode relationer både internt til kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg, Sjælland.

Som projektleder hos HedeDanmark, Anlæg Øst kan du stå i spidsen for en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med 1 formand og 10-15 medarbejdere, der gennemfører anlægsopgaver for offentlige kunder og private bygherrer. Projekterne omfatter bl.a. gårdrenoveringer, parker, LAR og øvrige "grå" anlæg. Udover daglig ledelse af projekter sikrer du et godt samarbejde med de øvrige forretningsområder i HedeDanmark og naturligvis med kunder og underleverandører.

Det er et ønske, at du som projektleder kan stå for dele eller hele processen i forbindelse med projekterne, herunder: Beregning, tilbudsgivning, projektering, indkøb, forhandling med bygherren, økonomi- og byggestyring, byggemøder og endelig aflevering. Du får selvstændigt ansvar for projekternes økonomi med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Virksomheden arbejder overordnet for at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner.

Divisionen Landskab og Anlæg, Sjælland står blandt andet for etablering af parker, gårdrenoveringer, LAR-projekter og større udendørs byggeprojekter. På Sjælland er der i øjeblikket to projektledere, to entrepriseledere, en projektlederassistent, fire formænd og regionschefen. Projekterne ligger typisk i størrelsesordenen 250.000 til 15 mio. kr.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, anlægsgartner eller lignende og erfaring med styring af anlægsprojekter og ledelse af projektteams. Din erfaring omfatter desuden kundepleje og relationssalg samt beregning og tilbudsgivning. Derfor har du også gode IT-kundskaber og gerne erfaring med Sigma og ERP. Arbejdspladsen er som udgangspunkt i Sorø eller Ledøje.

Den ideelle kandidat kan som nævnt varetage hele processen omkring projekterne, herunder ikke mindst beregning og tilbudsgivning. Du får en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

Tell a friendDetails

OL Revision A/S søger dygtige medarbejdere

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPublished 8. juli 2022
Application deadline : Not set

Erfarne revisorer, assistenter eller personer med revisionserfaring, til regionalt revisionsfirma i god udvikling - med tre afdelinger.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du supportere din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den kollega, vi søger til OL Revision A/S.

Opgaverne er naturligvis de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner. Det vigtigste er, at kundernes forventninger, din faglighed samt din work-life-balance tilpasses optimalt. Der er stort fokus på, at medarbejderne går glade til og fra arbejde.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en relevant uddannelse og vil bidrage med en høj faglighed og gerne erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe og du kan efter indkøring vælge, hvor du foretrækker at have din primære gang.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe.

Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tell a friendDetails

Konstruktør med SolidWorks og AutoCad kompetencer

VL STAAL a/s i Esbjerg, POULSENPublished 1. juli 2022
Application deadline : Not set

Konstruktør

- med SolidWorks og AutoCad kompetencer

Har du har potentialet til at udvikle dig fra en kompetent konstruktør til en stærk projektleder, så grib chancen for at bevise det i et udadvendt job hos VL STAAL a/s i Esbjerg.

Du brænder for rollen som "nøgleperson" på konstruktionsområdet

Detaljeorienteret og opsøgende

Som konstruktør i projekt- og konstruktionsafdelingen arbejder du målrettet med konstruktion og tegning og tilsvarende med detailtegninger, styklister, pakke- og forsendelseslister.

Du følger op og holder overblikket over både egne og afdelingens aktuelle projekter. Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kolleger, produktion, underleverandører og kunder sikrer du samtidig flow i både det interne og det eksterne samarbejde.

Entusiastisk holdspiller

Om du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller har hårdværksmæssig baggrund, er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er en dygtig konstruktør med god tegningsforståelse, og at du kan anvende 3D (Solid Works) og AutoCAD. Din personlighed betyder, at du har drive til at blive "nøgleperson" på konstruktionsområdet, der i et team af gode kollegaer kan matche virksomhedens forventninger til kvalitet, udvikling, selvstændighed og samarbejde. Et godt sprogligt niveau på engelsk og tysk er en absolut fordel.

Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i et inspirerende miljø med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en solid, fremtidsorienteret virksomhed. Gage og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

VL Staal A/S er blandt de førende virksomheder i Europa inden for design, produktion og servicering af fritstående skorstene. Virksomheden er ejet af franske Poujoulat Group og spiller en væsentlig rolle i gruppen. Kunderne er typisk kraftvarmeværker, skibsværfter, kedelfabrikanter og produktionsvirksomheder. Kundegruppen omfatter desuden industrielle entreprenører, som står for hovedentrepriserne. VL Staal producerer desuden stålkonstruktioner som underleverandør til andre industrier. Poujoulat Group er fokuseret på at udvikle løsninger i forhold til at optimere skorstenens egenskaber. Indsatsområderne er typisk inden for filtration, kvalitet, akustik, monitorering og varmegenvinding (energieffektivitet). Innovation er således et centralt tema for gruppen, og man reinvesterer en stor del af indtjeningen i R&D og forretningsudvikling. VL Staal A/S er beliggende i Esbjerg og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Læs mere på www.vlstaal.com

Tell a friendDetails

Projektleder til HedeDanmark "Landskab og Anlæg"

Felsted ved Aabenraa, POULSENPublished 1. juli 2022
Application deadline : Not set

Projektleder med ledelsesansvar til Danmarks førende anlægsvirksomhed

HedeDanmark A/S, Felsted ved Aabenraa.

Selvkørende og stabil projektleder til Landskab og Anlæg-divisionen hos HedeDanmark.

Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Kan du lede en afdeling med ni medarbejdere og sikre stabil udførelse af opgaver som etablering af parker, grønne områder og tilhørende anlæg? Har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering? Så kan du være den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg i Sønderjylland.

Som projektleder for HedeDanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland driver du selvstændigt en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med ni medarbejdere, der både er faglærte og ufaglærte. Dine ansvarsområder er, udover daglig ledelse af afdelingen, salg, projektering og gennemførelse af projekter, der primært omhandler etablering af belægninger og grønne områder.

Du sikrer en stabil eksekvering af projekterne og identificerer samtidig opgaver hos både nuværende og nye kunder. Dette indebærer også udarbejdelse af tilbud og sikring af økonomien i afdelingen med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Divisionen Landskab og Anlæg står blandt andet for etablering af grønne områder, belægninger, afvanding, grønne tage og parker. Den sønderjyske afdeling i Felsted ved Aabenraa bliver drevet i samspil med de øvrige anlægsafdelinger i Vejle, Odense og Aarhus.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som anlægsgartner, tømrer, kloakmester, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende. Din tilgang til opgaverne er pragmatisk, og du har erfaring med ledelse af et projektteam, gerne fra en større organisation. Derudover har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering af projekter samt et solidt kendskab til IT, herunder ERP-systemer.

Du får en vigtig rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden - POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

 

Tell a friendDetails

Automation & Industri 4.0 Manager til Saint-Gobain Denmark, Isover

Vamdrup, POULSENPublished 17. juni 2022
Application deadline : Not set

Automation & Industri 4.0 Manager til fabrik i global koncern

Saint-Gobain Denmark, Isover, Vamdrup ved Kolding

Konstruktiv afdelingsleder med ansvar for udvikling af automationsniveauet på moderne fabrik.

 

Vil du stå i spidsen for at udvikle verdens mest moderne Isover-fabrik? Kan du skabe konstruktive løsninger inden for automation og IT? Har du stærke ledelseskompetencer, kendskab til Industri 4.0 og en praktisk tilgang til problemløsning? Så kan du være den Automation & Industri 4.0 Manager, vi søger til Saint-Gobain Denmark, Isover.

Som Automation & Industri 4.0 Manager hos Saint-Gobain Denmark, Isover får du ansvaret for at udvikle automationsniveauet på fabrikken i Vamdrup, så den bliver den mest moderne i den globale koncern. Det gør du i samarbejde med de ni medarbejdere i den afdeling, som du har det daglige ledelsesansvar for og med sparring fra kolleger over hele verden. Du sikrer videreudviklingen af den industrielle platform med daglig drift og digitalisering af processer som de bærende kræfter, og du har det overordnede ansvar for drift af alle tekniske installationer i fabrikkens produktionsanlæg. Du sikrer ligeledes fastholdelse og videreudvikling af sikkerheds- og sundhedsarbejdet samt intern uddannelse og træning af medarbejderne inden for dit ansvarsområde.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på den højteknologiske glasuldsfabrik i Vamdrup. De 200 ansatte her er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 ansatte i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Innovativ ingeniør eller lignende med ledelseserfaring

Du har en formentlig en baggrund som automationsingeniør eller lignende, stærke ledelseskompetencer og erfaring fra en lignende stilling. Du har kendskab til automationsplatforme og Industri 4.0 og har tidligere arbejdet med automation. Derudover har du en praktisk tilgang til problemløsning og trives med at samarbejde på tværs af både organisation og landegrænser. Du bliver en del af en international organisation med gode muligheder for faglig udvikling og sparring med højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen ved at gå videre her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain Denmark, Isover

Saint-Gobain Denmark, Isover udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. Isovers isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder Isover isoleringsløsninger. Se www.saint-gobain.dk/isover. 

Tell a friendDetails

Aftermarket Sales Manager für Vestas aircoil a/s

Norddeutschland - Possibility for home office, POULSENPublished Friday, June 10, 2022
Application deadline : Not set

Stellenanzeige auf deutsch und / and

Job ad in English (after the German ad)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Aftermarket Sales Manager m/w/d für weltweit führenden Anbieter

Vestas aircoil a/s, Lem, Dänemark

Ambitionierter und erfahrener technischer Verkäufer für den Aftermarket-Vertrieb führender Heiz-/Kühlsysteme

Sie möchten Teil eines Traditionsunternehmens sein, das zu den weltweit führenden Spezialisten auf seinem Gebiet gehört? Sie haben einen technischen Hintergrund und können den Vertrieb technischer Aftermarket-Produkte und -Dienstleistungen für den Aftermarket in ganz Europa sowohl planen als auch umsetzen? Dann könnten Sie der Aftermarket Sales Manager Europe sein, den wir für Vestas aircoil a/s suchen.

Als Aftermarket Sales Manager Europe übernehmen Sie die Verantwortung für den gesamten Prozess des Verkaufs der zahlreichen Aftermarket-Produkte und -Dienstleistungen der Vestas aircoil in Europa. Ihr klares Ziel ist die Umsatzsteigerung durch gründliche Analysen und Vertriebsstrategien, die Sie selbst durchführen und umsetzen.

Es ist von Vorteil, wenn Sie in Norddeutschland leben und über ein Home Office verfügen.

Hohe Qualität bei sowohl Entwicklung als auch Vertrieb

Zu den Produkten der Vestas aircoil gehören individuell konzipierte Wärmetäuscher und Kühlsysteme für Motoren und Maschinen. Dank ständiger Entwicklung und OEM-Qualität werden die Vestas aircoil Systeme von mehreren der weltweit größten Motorenhersteller und Lizenzgeber bevorzugt.

Die Grundvoraussetzungen für Ihren Erfolg im Job liegen somit absolut vor, und durch Ihren proaktiven Ansatz zum gesamten Verkaufsprozess erreichen Sie Ihre Ziele. Den Deal mit dem Kunden schließen ist für Sie der Höhepunkt. Sie haben ein Gespür für das Erschließen neuer Märkte sowie für die Neukundenaquise und stellen eine erfolgreiche Lead-Generierung und eine gesunde Pipeline sicher. Vestas aircoil Aftermarket verfügt über ein eigenes dediziertes „Rush Line System", um schnelle Antwort- und Lieferzeiten bei den oft kritischen Bedürfnissen der Kunden hinsichtlich Serviceleistungen zu gewährleisten.

Stolze Geschichte und permanente Entwicklung

Die Geschichte der Vestas aircoil reicht bis ins Jahr 1956 zurück, als sich der Motorenhersteller B&W an Vestas, der damals Maschinen für die Landwirtschaft herstellte, mit der Bitte wandte, die Aufgabe der Luftkühlung der Turbolader zu lösen, die B&W inzwischen an große Dieselmotoren montierte.

Seitdem kennt die Entwicklung nur eine Richtung, und Vestas aircoil gehört heute zu den weltweit bevorzugten Spezialisten im Bereich der Entwicklung und Herstellung von OEM-Kühlsystemen für führende globale Motorenhersteller. Das Unternehmen verfügt über Produktionseinrichtungen in sowohl Europa als auch China und über ein weltweites Netzwerk von Vertragshändlern und Handelsvertretern.

Technischer Verkäufer mit Erfahrung und Ehrgeiz

Sie haben einen technischen Hintergrund, vorzugsweise als beispielsweise Ingenieur, Machinenbauer oder operation and maintenance engineer, vorzugsweise ergänzt durch Vertriebsschulung. Am besten verfügen Sie über mehr als fünf Jahre Erfahrung im Bereich des maritimen Aftermarket-Vertriebs oder über gleichwertige Erfahrung und haben optimalerweise Erfahrung in der Gründung von Händlernetzen, der Erschließung neuer Märkte und der Neukundenaquise, da Sie sich mit all diesen Bereichen beschäftigen werden.

Neben solider Erfahrung haben Sie gesunde Ambitionen und streben im Job nach Erfolg, den Sie durch eine leidenschaftliche und proaktive Vorgehensweise im gesamten Verkaufsprozess sicherstellen. Sie werden Teil eines ähnlich ambitionierten Unternehmens sein und dürfen ein hohes Maß an Freiheit im Job erwarten sowie mehr als 100 jährliche Reisetage.

Sehr gute Deutsch- und Englischkenntnisse runden Ihr Profil ab.

Bewerbung und Kontakt

Bewerben Sie sich hier auf POULSEN-job.dk

Für weitere Informationen wenden Sie sich bitte direkt an POULSEN unter der Rufnummer + 45 75 39 34 31. Alle Anfragen und Bewerbungen werden vertraulich behandelt und werden allein nach Absprache an das Unternehmen weitergeleitet.

Über Vestas aircoil a/s

Vestas aircoil entwickelt und produziert seit 1956 Luftkühler. Seitdem hat sich das Unternehmen zu dem bevorzugten Partner für maßgeschneiderte und zuverlässige Hochleistungskühlsysteme für eine Vielzahl der weltweit größten Motorenhersteller entwickelt. Mit einem fortschrittlichen F & E-Zentrum in Dänemark und einem starken und ausgewogenen Fokus auf Leistungsoptimierung, Umweltauswirkungen und Produktqualität entwickelt das Unternehmen weiterhin neue Technologien und Lösungen. Mehr unter vestas-aircoil.com.

----------------------------------------------------------------------------------------

Aftermarket Sales Manager to Globally Leading Supplier

Vestas aircoil a/s, Lem, Denmark

Ambitious and experienced technical salesman for Aftermarket Sales of leading heating/cooling systems.

Do you want to be part of a proud company that is among the world's leading specialists in its field? Do you have a technical background and the ability to both plan and execute sales of technical aftermarket products and services throughout Europe? If so, you may be the Aftermarket Sales Manager Europe we are looking for on behalf of Vestas aircoil a/s.

In your capacity as Aftermarket Sales Manager Europe, you will be responsible for the entire process of selling Vestas aircoil's comprehensive Aftermarket products and services throughout Europe. Your objective is to increase sales by preparing and executing thorough sales strategies. It will be considered an advantage if you live in northern Germany and have access to a home office.

Highest quality in R&D and Sales

The Vestas aircoil product range includes individually designed heat exchangers and cooling systems for engines and machines. Due to the constant development and OEM quality, Vestas aircoil systems are preferred by several of the world's largest engine manufacturers and licensors.

In other words, your basic prerequisites for succeeding are in order, and they must be matched by your proactive approach to the entire sales process. You enjoy being out among customers closing deals, and you have the ability and know-how to cultivate new markets and customers as well as to ensure solid lead generation and a healthy pipeline. Vestas aircoil Aftermarket has its own dedicated "rush line system" to ensure fast response and delivery times to customers' needs for service which are often critical.

Proud history and constant development

The history of Vestas aircoil dates back to 1956, when the engine manufacturer B&W asked Vestas, which at the time manufactured agricultural machinery, to solve the task of air cooling the turbochargers that B&W had begun to mount on large diesel engines.

Since then, there has been no looking back, and Vestas aircoil is now among the world's leading specialists in developing and manufacturing OEM quality cooling systems for the largest global engine manufacturers. The company has production facilities in both Europe and China and has a worldwide network of distributors and agents.

Technical salesman with experience and ambitions

You have a technical background, preferably as an engineer, mechanical engineer, or operation and maintenance engineer, and preferably supplemented by sales training. Furthermore, you should have more than five years of experience in maritime aftermarket sales or similar, as well as experience in establishing dealer networks, new markets, and new customers.

In addition to your experience, you still have healthy ambitions for succeeding in the job. This is expressed through your passionate and proactive approach to the entire sales process. You will become part of a similarly ambitious company where you can expect a high degree of autonomy in the job as well as more than 100 annual travel days.

Application and contact

To apply for this position via this page.

For further information please contact POULSEN at +45 75 39 34 31. All inquiries and applications are processed confidentially and will be forwarded to the companies only by appointment.

About Vestas aircoil a/s

Vestas aircoil has been designing and manufacturing air coolers since 1956. Since then, the company has evolved to becoming the preferred partner for high-performance, customized, and reliable cooling systems for a wide range of the world's largest engine manufacturers. With an advanced R & D Center in Denmark and a strong and balanced focus on performance optimization, environmental impact and product quality, the company continues to develop new technologies and solutions. For further information please visit vestas-aircoil.com

 

 

Tell a friendDetails

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding, POULSENPublished 6. maj 2022
Application deadline : Not set

Servicetekniker til international cleantech-virksomhed

Malmberg, Vester Nebel ved Kolding

Selvstændig og fleksibel servicetekniker til international, svensk-baseret miljøvirksomhed.

Vil du arbejde for et bedre miljø under mottoet: "Ren energi. Rent vand"? Kan du arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt med service og problemløsning hos kunder med biogasanlæg i hele Danmark og i visse tilfælde i udlandet? Har du lyst til at lære og mod på at udvikle dig? Så er du måske den servicetekniker, vi søger til den svenske cleantech-virksomhed Malmbergs kontor i Danmark.

Som servicetekniker hos Malmberg udfører du først og fremmest forebyggende vedligehold på de biogasanlæg, som virksomheden leverer til kunder i Danmark, og i visse tilfælde servicebesøg hos Malmbergs kunder i en række andre lande. Du udfører fejlsøgning, kalibrering og service af gaskompressorer, luftkompressorer og filtre på Malmbergs opgraderingsanlæg (biogasanlæg) og hjælper desuden med ombygning på eksisterende anlæg.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde hos kunder og kan træffe selvstændige beslutninger. Du må forvente 50-70 rejsedage med overnatning om året, da arbejdet ofte skal udføres koncentreret og på tidspunkter, hvor driften af anlæggene kan standses uden større produktionstab.

Traditionsrig miljøvirksomhed

Malmberg er en svensk cleantech-virksomhed med komplette løsninger inden for bl.a. vandrensning og biogas. Virksomhedens er en femte-generations familievirksomhed med over 155 års erfaring og fokus på bæredygtighed, miljø og mennesker.

Virksomhedens danske servicetekniker har selvstændigt kontor i Vester Nebel ved Kolding, men er en del af Malmbergs internationale netværk af erfarne teknikere. Størstedelen af arbejdet foregår hos virksomhedens kunder rundt om i Danmark, men servicebesøg hos kunder i andre lande kan forekomme. Desuden er det målet, at den nye servicetekniker indgår i Malmbergs 24/7-telefonsupport, når forudsætningerne er til stede.

Selvstændig, fleksibel og vedholdende

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde selvstændigt hos kunder og med at yde support via telefonen. Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med el-arbejde og i særdeleshed med fejlsøgning. Det afgørende er, at du er fleksibel og vedholdende, da dit arbejde udføres på forskellige lokationer og ofte på skæve tidspunkter, og du kan blive kaldt ud med kort varsel. Du har naturligvis kørekort og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du bliver en del af en solid og ambitiøs virksomhed, der arbejder for klima- og miljøvenlige løsninger til gavn for både mennesker og miljø.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Malmberg

Malmberg er en international cleantech-virksomhed, der leverer løsninger inden for vand- og spildevandsrensning, biogasanlæg, geotermisk energi og brøndboringer til kommuner og industri i en lang række lande. Produktionen og hovedkvarteret ligger i Yngsjö nær Kristianstad i Sverige. Malmberg har været en familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1866 og arbejder for et bedre miljø under mottoet "Ren energi. Rent vand."

Tell a friendDetails

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPublished 1. april 2022
Application deadline : Not set

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfaren og kundefokuseret rådgiver til ambitiøs forening og virksomhed.

Vil du være med til at opfylde en mission om at være Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed? Kan du rådgive landmænd, primært inden for svineavl, om alt fra driftsøkonomi til forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af en flad organisation med plads til frihed, udvikling og efteruddannelse? Så kan du være den rådgiver, vi søger til KHL.

Som rådgiver hos KHL bliver du en del af et stærkt team af driftsøkonomer i en veletableret og ambitiøs virksomhed, der arbejder for at styrke økonomi og vilkår for landbruget. Med en høj grad af fleksibilitet og frihed til at træffe selvstændige beslutninger rådgiver du virksomheder, primært inden for svineavl, om alt fra økonomistyring til strategisk forretningsudvikling. I din afvekslende dagligdag på arbejdspladsen, der har en flad organisation og en uformel omgangstone, bliver du tovholder på en række kunder. Du får gode muligheder for at skabe din egen rådgivningsplatform og for at udvikle både dine personlige og professionelle kompetencer.

I stillingen er der endvidere muligheder for at kunne arbejde med nye produkter og projekter inden for AgroMarkets, Dashboard, Business Rate, ESG, InGeen alt efter ønsker og kompetencer.

Erfaren rådgiver med mod og meninger

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra et tilsvarende job eller fra den finansielle sektor. Du kan og vil udvikle dig fagligt og menneskeligt, og du har både viljen til at lytte og modet til at udtrykke dine meninger i klare vendinger. Som person er du servicemindet, åben, engageret og udadvendt, og du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde i, og på tværs af, forskellige teams.

Du får en høj grad af frihed og eget ansvar i en virksomhed med fokus på udvikling af både mennesker og virksomheder. Derfor er det eksempelvis også et krav, at du deltager i efteruddannelse.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL, en traditionsrig forening og solid virksomhed

KHL er en aktiv forening fra 1869 og foreningen byggede eget rådgivningscenter i 1969 på Niels Bohrs Vej i Kolding, hvor virksomheden stadig ligger. KHL er en slagkraftig organisation, og et stærkt politisk og fagligt hus med tydelige værdier, stærkt sammenhold og kompetente medarbejdere der yder rådgivning inden for økonomi, svin, planteavl, kvæg, miljø, ejendom og advokat. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet. På KHL er der 70 medarbejdere, hvoraf de 40 er ansat i økonomiafdelingen.

Tell a friendDetails

Revisor eller -assistent

VL Revision, Ringkøbing, POULSENPublished 7. marts 2022
Application deadline : Not set

Revisor eller -assistent med lyst til udvikling og ansvar

VL Revision, Ringkøbing

Vækstvirksomhed med sunde værdier og kompetente kolleger søger ny revisor.

Vil du være med i udviklingen af en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed med fokus på work/life balance og kompetent rådgivning? Vil du have selvstændigt ansvar for din egen kundeliste, enten som revisor eller som assistent i samarbejde med en? Så må du være den revisor eller revisorassistent, vi søger til VL Revision.

Velkommen til VL Revision! En professionel rådgivningsvirksomhed, der tilbyder dig spændende og selvstændige udfordringer. Og en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der giver dig gode muligheder for personlig udvikling og balance i tilværelsen. Lige nu leder vi efter den helt rigtige revisor eller revisorassistent, der sammen med kompetente kolleger har lyst til at tage et selvstændigt ansvar og rådgive mindre og mellemstore virksomheder. Lyder det lovende? Så læs videre …

Sund virksomhed og sunde medarbejdere

Hos VL Revision er der primært fokus på to ting:

At levere rådgivning og regnskaber af højeste kvalitet til kunderne.

At sikre, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

Det betyder blandt andet, at der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for, at du kan udvikle dig både personligt og professionelt, blandt andet gennem efteruddannelse.

Lidt om dig og dine opgaver

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision, rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder. Det bliver dine kerneopgaver.

Du har en relevant uddannelse som revisor eller revisorassistent, evt. suppleret med en HD-R eller lignende. Du er servicemindet, åben og udadvendt og kan både samarbejde og bevare dit gode humør, selv i pressede situationer. Det kunne være en fordel, hvis du har IT-erfaring som omfatter bl.a. IT Revisor.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning eller fortælle dig mere om stillingen.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tell a friendDetails

Statsautoriseret revisor

VL Revision, POULSENPublished 7. marts 2022
Application deadline : Not set

Statsautoriseret revisor til rådgivningsvirksomhed i vækst

VL Revision, Ringkøbing

Udviklingsorienteret revisor med lyst til at drive udviklingen af ambitiøs virksomhed.

Vil du være med til at udvikle en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed hvor work/life balance og kompetent rådgivning har stor fokus? Nyder du at gå forrest, og er du både omhyggelig, kvalitets- og ansvarsbevidst? Så kan du være den statsautoriserede revisor, og måske daglige leder og medejer, vi søger til VL Revision, som er en del af vestjysk.

I denne nyoprettede stilling får du mulighed for både at sidde med egne kunder og eventuelt blive daglig leder, og medejer, af virksomheden. I tæt samarbejde og med direkte reference til direktøren for vestjysk, udvikler du virksomheden på både kundetilgang og bundlinje.

Udvikling på et stærkt fundament

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision af aktie- og anpartsselskaber og rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder i andre erhverv end landbrug. Det kan fx. være håndværks-, produktions- og transportvirksomheder, detailhandel og restauranter. VL Revision har med vestjysk og dets medarbejdere som sparringspartnere en unik platform, der sikrer høj kvalitet i rådgivningen. Virksomheden er i vækst og vil med tiden udvide antallet af ansatte fra de nuværende 8 til mellem 15 og 20.

Nøglerolle for VL Revision og for kunderne

Den udvikling har du en naturlig lyst til at præge og drive. Du er en dedikeret person, der både tager initiativ og skaber resultater med fokus på omhyggelighed og kvalitet. Da kundekredsen især tæller små og mellemstore, ejerledede virksomheder, rådgiver du primært ledere og får gode muligheder for at deltage i den opbyggende og kreative fase af virksomhedsdannelser.

Sund virksomhed med sunde medarbejdere

Du er uddannet statsautoriseret revisor med erfaring fra branchen, god til dansk og engelsk i både skrift og tale og vant til at arbejde med diverse økonomisystemer. Du får en nøglerolle, som du selv har mulighed for at forme, i en spændende virksomhed, som du i høj grad får mulighed for at præge. Sammenholdt med et stort råderum giver det dig gode betingelser for både personlig og professionel udvikling. Hos VL Revision og vestjysk er der stort fokus på, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tell a friendDetails

Regnskabs- og revisorassistenter

KHL, Kolding, POULSENPublished 9. januar 2022
Application deadline : Not set

Regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed.

Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter.

Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på "kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse.

Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsageligt inden for landbrugssektoren.

Du arbejder uproblematisk i Ø90 og Summax og har erfaring med udarbejdelse af moms-, års- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring og controllerfunktion både på kontoret og ude hos kunden.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste.

Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv og selskaber

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsageligt virksomheder i byerhverv.

Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret.

Vi bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic til vores selskaber.

I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere med eventuelle administrative opgaver for kunden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tell a friendDetails

Engineering Support Managers

C&D Foods A/S, Esbjerg, POULSENPublished 23. december 2021
Application deadline : Not set

Engineering Support Managers til stor europæisk virksomhed

C&D Foods Denmark A/S, Esbjerg

Automatikteknikere, maskinmestre, -ingeniører eller dygtige håndværker med flair for ledelse, it og automation.

