printshare

Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding, POULSENPubliceret 28. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Bogholder til stærk, sønderjysk eksportvirksomhed

Harpun A/S, Rødding

Erfaren og stabil bogholder til stolt produktionsvirksomhed i fortsat udvikling.

Vil du med på holdet i en kvalitetsbevidst og serviceminded dansk produktionsvirksomhed med eksport til en lang række lande? Kan du styre bogholderiet og løse andre almindelige kontoropgaver struktureret og systematisk? Så kan du være den bogholder, vi søger til Harpun A/S.

Som bogholder hos Harpun A/S varetager du både debitor- og kreditorbogholderi samt opgaver som bank, løn og moms med reference til økonomichefen. Du hjælper desuden med andre administrative og økonomiske opgaver. Du får cirka 50 dygtige kolleger fordelt på Harpuns to fabrikker i henholdsvis Slangerup og Rødding.

Stolt virksomhed i udvikling

Harpun A/S udvikler og producerer plastemner i høj kvalitet til byggesektoren og industrien i både ind- og udland. Virksomheden har siden 2014 været inde i en positiv udvikling og investerer løbende i nye produktionsfaciliteter og -udstyr til sine to fabrikker i Nordsjælland og Sønderjylland, hvor al produktion, pakkeri og forsendelse foregår. Nøglerne til Harpuns succes er fortsat udvikling af nye kvalitetsprodukter og stærk service over for både eksisterende og nye kunder.

Erfaren og stabil bogholder

Du har en relevant uddannelse indenfor bogføring og økonomi, og du har erfaring med bogholderi i bred forstand. Din nationalitet er ikke afgørende, men du behersker dansk i skrift og tale. Du er mødestabil og arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og ansvarsområder, og du har gode samarbejdsevner.

Du bliver en del af en solid og spændende virksomhed, der sætter udvikling, kvalitet og god kundeservice i højsædet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Harpun A/S

Harpun A/S er en dansk produktionsvirksomhed med to fabrikker; en i Slangerup i Nordsjælland og en i Rødding i Sønderjylland. Virksomheden har egen produktion inden for plastsprøjtestøbning og eksport til en lang række lande. Harpun beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er både profitabel og velkonsolideret. Læs mere på Harpun.com.

Tip en venAndre stillinger