printshare

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’

Swagelok Danmark, Esbjerg, POULSENPubliceret 21. november 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektingeniør til globalt førende leverandør af ’fluid systems’.

Swagelok Danmark, Esbjerg

Detaljeorienteret og ansvarsbevidst projektingeniør til anerkendt leverandør af ’fluid-systemer’ og procesløsninger.

Kan du være en engageret deltager i at opbygge og sikre projekter fra idé til levering hos kunder, der stiller de absolut højeste krav til tæthed, tryghed, renhed og sikkerhed? Vil du være med til at dokumentere og udvikle hos af en af verdens førende leverandører af fluid systems til krævende industrier og brancher? Så kan du være den processtærke projektingeniør, vi søger til Swagelok Danmark.

Som projektingeniør deltager du i opbygning og styring af sager og projekter for Swagelok Danmarks kunder inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi (bl.a. P2X). Du udarbejder tekniske forslag med baggrund i forespørgsler, og du sikrer registrering af data vedrørende tilbud og ordrer, herunder dokumentation/tegninger/bilag m.v. Du bliver yderligere underskriver af forpligtende overensstemmelseserklæringer iht. Maskindirektivet, PED- og ATEX-direktiverne, Fødevaredirektivet m.fl.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark og en række andre lande. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden, og det gælder også i forholdet til kunderne.

Grundig og ansvarsbevidst

Du har en videregående uddannelse som procesingeniør, maskiningeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende og gerne erfaring fra en teknisk industrivirksomhed inden for anlæg, maskiner, hydraulik eller komponenter. Måske har du forståelse for dynamikken i en salgs- og serviceorienteret virksomhed. Du har erfaring med udarbejdelse af P&ID og kan også anvende Inventor og 2D AutoCad eller tilsvarende værktøjer. Du er en fleksibel, grundig og ansvarsbevidst teamplayer - og du har desuden gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Udover den tekniske og praktiske sikring af et godt projektforløb, udvikler og vedligeholder du standarder for teknisk dokumentation og har løbende kontakt til både eksisterende og potentielle kunder i samarbejde med eksterne sælgere. Du bliver en del af en specialiseret og anerkendt virksomhed med stolte traditioner og stærke værdier.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

Tip en venAndre stillinger