Slagter Knag søger Partner / Ejer

til veletableret forretning i vækst  Publiceret 18. september 2018 07:15:44

Kan du videreudvikle slagter- og cateringkoncepter og skabe øget vækst gennem nytænkning og engagement? Og har du ressourcerne til at investere i din hverdag og fremtid? Så er du måske den fremtidige partner/ejer af Slagter Knag i Vejen.

Et godt fundament

Som partner eller ny ejer af Slagter Knag får du del i knap 10 års succes og et bredt forretningskoncept med fokus på privat og professionel catering, daglig levering af mad til ældre medborgere, drift af selskabslokaler, afvikling af totalarrangementer samt en velfungerende, populær slagterbutik. Omdrejningspunktet er kvalitetskød og -pålæg, spændende færdigretter, fast food, god service - og ikke mindst en progressiv tilgang til forretningsudvikling og drift. De nuværende indehavere samt 6-8 faste medarbejdere tegner virksomhedens succes og konstante vækst.

Energisk og positiv

Med afsæt i en baggrund som kok, slagter eller lignende uddannelse fra fødevarebranchen får du muligheden for at kombinere faglig kompetence og praktisk driftsviden med en kreativ, strategisk tilgang til forretningsudvikling.

Du har den rette indstilling til sæsonudsving, travlhed og omskiftelighed - samt ressourcer til at træde ind i ledelsen som partner eller ejer. Er du et godt match, så er du naturligt engageret i den daglige drift og forstår at lede og motivere dit team. Du får samtidig opbakning til at videreudvikle bestående forretningskoncepter - og ikke mindst til at udnytte potentialet i forretningens veludviklede hjemmeside og de sociale medier og derigennem skabe fremtidens slagterforretning.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen,direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Slagter Knag er kombinationen af en klassisk slagterforretning og en veldrevet cateringvirksomhed med et moderne selskabslokale centralt i Vejen. Virksomheden blev etableret af de nuværende ejere i 2009 og har i dag en årlig omsætning på ca. 5 mio. og en vækstrate på 5-10%.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN