Stærk produktionsplanlægger og disponent

PRIMO Danmark A/SPubliceret 31. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Du kombinerer planlægning af et effektivt flow med respekt for kundens ønsker

Til et spændende og udfordrende job i Primo Danmark A/S søges en frisk og ambitiøs medarbejder til planlægning og disponering

Som planlægger får du en central rolle i vores drift, hvor du sikrer en effektiv detail planlægning af kapaciteten, forecast samt oprettelse, frigivelse og opfølgning på produktionsordrer i tæt dialog med kolleger i supply chain og driften. Samtidig vil du varetage disponering primært af produktionsrelateret produkter. Du medvirker desuden aktivt til udvikling og optimering af processer og procedurer for ansvarsområdet bl.a. på baggrund af foretagne kapacitets- og produktivitetsmålinger.

Du vil indgå i et dynamisk og kompetent team, der varetager den daglige styring af produktionen med øje for kundens behov undervejs i ordreforløbet. I kraft af stillingens karakter vil du få en stor kontaktflade, hvorfor det er vigtigt at kunne kommunikere og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen og leverandører.

Din profil:

Du vægter udfordringer og udvikling, ligesom du trives med det tilhørende ansvar. Du har en solid erfaring med produktionsplanlægning og meget gerne fra en ordre- og lagerproducerende virksomhed samt besidder en god systemforståelse. Du er kvalitetsbevidst og forstår betydningen af datadisciplin. Du evner at styre dine opgaver fra start til slut samt bevare strukturen og koncentrationen i en hverdag med høj arbejdsintensitet. Som person har du en sund sans for humor og tilgår opgaverne med en positiv og samarbejdsorienteret indstilling og en naturlig gennemslagskraft i forhold til samarbejdspartnere. Du er ambitiøs og drives af at gøre en forskel. Du har en veludviklet forretningsforståelse og kender betydningen af godt købmandskab. Du kommunikerer ubesværet på engelsk i både skrift og tale. Du har en relevant teoretisk uddannelse fx som produktions teknolog, planlægger eller disponent. Du har erfaring med brugen af ERP-system, ligesom du er i stand til at kunne overskue og bearbejde data i Excel.

Du tilbydes:

En spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret, international koncern med hovedsæde i Danmark med alsidige udfordringer og gode muligheder for at præge stillingen og styrke dine personlige og faglige kompetencer. Vi fokuserer på løbende udvikling og optimering i henhold til vores værdisæt samt er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø høj faglighed, og en flad organisation med korte beslutningsveje. Omgangstonen er positiv og uformel. Løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og fordelagtig pensionsordning.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Primo: Primo Danmark i Tistrup er en af landets førende virksomheder inden for ekstrudering af plastprofiler. Vi udfører opgaver inden for mange forskelligartede forretningsområder såsom energisektoren, offshore, vinduesindustrien, transport, køle-/fryse-produktion, belysning, byggeri, møbelfabrikation og mange andre små og store brancher og erhverv.

Primo Danmark i Tistrup beskæftiger ca. 150 medarbejdere og indgår i den internationale koncern Primo Gruppen med hovedsæde i København. Vi er repræsenteret i ni lande med knap 1000 medarbejdere fordelt på 13 fabrikker og kontorer. Primo Danmark er koncernens ældste selskab med mere end 60 års erfaring i udvikling og produktion af ekstruderede specialløsninger i plast samt et komplet sortiment af afslutningslister til boligen (Primo Lister). 

Tip en venAndre stillinger