Vedligeholdelsestekniker til moderne slagteri

DanePork A/S, midt mellem Vejle og BillundPubliceret 31. august 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vedligeholdelsestekniker til moderne slagteri

DanePork A/S, midt mellem Vejle og Billund

Alsidig vedligeholdelsestekniker med interesse for maskiner til slagteri i vækst.

Vil du hjælpe med at sikre produktionen på et moderne, privatejet slagteri? Kan du lide maskiner og teknik, og kan du vedligeholde forskellige anlæg systematisk og kvalitetsbevidst?

Så kan du være den vedligeholdelsestekniker, vi søger til DanePork A/S.

Som vedligeholdelsestekniker får du en vigtig rolle i vedligehold, drift og fejlfinding på en lang række forskellige maskiner og tekniske systemer hos DanePork A/S. Det gælder f.eks. slagterimaskiner, interne transportsystemer, renseanlæg, trykluftsystemer, ventilationsanlæg, køleanlæg, robotter og hydraulik.

Kvalitet fra producent til køledisk

DanePork arbejder for at sikre kvaliteten af fødevarer gennem hele værdikæden fra producent til køledisk. Det privatejede slagteri sætter en ære i at være tæt på sine leverandører og have fuld kontrol over de varer, det leverer. Grundig og korrekt vedligehold af slagteriets maskiner er afgørende for at sikre både stabilitet og kvalitet i produktionen. Service, fleksibilitet, kvalitet og nærhed er nøgleord for virksomhedens drift og udvikling - og for dig.

DanePork er en virksomhed i hastig vækst og udvider i efteråret 2021 produktionen fra de nuværende 1900 til ca. 3000 grise om dagen. Som vedligeholdelsestekniker hjælper du med at understøtte den vækst og sikre driften, når du holder maskiner og teknik kørende.

Kvalitetsbevidst tekniker til et godt team

Du har en teknisk uddannelse, f.eks. som maskinmester, mekaniker, smed el.lign., og du har erfaring med teknisk vedligehold, IT, Scada-systemer, svejsning i rustfrit stål og fødevaresikkerhed. Helt grundlæggende kan du lide maskiner og teknik og sætter en ære i at sikre, at systemer fungerer optimalt.

I denne spændende og vigtige stilling bliver du en del af et stærkt fabriksteam i en flad og uformel organisation, der lægger vægt på samarbejde, godt arbejdsmiljø og kort vej fra idé til handling.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DanePork A/S

Hos DanePork værdsætter vi det gode håndværk og en høj kvalitet samt nærhed til vores kunder og leverandører. DanePork er et privatejet slagteri beliggende midt mellem Vejle og Billund. Vi beskæftiger i dag ca. 220 medarbejdere. DanePork Er i gang med byggeriet af et nyt, moderne slagteri på 6.000 m2, der forventes færdigt til efteråret 2021.

Tip en venAndre stillinger