Financial Controller

SydjyllandPubliceret 18. december 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Analytisk og kommunikativ Financial Controller

Kan du udarbejde perioderapportering og medvirke til udarbejdelse af budgetter, forecasts og ad hoc-analyser? Er du villig til at lære nyt og udvikle dig, så har du nu mulighed for at blive en del af en interessant sydjysk fødevarevirksomhed, som financial controller.

 

Energisk og systematisk

Som financial controller bliver du en del af en spændende hverdag i økonomiafdelingen. Dine opgaver kommer primært til at bestå af rapporterings- og controllingopgaver, herunder økonomistyring og resultatopfølgning, budgettering og budgetopfølgning. Du forstår vigtigheden af at være kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde og går til opgaverne med stor entusiasme, både når det handler om finansielle nøgletal, analyser, likviditetsstyring og -optimering, salgscontrolling og dækningsbidragsanalyser. I din stilling kom­mer du til at arbejde med udvikling af BI-værktøj, opbygning og videreudvikling af ledelsesinformationssystemer og opgradering af ERP. Du går derfor systematisk og analytisk til opgaverne, ligesom du er udadvendt og samarbejdsorienteret i det tætte samarbejde med IT afdelingen og i sparring med ledelsen.

 

Udviklingsorienteret og videbegærlig

Vi forestiller os, at din baggrund er cand.merc. eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring fra en økonomiafdeling eller revisionsbranchen. Dine kompetencer gør dig i stand til at udføre rapporterings- og controllingopgaver på højt niveau. Vigtigt er det, at du er nysgerrig over for nye opgaver og har en positiv indstilling til at udvikle dig fagligt og lære nyt.

Er du den rette kandidat til jobbet, tilbyder vi dig en stilling i en stærk, uformel og passioneret kultur med en høj grad af frihed til at udvikle sig. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger