Driftsleder til biogasanlæg i ambitiøs energikoncern

Nature Energy Månsson A/S, BrandePubliceret 8. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsleder til biogasanlæg i ambitiøs energikoncern

Nature Energy Månsson A/S, Brande

Resultatorienteret driftsleder til moderne biogasanlæg med stærke, grønne ambitioner.

Vil du spille en vigtig rolle i den grønne omstilling af dansk energiproduktion? Kan du lede et af Danmarks mest moderne biogasanlæg og sikre fortsat optimering og udvikling af både driften og medarbejderne? Og har du desuden lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt? Så kan du være den driftsleder, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Som driftsleder får du det overordnede ansvar for den daglige ledelse af et af Nature Energys topmoderne biogasanlæg, der spiller en central rolle i den grønne omstilling. Du udvikler og optimerer både processerne på anlægget og samarbejdet med medarbejdere, leverandører og andre interessenter. Sikkerhed og kvalitet er naturlige nøgleord i det daglige arbejde. Samtidig deltager du i den fortsatte strategiske udvikling af Nature Energy-koncernen, der har 13 biogasanlæg over hele landet og flere på vej.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet. Nature Energy har som målsætning at industrialisere og professionalisere biogasproduktionen, så samfundet får mest grøn værdi for pengene. Nature Energy Månsson producerer biogas på grundlag af 150.000 ton husdyrgødning, økologisk kløvergræs og grøntsagsrester fra Axel Månsson A/S.

Robust leder med fokus på samarbejde

Du har en uddannelse som maskinmester eller lignende og dine gode lederegenskaber betyder, at du er resultatorienteret, pragmatisk og eksekverende. Din erfaring omfatter drift og vedligehold inden for biogasproduktion eller anden procesindustri. Du er en robust person, som formår at sikre et godt, tværfagligt samarbejdsklima i en travl og spændende organisation i konstant udvikling. Du bliver en del af en virksomhed, der lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 vil Nature Energys biogasanlæg behandle mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det vil blive omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger