Trader/Indkøber/Sælger hos Bonusgrisen, Vejen

 Publiceret 20. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Trader til dansk og international handel med smågrise

Bonusgrisen AmbA, Vejen

Målrettet og resultatorienteret sælger og indkøber til andelsselskab for svineproducenter.

Vil du være med til at sikre medlemmerne af Bonusgrisen AmbA og øvrige leverandører en god service og en god pris for deres grise? Kan du være bindeleddet mellem købere og sælgere, både nationalt og internationalt, og samtidig finde nye leverandører og aftagere? Så kan du være den Trader, vi søger for Bonusgrisen AmbA, der er et søsterselskab til indkøbsforeningen B2B Bonus.

Som Trader hos Bonusgrisen får du enderne til at nå sammen mellem de leverandører og køberne af de grise, leverandørerne producerer. Du koordinerer løbende køb og salg af grise både nationalt og internationalt, hvilket indebærer priser, mængder, tidspunkter og transport. Samtidig arbejder du opsøgende for at udvide kredsen af både leverandører og aftagere.

Personlig kontakt og godt samarbejde

Bonusgrisen er et søsterselskab til B2B Bonus, en indkøbsforening for svineproducenter med ca. 120 medlemmer. Selskabet blev stiftet i 2007 med det formål at opnå de bedste priser og mindste omkostninger for foreningens medlemmer og leverandører, der omsætter smågrise, slagtesvin og slagtesøer på det danske marked og i udlandet. Den personlige kontakt og det gode samarbejde med leverandørerne er omdrejningspunktet for Bonusgrisens aktiviteter og dermed også for dig som trader.

Struktureret købmand med gode forhandlingsevner

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Måske er du agronom, landmand eller kommercielt uddannet, og du har gerne kendskab til landbrugssektoren - og gerne til svineavl. Vigtigt er det til gengæld, at du har gode forhandlingsevner og sans for godt købmandsskab, og at du kan arbejde struktureret målrettet og resultatorienteret.

Du har både analytiske evner og forretningsforståelse, og du har respekt og forståelse for andre mennesker. Udover dansk kan du kommunikere både mundtligt og skriftligt på engelsk og gerne i et vist omfang på tysk. Du får reference til direktøren og bliver en del af en organisation, der arbejder hårdt for at lave bæredygtige handler for medlemmer og leverandører.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Bonusgrisen AmbA

Bonusgrisens formål er at handle avancefrit med medlemmer og ved fælles afsætning at tjene penge til hver enkelt andelshaver, bl.a. ved at foretage fælles afsætning af andelshavernes eller andres produktion af smågrise, svin og søer/orner i levende, slagtet eller forædlet stand til gavn for andelshaverne.

 

Tip en venAndre stillinger