Vil du være en del af det nye, stærke hold omkring produktionen hos Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad? Kan du planlægge og udføre systematisk vedligehold og optimere det eksisterende vedligeholdelsessystem? Så kan du være den ene af de to Engineering Support Mangers, vi søger til C&D Foods A/S i Esbjerg.

Som Engineering Support Manager hos C&D Foods bliver det din opgave at planlægge, udføre og optimere vedligehold af virksomhedens produktion af dyremad. Målet er, i samarbejde med kollegerne i produktionen og kvalitetsafdelingen, at minimere reklamationer og produktionsstop på et anlæg, som er ganske komplekst og rummer både nyt og ældre udstyr.

Førende producent af hunde- og kattemad

C&D Foods Denmark er en del af den irske koncern C &D Foods, der med sine i alt ni fabrikker er Europas næststørste private label-producent af hunde- og kattemad. Fabrikken i Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre. Der er for nylig sket flere ændringer på fabrikken i Esbjerg, og den nye ledelse af teknik og vedligehold er i gang med at opbygge et sammentømret hold. Det hold bliver du en del af.

IT-kyndig tekniker med talent for ledelse

Du har en baggrund som maskinmester, maskiningeniør, automatiktekniker, elektriker eller lignende. Det gør dig i stand til at understøtte den daglige ledelse af produktionen og bidrage til udvikling af produktionsteamet i samarbejde på tværs i organisationen. Derfor er du ikke alene en dygtig tekniker, men også en dygtig leder, der er god til at arbejde med mennesker. Samtidig sikrer du præventivt vedligehold og løbende forbedringer af produktionsanlæg og -udstyr. Du kan lede optimeringsprojekter og understøtte udviklingen af CMMS-systemet.

Som et led i vagtordningen bliver du en del af den daglige ledelse af fabrikken i en del af weekenden, og du understøtter og samarbejder med det øverste ledelsesteam. Du får dermed en væsentlig rolle på en fabrik med flere end 340 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 800 mio. kr. Der er gode ansættelsesforhold med en forventet 4-dages arbejdsuge.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om C & D Foods

C&D Foods, Denmark A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med 9 fabrikker i Europa er den næststørste private label-producent af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der flere end 340 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. DKK. C&D Foods Esbjerg er Europas største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tell a friendDetails

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup, POULSENPublished 19. august 2021
Application deadline : Not set

Tjener til Danmarks ældste kro

Bromølle Kro, Jyderup

Tjener med erfaring og smittende smil til smukt beliggende, historisk kro fra 1198.

Vil du være en del af holdet på Danmarks ældste kro og have mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling? Har du mindst to års erfaring, en rimelig viden om gastronomi og vine og lyst til at lære unge mennesker op i faget? Så kan du være den tjener, vi virkelig gerne vil finde til Bromølle Kro.

Som tjener på Bromølle Kro træder du direkte ind i historien, men det betyder ikke, at tiden står stille. Tværtimod. Kroen fra 1198 er stadig i udvikling, og lige nu går tingene stærkere end nogensinde. Derfor kan du med dine mindst to års erfaring med a la carte, selskaber, kurser og hotel gå direkte ind i tjenerteamet, hvor du sammen med dine dygtige kolleger sætter gæsten i højsædet og desuden har overskud til at lære fra dig til dine yngre kolleger.

Spændende historie og moderne kro

Bromølle har været kro siden 1198 og har selvfølgelig en lang og spændende historie. Den sætter du dig ind i, ligesom du naturligvis gør det med menuerne, omgivelserne og alt det, kroen ellers har at byde på. Alt sammen for, at du kan give gæsterne en fantastisk oplevelse af dette smukke, historiske sted og det fantastiske køkken, der blander det traditionelle danske med det nye nordiske. Bromølle Kro byder hvert år tusindvis af gæster velkommen, både i restauranten og til selskaber, kurser og konferencer.

Smil og indsats betaler sig

Din erfaring og din smilende, omgængelige tilgang til arbejdet bliver selvfølgelig belønnet. Du får et attraktivt og afvekslende job med gode kolleger, der hjælper hinanden. Derudover er du sikret en god løn, fri hver anden weekend og medindflydelse på den fortsatte udvikling af den traditionsrige kro. Der bliver med andre ord sat pris på både din indsats og dine input.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bromølle Kro

Bromølle Kro er med sin over 800 år lange historie Danmarks ældste. Kroen har en hyggelig restaurant og tre selskabslokaler, der kan rumme fra 20 til 200 gæster. Desuden er der 30 dobbeltværelser med forskellig indretning.

Tell a friendDetails

Driftsøkonom og rådgiver til solskinsøens landbrug

Bornholms Landbrug & Fødevarer, Aakirkeby, POULSENPublished 21. juni 2021
Application deadline : Not set

Initiativrig og engageret rådgiver med lyst til at udvikle landbruget på Danmarks skønneste ø.

