Driftslederassistent til et af Danmarks største biogasanlæg

Nature Energy Holsted A/S, HolstedPubliceret 22. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent til et af Danmarks største biogasanlæg

Nature Energy Holsted A/S, Holsted

Projektorienteret driftslederassistent med stærkt drive til moderne energiproduktion.

Vil du være med til at sikre CO2-neutral energiforsyning til transport og opvarmning? Kan du både understøtte driftslederen på et moderne biogasanlæg, spotte potentialer for optimering og udvikling og selv drive de projekter, der indfrier potentialerne? Har du ambitioner om at udvikle dig som leder? Så kan du være den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Holsted A/S.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Holsted understøtter du driftslederen på et af Danmarks største anlæg til opgradering af biogas. Du indgår i driftsteamet og vagtordningen på anlægget, men du har primært fokus på at identificere, gennemføre og følge op på projekter, der kan optimere og udvikle anlægget og minimere fejl. Desuden kan du optimere og udbygge anlæggets vedligeholdelsesprogram, NEMA. Du bliver en del af en virksomhed i hastig vækst med 13 biogasanlæg og flere end 250 ansatte i hele Danmark. 

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet. Anlægget i Holsted er et af Danmarks største og producerer årligt 13 mio. kubikmeter opgraderet biogas.

Initiativrig og analysestærk maskinmester

Du har formentlig en baggrund som maskinmester og 2-4 års erfaring, gerne fra et produktions- eller procesanlæg, samt erfaring med SCADA-systemer. Desuden må du meget gerne have kendskab til varmeberegninger og varmeflow-beskrivelser. Du er projektorienteret, men har både evnerne og lysten til at indgå i driften, hvor du opbygger den fornødne tekniske indsigt, der gør dig i stand til at identificere potentiale for optimeringer og forbedringer.

Dine stærke analytiske og systematiske evner er suppleret med en datadreven tilgang til problemer og projekter. Du er selvstændig, initiativrig og nysgerrig og kan samarbejde både internt og eksternt. Nature Energy lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 har Nature Energys biogasanlæg behandlet mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det er blevet omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger