Driftslederassistent til et af Danmarks nyeste biogasanlæg

Nature Energy Glansager A/S, GlansagerPubliceret 23. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent til et af Danmarks nyeste biogasanlæg

Nature Energy Glansager A/S, Glansager

Initiativrig og ihærdig driftslederassistent til nyt biogasanlæg i Sønderborg Kommune.

Vil du bidrage til energiproduktionen i en af Danmarks mest ambitiøse klima-ambitiøse kommuner? Kan du indgå i driften, understøtte driftslederen og gennemføre projekter, der optimerer et moderne biogasanlæg? Har du lyst til at udvikle dig som leder? Så kan du være den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Glansager A/S i Glansager ved Sønderborg.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Glansager bliver du en del af driften og den etablerede vagtordning på et af Danmarks nyeste biogasanlæg. Samtidig bistår du driftslederen, og dermed tilegner du dig den fornødne viden og indsigt i anlægget til at kunne identificere og gennemføre projekter, der kan optimere produktionen og sikkerheden. Det er vigtigt, at du både har nysgerrighed, evner og energi til selvstændigt at drive og dokumentere projekterne.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet.

Anlægget i Glansager blev indviet i oktober 2020 og omdanner årligt 370.000 ton organisk affald til 17,5 mio. kubikmeter biogas. Biogassen sendes ud i gasnettet, hvor den erstatter almindelig naturgas. Dermed bidrager biogasanlægget i Glansager i betydeligt omfang til Sønderborg Kommunes ambitiøse Project Zero, der skal sikre et CO2-neutralt Sønderborg i 2029.

Projektorienteret maskinmester

Du har en baggrund som maskinmester eller lignende og meget gerne erfaring med SCADA-systemer og produktions- eller procesanlæg. Du er projektorienteret, men kan også indgå i, og analysere på, anlæggets drift, og du har en datadreven indfaldsvinkel til problemer og projekter.

Du arbejder systematisk, selvstændigt og analytisk, og du kan samarbejde både internt og eksternt. Nature Energy lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner i positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 har Nature Energys biogasanlæg behandlet mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det er blevet omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger