printshare

Revisorassistent til positiv virksomhed

OL Revision A/S Varde, Ribe eller Rødding, POULSENPubliceret 18. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisorassistent til innovativ revisionsvirksomhed

OL Revision A/S, Varde, Ribe eller Rødding

Erfaren revisorassistent til regionalt revisionsfirma med tre afdelinger i god udvikling.

Vil du bidrage til målet om at udvikle virksomheder og mennesker gennem kvalificeret rådgivning og sparring? Kan du både supportere revisorer og dine egne kunder? Har du lyst til at være en del af en imødekommende revisionsvirksomhed med en positiv kultur- og ledelses-filosofi? Hvis svarene er ja, kan du være den revisorassistent, vi søger til OL Revision A/S.

Som revisorassistent hos OL Revision er du både support for virksomhedens revisorer og for dine egne kunder. Opgaverne er de klassiske omkring regnskaber, bogføring, moms, skat og afgifter, men både opgaver og ansvarsområder kan aftales og tilpasses individuelt efter dine kompetencer og ambitioner.

Innovative løsninger og bæredygtig rådgivning

OL Revision er andet og mere end en traditionel revisionsvirksomhed. Her finder du også løsningsmodeller, der ikke er hyldevarer, men derimod skræddersyede til kundernes nuværende og potentielle ønsker og behov. Virksomheden gør en dyd ud af at søge de løsninger, der er mulige i dag og samtidig have øje for kundernes mål, idéer og fremtidsperspektiver. Det er det, virksomheden kalder bæredygtig rådgivning, og det er den tilgang og positive kultur, du kan blive en del af. OL Revision er præget af imødekommenhed og stor hensyntagen til medarbejderne.

Erfaren og fagligt dygtig

Du har en uddannelse som revisorassistent eller højere og kan desuden bidrage med en høj faglighed og erfaring fra et revisionskontor. Du er handlingsorienteret og struktureret i din måde at arbejde på, og du har en god forretningsforståelse. OL Revision har kontorer i Varde, Rødding og Ribe. Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Varde-kontoret, men det kan drøftes, hvis du har andre ønsker.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om OL Revision A/S

OL Revision er et uafhængigt, godkendt revisionsfirma med kontorer i Varde, Rødding og Ribe. Virksomheden er i god udvikling og betjener kunder, primært inden for SMV-segmentet, i hele landet og i mange forskellige brancher. Virksomheden har ca. 13 medarbejdere og samarbejder både med førende specialister og en række andre uafhængige revisionsvirksomheder. Se mere på www.olrevision.dk

 

Tip en venAndre stillinger