Materialeansvarlig

Anonym Publiceret 1. marts 2019 08:26:00

Kan du definere retningen for produktudvikling, verificere leverandører og arbejde struktureret og detaljeret med dine arbejdsopgaver? Har du interesse for og trives du med komplekse kemiske løsninger? Så har du nu muligheden for at blive ansat i en specialiststilling hos ekspanderende virksomhed.

Som materialeansvarlig får du en central placering i virksomheden og kommer til at samarbejde bredt med produktionen, leverandører og virksomhedens øvrige afdelinger. Som specialist inden for råvarer og med dyb viden om polymerkemi tilsikrer du, at krav til miljø, lovgivning og produkterne overholdes og møder kravet om en bæredygtig profil. Sammen med salgsafdelingen afkoder du nye trends og muligheder inden for materialer, hvilket betyder, at du egenhændigt kan motivere forbedringer på materialeområdet. Med din hands on-forståelse er du i stand til at teste og køre nye råvarer ind i produktionen, udarbejde detaljerede kravspecifikationer som grundlag for vores leverandører samt understøtte procurement med relevant viden ved fremtidige leverandørvurderinger.

Ambitiøs og analytisk

Du er ambitiøs, selvstændig og analytisk og understøtter på den måde egne og virksomhedens mål. Du har lyst til at lære, evner at udfordre det eksisterende og leverer intelligente løsninger, der understøtter vedvarende forbedringer i vores produktion. Samtidig analyserer du mulighederne, initierer implementerbare besparelsesprojekter i samarbejde med produktion og salg og leverer løbende rapportering. Det er et krav, at du er en stærk kommunikator. Derfor evner du at bygge og vedligeholde et stærkt netværk internt og eksternt. Du trækker på viden fra leverandører og samarbejdspartneres kompetencer, og via kontakt til leverandører og kunder viderekommunikerer du den udvikling, der understøtter virksomhedens strategi og kundeorienterede og gennemprøvede løsninger. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø og taler og skriver derfor engelsk og tysk på forhandlingsniveau. Stillingen har desuden en forventet rejseaktivitet på 15-25 dage årligt.

Teamplayer med overblik

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som kemiingeniør, kemiker eller lign. og min. 7-10 års relevant erfaring fra procesindustri/extrudering inden for plast- og kompositmaterialer. Du har desuden kendskab til brug af ERP-systemer, lean og gode MS Office kundskaber, særligt i Excel. Du trives i et dynamisk miljø uden at miste overblikket, og med din stærke personlighed og evne til at være teamplayer bidrager du positivt til vores gode arbejdsmiljø og uformelle atmosfære. Til gengæld får du en stilling i en spændende virksomhed med rig

mulighed for faglig udvikling igennem deltagelse i kunderelaterede projekter og med mulighed for at sætte et personligt præg på stillingen og virksomhedens fremadrettede udvikling. Du bor i fornuftig køreafstand til Esbjerg.

Detaljerede oplysninger deles naturligvis med relevante kandidater i ansættelsesforløbet.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN