Chefkonsulent, som brænder for revision, skat og ledelse

OdensePubliceret 12. maj 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Økonomisk chefkonsulent med ansvar for eget team og rådgivning af landsbrugsvirksomheder.

Vil du være med til at sikre dansk landbrugs fremtid gennem kvalificeret økonomisk rådgivning? Og brænder du for revision, skat og ledelse? Så er her en spændende mulighed som chefkonsulent med ansvar for 10 fagligt stærke vidensmedarbejdere i økonomiafdelingen hos rådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab i Odense.

Som økonomisk chefkonsulent skal du primært rådgive nogle af landets førende landbrugsvirksomheder omkring regnskab, revision, generationsskifte, selskabsdannelse og skat. Sammen med tre øvrige chefkonsulenter sætter du retningen for vores økonomiafdeling og -rådgivning og får, i lighed med dine kolleger i chefgruppen, ansvaret for dit eget team med cirka 10 medarbejdere.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Som navnet antyder, har Patriotisk Selskab en lang og stolt historie. Siden 1810 har vi arbejdet for at gøre en forskel for dansk landbrug og for at sikre erhvervets fremtid gennem kvalificeret og fagligt stærk rådgivning om alt fra økonomi og jura til planteavl, husdyrproduktion og miljø. Vores rådgivning fokuserer på, hvordan virksomhederne kan skabe overskud trods det pres, landbruget konstant er under.

Fagligt stærk og personligt ambitiøs

Derfor søger vi en økonomisk chefkonsulent med ledelseserfaring og en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro eller HD(R). Du er fagligt stærk inden for revision og skat, og som person er du ambitiøs både på egne, medarbejdernes og virksomhedens vegne. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer, og du brænder for, at dine medarbejdere trives og udvikler sig, så alle kompetencer i dit team bidrager til virksomheden.

80 kolleger med sammenhold og humor

Hos Patriotisk Selskab får du cirka 80 kolleger med et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone. Vi har kantineordning, personaleforening og kunstforening, og vi står klar med et skræddersyet introforløb, der giver dig en god og grundlæggende velkomst. Som en del af chefgruppen i økonomiafdelingen refererer du til den administrerende direktør.

Om Patriotisk selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive forretninger med potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Tip en venAndre stillinger