printshare

Statsautoriseret revisor

VL Revision, POULSENPubliceret 7. marts 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Statsautoriseret revisor til rådgivningsvirksomhed i vækst

VL Revision, Ringkøbing

Udviklingsorienteret revisor med lyst til at drive udviklingen af ambitiøs virksomhed.

Vil du være med til at udvikle en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed hvor work/life balance og kompetent rådgivning har stor fokus? Nyder du at gå forrest, og er du både omhyggelig, kvalitets- og ansvarsbevidst? Så kan du være den statsautoriserede revisor, og måske daglige leder og medejer, vi søger til VL Revision, som er en del af vestjysk.

I denne nyoprettede stilling får du mulighed for både at sidde med egne kunder og eventuelt blive daglig leder, og medejer, af virksomheden. I tæt samarbejde og med direkte reference til direktøren for vestjysk, udvikler du virksomheden på både kundetilgang og bundlinje.

Udvikling på et stærkt fundament

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision af aktie- og anpartsselskaber og rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder i andre erhverv end landbrug. Det kan fx. være håndværks-, produktions- og transportvirksomheder, detailhandel og restauranter. VL Revision har med vestjysk og dets medarbejdere som sparringspartnere en unik platform, der sikrer høj kvalitet i rådgivningen. Virksomheden er i vækst og vil med tiden udvide antallet af ansatte fra de nuværende 8 til mellem 15 og 20.

Nøglerolle for VL Revision og for kunderne

Den udvikling har du en naturlig lyst til at præge og drive. Du er en dedikeret person, der både tager initiativ og skaber resultater med fokus på omhyggelighed og kvalitet. Da kundekredsen især tæller små og mellemstore, ejerledede virksomheder, rådgiver du primært ledere og får gode muligheder for at deltage i den opbyggende og kreative fase af virksomhedsdannelser.

Sund virksomhed med sunde medarbejdere

Du er uddannet statsautoriseret revisor med erfaring fra branchen, god til dansk og engelsk i både skrift og tale og vant til at arbejde med diverse økonomisystemer. Du får en nøglerolle, som du selv har mulighed for at forme, i en spændende virksomhed, som du i høj grad får mulighed for at præge. Sammenholdt med et stort råderum giver det dig gode betingelser for både personlig og professionel udvikling. Hos VL Revision og vestjysk er der stort fokus på, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tip en venAndre stillinger