Headhunter til solid og succesfuld konsulentvirksomhed

POULSEN, Holsted, POULSENPubliceret 11. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Headhunter til solid og succesfuld konsulentvirksomhed

POULSEN, Holsted

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der både skal fungere, præstere og levere i den. Vil du være med til at skabe den sammenhæng, så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt konsulent-team i en solid og ambitiøs virksomhed.

Normalt handler vores stillingsopslag om at skabe sammenhæng, vækst og udvikling for andre spændende virksomheder. Denne gang handler det om os selv. Vi har nemlig lige så travlt, som de kunder i hele Danmark, vi hver dag arbejder for at hjælpe med at besætte ledige leder- og specialiststillinger.

Derfor søger vi en kollega til vores eget stærke team af headhuntere, konsulenter og specialister. Og hvis du har udpræget forretningsforståelse, menneskelig indsigt og et højt energiniveau, kan det være dig, vi mangler.

Solidt fundament og stærke resultater

POULSEN har i mere end 16 år hjulpet primært små og mellemstore virksomheder i hele landet med at skabe sammenhæng og udvikling. Vi besætter nu 130 stillinger årligt, og 97 pct. af de kandidater, vi rekrutterer, er stadig i stillingen efter seks måneder. Det vidner om den sammenhæng, vi stræber efter at skabe, og sammenhæng er også fundamentet for den proces, vi bruger for at rekruttere og fastholde kandidater. Princippet er én kunde - én konsulent. Fra start til slut. Det sikrer både kunder og kandidater en sammenhængende proces

Vi bor i eget hus, midt i Danmark og lige ved motorvejen. Og lige så central vores placering er, lige så central en rolle spiller vi for vores kunder, der bruger POULSEN som sparrings- og samarbejdspartner i udviklingen af deres virksomheder og organisationer.

Erfaring, indsigt og netværk

Du kommer med forretningsforståelse og en solid erfaring, der gerne omfatter både ledelse og udvikling af virksomheder. Har du erfaring fra headhunter-branchen er det naturligvis yderligere et plus. Det vigtigste er, at du har masser af energi, lyst og vilje til at sætte dig grundigt ind i både kunders og kandidaters behov og situation, og at du formår at se de sammenhænge, der kan skabe udvikling for begge parter. Derfor har du også allerede et stærkt erhvervsnetværk og et bredt kendskab til virksomheder og vækstbetingelser.

Du kommer til at arbejde med både analyser, kompetenceafklaring, interviews og kognitive tests i en virksomhed, der har stærke værdier og en vigtig position i dansk erhvervsliv. Vi har et ønske om, at du med dit naturlige engagement og dine personlige ambitioner kan se dig selv som partner i POULSEN ApS.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt.

Om POULSEN:

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng beskriver både måden, vi arbejder på, og det vi leverer. Vi hjælper dansk erhvervsliv med at finde og ansætte de ledere og specialister, der skaber sammenhæng, udvikling og vækst i virksomheden, og det har vi gjort siden 2005. Vi er en fleksibel og selvstændig organisation med erfarne konsulenter i eget hus og med fødderne solidt plantet centralt i Danmark.

Tip en venAndre stillinger