Digital konsulent

Patriotisk Selskab, OdensePubliceret 29. december 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Digital konsulent i nyoprettet stilling til udvikling af digitale løsninger og forretning.

Vil du sætte dit præg på den fortsatte digitalisering af en moderne rådgivningsvirksomhed, der arbejder for at sikre dansk landbrugs fremtid gennem kvalificeret rådgivning? Kan du se digitale effektiviserings- og forretningspotentialer på tværs af systemer og bidrage til at udvikle digitale ydelser? Så er du måske den første digitale konsulent hos Patriotisk Selskab i Odense.

Som digital konsulent i denne nyoprettede stilling bliver det din opgave at sætte yderligere fart på Patriotisk Selskabs digitalisering til gavn for nogle af landets førende landbrugsvirksomheder. Du bliver faglig tovholder for virksomhedens eksisterende digitale løsninger, bl.a. Summax (regnskabssystem) og RPA (Robot Process Automation). Du optimerer de eksisterende systemer og har blik for potentialet i nye løsninger.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Som navnet antyder, har Patriotisk Selskab en lang og stolt historie. Siden 1810 har vi arbejdet for at gøre en forskel for dansk landbrug og sikre erhvervets fremtid gennem kvalificeret rådgivning om alt fra økonomi og jura til planteavl, husdyrproduktion og miljø. Vores rådgivning fokuserer på, hvordan virksomhederne kan skabe overskud trods det pres, landbruget konstant er under.

Nysgerrig og inspirerende digital ekspert

Du er uddannet inden for datalogi/Computer Science og er konstant nysgerrig på nye, digitale løsninger. Du har blik for både nye muligheder og forbedringspotentiale i de eksisterende systemer, og du evner at formidle mulighederne til såvel kolleger som kunder. Dermed bidrager du både til den interne, digitale udvikling af virksomheden og til udvikling og prissætning af relevante digitale ydelser til kunderne.

80 kolleger med sammenhold og humor

Hos Patriotisk Selskab får du cirka 80 kolleger med et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone. Vi har kantineordning, personaleforening og kunstforening, og vi står klar med et skræddersyet introforløb, der giver dig en god og grundlæggende velkomst.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Patriotisk selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive forretninger med potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Tip en venAndre stillinger