printshare

Automation & Industri 4.0 Manager til Saint-Gobain Denmark, Isover

Vamdrup, POULSENPubliceret 17. juni 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Automation & Industri 4.0 Manager til fabrik i global koncern

Saint-Gobain Denmark, Isover, Vamdrup ved Kolding

Konstruktiv afdelingsleder med ansvar for udvikling af automationsniveauet på moderne fabrik.

 

Vil du stå i spidsen for at udvikle verdens mest moderne Isover-fabrik? Kan du skabe konstruktive løsninger inden for automation og IT? Har du stærke ledelseskompetencer, kendskab til Industri 4.0 og en praktisk tilgang til problemløsning? Så kan du være den Automation & Industri 4.0 Manager, vi søger til Saint-Gobain Denmark, Isover.

Som Automation & Industri 4.0 Manager hos Saint-Gobain Denmark, Isover får du ansvaret for at udvikle automationsniveauet på fabrikken i Vamdrup, så den bliver den mest moderne i den globale koncern. Det gør du i samarbejde med de ni medarbejdere i den afdeling, som du har det daglige ledelsesansvar for og med sparring fra kolleger over hele verden. Du sikrer videreudviklingen af den industrielle platform med daglig drift og digitalisering af processer som de bærende kræfter, og du har det overordnede ansvar for drift af alle tekniske installationer i fabrikkens produktionsanlæg. Du sikrer ligeledes fastholdelse og videreudvikling af sikkerheds- og sundhedsarbejdet samt intern uddannelse og træning af medarbejderne inden for dit ansvarsområde.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på den højteknologiske glasuldsfabrik i Vamdrup. De 200 ansatte her er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 ansatte i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Innovativ ingeniør eller lignende med ledelseserfaring

Du har en formentlig en baggrund som automationsingeniør eller lignende, stærke ledelseskompetencer og erfaring fra en lignende stilling. Du har kendskab til automationsplatforme og Industri 4.0 og har tidligere arbejdet med automation. Derudover har du en praktisk tilgang til problemløsning og trives med at samarbejde på tværs af både organisation og landegrænser. Du bliver en del af en international organisation med gode muligheder for faglig udvikling og sparring med højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen ved at gå videre her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain Denmark, Isover

Saint-Gobain Denmark, Isover udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. Isovers isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder Isover isoleringsløsninger. Se www.saint-gobain.dk/isover. 

Tip en venAndre stillinger