Jurist til landsdækkende transportorganisation

ITD, Padborg, Aarhus eller KøbenhavnPubliceret 17. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Jurist til landsdækkende transportorganisation

ITD, Padborg, Aarhus eller København

Resultatorienteret jurist til brancheorganisation med stor samfundsmæssig betydning.

Vil du være en del af en af Europas stærkeste transportorganisationer? Har du interesse for og erfaring med erhvervsjura, og kan din juridiske rådgivning gøre en forskel for professionelle transport- og logistikvirksomheder? Så kan du være den jurist, vi søger til ITD.

Sammen med dine kolleger i ITD’s juridiske team yder du rådgivning og faglig sparring til de cirka 700 professionelle medlemsvirksomheder inden for transport og logistik. Du har forståelse for de regler og rammebetingelser, virksomheder er underlagt.

Rådgivning i øjenhøjde

ITD arbejder for at sikre vejgodstransportens rammevilkår og udviklingsmuligheder. Det er også udgangspunktet for dit arbejde, der omfatter juridisk rådgivning og konkret sagsbehandlings inden for erhvervs- og transportret.

Jurist med erfaring og gennemslagskraft

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og har erfaring med erhvervsret eller erfaring med juridisk arbejde i en brancheorganisation. Du får tæt kontakt med medlemmerne, og derfor er det vigtigt, at du har en praktisk tilgang og kan kommunikere i øjenhøjde og med god gennemslagskraft. Du er fleksibel og samarbejdsorienteret og har en høj arbejdskapacitet.

Du bliver en del af ITD-koncernen, der omfatter både en medlemsorganisation og en forretningsdel, som sælger serviceydelser til transportbranchen i hele Europa. Din arbejdsplads kan være i Padborg, Aarhus eller København med fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsplads.

Ansøgning og kontakt

Du kan få mere information om stillingen hos chef for ITD Arbejdsmarked Jane Aa. Madsen på telefon 42 21 12 30.

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresen- des kun til virksomheden efter aftale.

Om ITD

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores ca. 700 medlemsvirksomheder, som vi også hjælper med målrettede værktøjer. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt og tror på, at fremtiden tilhører den effektive, digitale og grønne transportør. Så vi går forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport gennem vores videnscenter ITD Logtech Hub, ligesom vi understøtter den grønne omstilling. ITD-koncernen beskæftiger 230 dygtige medarbejdere af mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i København, Aarhus og Bruxelles og er repræsenteret i 11 andre lande via datterselskaber.

Tip en venAndre stillinger