Kan du skabe bundlinje for landbrug og fødevarevirksomheder gennem personlig samtale og engageret rådgivning? Vil du være med til at udvikle et erhverv og en organisation i det absolut smukkeste hjørne af Danmark? Og er du og din familie klar til at springe i Østersøen? Så er du måske den driftsøkonom, vi søger til Bornholms Landbrug & Fødevarer. 

Jobbet som driftsøkonom hos Bornholms Landbrug & Fødevarer er et regulært Kinderæg: Du kommer til at bo og arbejde på hele Danmarks solskinsø, du bliver en del af en den spændende danske fødevarebranche og dermed en væsentlig del af både den økonomiske og bæredygtige udvikling af samfundet, og du får en spændende stilling med mulighed for at udvikle både dig selv, dine kunder og din arbejdsplads. Det er hele tre ting på én gang.

Selvstændig stilling i stærk organisation

Bornholms Landbrug & Fødevarer er øens organisation og rådgivningsvirksomhed for landmænd og fødevareproducenter. En virksomhed i konstant udvikling med det klare formål at styrke forretning og bundlinje for kunderne gennem kvalificeret rådgivning, ikke mindst økonomisk. Som driftsøkonom ser du forbedringspotentialet hos kunderne og hjælper dem med at indfri det.

Lyttende og engageret

Du har en uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller en baggrund som revisor, erhvervskunderådgiver eller lignende. Praktisk kendskab til landbruget samt erfaring som rådgiver og leder er fordele, men ikke betingelser. Til gengæld skal du have et godt kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og opfølgning og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden. Derfor mestrer du den personlige samtale og kan både lytte og tale.

Hjælp til at ta’ springet

Og ja, jobbet er på Bornholm. Og ja, det kan være noget af et spring. Men du skal ikke springe alene. Der er hjælp at hente til både flytning, bosætning og til at finde arbejde til din eventuelle bedre halvdel - og så er det billigt at bo skønt på Bornholm. Sidst, men ikke mindst, venter dig et spændende job i en virksomhed med fokus på trivsel, anerkendelse, udvikling og respekt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Bornholms Landbrug og Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation der varetager de ca. 700 medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Desuden er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er. Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om organisationen og virksomheden på blf.dk

Tell a friendDetails

Planteavlsrådgiver til stærkt team i progressiv virksomhed

LandboSyd, Aabenraa, POULSENPublished 15. juni 2020
Application deadline : Not set

Primær planteavlsrådgiver og sparringspartner for en kundeportefølje med salgsafgrøder.

Vil du være med til at optimere markdrift, produktionsøkonomi og bundlinje for professionelle planteavlsbrug? Er du en udadvendt og imødekommende sparringspartner? Så kan du være den rådgiver, vi søger, til det stærke, faglige planteavlsteam hos LandboSyd, der servicerer det professionelle landbrug i hele Syddanmark.

Du bliver primær planteavlsrådgiver for en kundeportefølje med salgsafgrøder, hvoraf nogle praktiserer reduceret jordbearbejdning. Dine opgaver omfatter både individuel rådgivning, og rådgivning i ERFA-grupper samt planlægning og formidling.

Alsidig rådgivning til det professionelle landbrug

Du bliver en del af et stærkt team i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed i vækst.

LandboSyd står stærkt på digitalisering og den teknik, der i dag anvendes i landbruget. Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø.

Rådgivning, planlægning og formidling

Udover rådgivning omfatter dine opgaver bl.a. mark- og sædskifteplanlægning, gødnings- og sprøjteplanlægning, indberetninger til Landbrugsstyrelsen, formidling i faglige artikler og indlæg på landmandsmøder samt udvikling af den faglige rådgivning.

Udadvendt holdspiller med solid erfaring

Derfor er du uddannet jordbrugsakademiker eller jordbrugsteknolog og har solid erfaring fra rådgivningsbranchen, grovvarebranchen eller lignende. Du er en udadvendt holdspiller med en imødekommende personlighed, og du sætter pris på kollegial sparring. Du prioriterer videndeling og tværfaglig sparring med fokus på kundens bundlinje.

Hos LandboSyd får du 150 gode kollegaer, der prioriterer en uformel omgangstone i en travl hverdag. Du får et job med frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver samt gode muligheder for videreuddannelse. Vi tilbyder attraktivt ansættelsesforhold med god pension og flotte kontorfaciliteter med kantine og fitnessrum.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tell a friendDetails

ApplicantTracker

Sign up and receive notice on openings matching your preferences as soon as they become available

If you do not find an opening, we suggest that you sign up for one of our ApplicantTrackers. By doing so you will automatically receive openings fitting your preferences as soon as they become available.