printshare

Revisor eller -assistent

VL Revision, Ringkøbing, POULSENPubliceret 7. marts 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Revisor eller -assistent med lyst til udvikling og ansvar

VL Revision, Ringkøbing

Vækstvirksomhed med sunde værdier og kompetente kolleger søger ny revisor.

Vil du være med i udviklingen af en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed med fokus på work/life balance og kompetent rådgivning? Vil du have selvstændigt ansvar for din egen kundeliste, enten som revisor eller som assistent i samarbejde med en? Så må du være den revisor eller revisorassistent, vi søger til VL Revision.

Velkommen til VL Revision! En professionel rådgivningsvirksomhed, der tilbyder dig spændende og selvstændige udfordringer. Og en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der giver dig gode muligheder for personlig udvikling og balance i tilværelsen. Lige nu leder vi efter den helt rigtige revisor eller revisorassistent, der sammen med kompetente kolleger har lyst til at tage et selvstændigt ansvar og rådgive mindre og mellemstore virksomheder. Lyder det lovende? Så læs videre …

Sund virksomhed og sunde medarbejdere

Hos VL Revision er der primært fokus på to ting:

At levere rådgivning og regnskaber af højeste kvalitet til kunderne.

At sikre, at medarbejderne kan fungere som hele mennesker i sund balance mellem arbejde og fritid.

Det betyder blandt andet, at der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for, at du kan udvikle dig både personligt og professionelt, blandt andet gennem efteruddannelse.

Lidt om dig og dine opgaver

VL Revision er stiftet af den erhvervspolitiske forening og rådgivningsvirksomhed, vestjysk, med det formål at styrke revision, rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for små og mellemstore virksomheder. Det bliver dine kerneopgaver.

Du har en relevant uddannelse som revisor eller revisorassistent, evt. suppleret med en HD-R eller lignende. Du er servicemindet, åben og udadvendt og kan både samarbejde og bevare dit gode humør, selv i pressede situationer. Det kunne være en fordel, hvis du har IT-erfaring som omfatter bl.a. IT Revisor.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning eller fortælle dig mere om stillingen.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Vestjysk er en erhvervspolitisk forening for landbrug og følgeerhverv med tilhørende rådgivningsvirksomhed.

Tip en venAndre stillinger