printshare

Regionschef til Grøn Service, HedeDanmark

Sjælland, POULSENPubliceret 4. maj 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Regionschef til Danmarks førende leverandør af Grøn Service

HedeDanmark A/S, Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø eller Nykøbing F.

Forretningsorienteret regionschef til førende international servicevirksomhed.

Vil du være med til at udvikle og styrke vores bæredygtige pleje af udearealer på tværs af Danmark? Kan du optimere forretningen, driften og forholdet til kunderne hos Danmarks førende leverandør af Grøn Service? Så kan du være den regionschef vi søger til HedeDanmarks Grøn Service, Sjælland.

Som regionschef for Grøn Service, Sjælland hos HedeDanmark får du ansvaret for at sikre balancen mellem tilfredse kunder, sikker drift og maksimal indtjening. Du bliver kommercielt ansvarlig for både sommer- og vinterdrift i regionen, der dækker Sjælland og øerne og bidrager samtidig til effektivisering og ensretning af HedeDanmarks Grøn Service på tværs af landet. Stillingen indebærer det overordnede ledelsesansvar for funktionærer og timelønnede på virksomhedens fire lokationer i regionen: Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø og Nykøbing Falster.

International og traditionsrig virksomhed

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Grøn Service tilbyder en lang række ydelser og aktiviteter, der opretholder eller forbedrer grønne udearealer og ikke mindst styrker biodiversiteten for private virksomheder, foreninger og kommuner.

Erfaren leder og sælger med kommerciel indstilling

Du har formentlig en højere kommerciel eller teknisk uddannelse. Endnu vigtigere er det, at din faglige erfaring omfatter servicesalg og ledelse af en organisation med flere servicesteder og gerne en maskinpark. Du har tidligere optimeret drift og salg i en serviceorienteret virksomhed, det kan eksempelvis være i vejhjælp-, facility- eller alarmbranchen. Du bor inden for 45 minutters kørsel fra en af de fire nævnte lokationer, er IT-stærk og behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Som regionschef sikrer du, at der bruges minimal tid på administration og maksimal tid på drift, kunder og medarbejdere. Du ved, at værdi og forretning primært skabes af relationer i marken og ikke på kontoret. Den forståelse sikrer du, sammen med glæde og energi, hos alle medarbejdere. Du har en central rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Information og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. HedeDanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på www.hededanmark.dk

Tip en venAndre stillinger