printshare

Projektleder til HedeDanmark "Landskab og Anlæg"

Felsted ved Aabenraa, POULSENPubliceret 1. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektleder med ledelsesansvar til Danmarks førende anlægsvirksomhed

HedeDanmark A/S, Felsted ved Aabenraa.

Selvkørende og stabil projektleder til Landskab og Anlæg-divisionen hos HedeDanmark.

Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Kan du lede en afdeling med ni medarbejdere og sikre stabil udførelse af opgaver som etablering af parker, grønne områder og tilhørende anlæg? Har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering? Så kan du være den projektleder, vi søger til HedeDanmarks Landskab og Anlæg i Sønderjylland.

Som projektleder for HedeDanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland driver du selvstændigt en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med ni medarbejdere, der både er faglærte og ufaglærte. Dine ansvarsområder er, udover daglig ledelse af afdelingen, salg, projektering og gennemførelse af projekter, der primært omhandler etablering af belægninger og grønne områder.

Du sikrer en stabil eksekvering af projekterne og identificerer samtidig opgaver hos både nuværende og nye kunder. Dette indebærer også udarbejdelse af tilbud og sikring af økonomien i afdelingen med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Divisionen Landskab og Anlæg står blandt andet for etablering af grønne områder, belægninger, afvanding, grønne tage og parker. Den sønderjyske afdeling i Felsted ved Aabenraa bliver drevet i samspil med de øvrige anlægsafdelinger i Vejle, Odense og Aarhus.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som anlægsgartner, tømrer, kloakmester, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende. Din tilgang til opgaverne er pragmatisk, og du har erfaring med ledelse af et projektteam, gerne fra en større organisation. Derudover har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering af projekter samt et solidt kendskab til IT, herunder ERP-systemer.

Du får en vigtig rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden - POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk

 

 

Tip en venAndre stillinger