Indkøber til passioneret og solid virksomhed i vækst

OTV Plast A/S, VejenPubliceret 16. august 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Energisk og struktureret indkøber til nøgleposition i veletableret vækstvirksomhed.

Vil du spille en central rolle i den fortsatte vækst og udvikling af en højt specialiseret plastvirksomhed? Kan du tage et selvstændigt ansvar for virksomhedens indkøb af teknisk plast og i tæt samarbejde med andre afdelinger leve op til virksomhedens mantra om partnerskab med præcision? Så er du måske den indkøber, vi søger til OTV Plast A/S i Vejen.

Som indkøber får du det selvstændige ansvar for indkøbet af teknisk plast. Dermed yder du et afgørende bidrag til at sikre OTV Plasts position som en betydende underleverandør til industrivirksomheder i Norden. Som virksomhedens eneste indkøber er det vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde tæt med virksomhedens øvrige afdelinger. Du får gode muligheder for at udvikle stillingen og dig selv ved at arbejde med digitalisering og automatisering.

Virksomhed med ambitioner og kloge hænder

OTV Plast har satset alt på plast med præcision i over 40 år. Det gælder både i fremstillingen af kundespecifikke emner og i leveringen til kunderne. Virksomheden planlægger og producerer i tæt samarbejde mellem indkøb, salg, design og produktion og bringer alle kompetencer i spil for med faglig stolthed og personligt initiativ at sikre det bedste resultat.

Nøglemedarbejder med energi og erfaring

Dine arbejdsopgaver omfatter bestilling ved eksisterende leverandører, afsøgning af alternativer, indhentning af tilbud og forhandling af fragtaftaler. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra en lignende stilling, og du taler og skriver engelsk og gerne tysk. Kendskab til Navision er en fordel. Du er energisk, struktureret og ligefrem, og ikke bange for at prøve nyt i forhold til digitalisering og automatisering af opgaverne.

Du får en nøglerolle i en spændende virksomhed, der går forrest og har ambitioner om fortsat udvikling og vækst. Det gælder også i forhold til udvikling af medarbejderne, hvoraf godt 20 pct. altid er under uddannelse.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OTV Plast A/S

OTV Plast er grundlagt i 1969 og begyndte i 1978 at fremstille og sælge kundespecifikke plastemner. Virksomheden sælger primært til industrien i Danmark, Sverige og Norge og investerer løbende i forbedringer af den moderne maskinpark og uddannelse af medarbejderne. Virksomheden har i dag 46 fuldtidsansatte og er en del af den danske familieejede Genua-koncern.

Tip en venAndre stillinger