Controller til global virksomhed i Vestjylland

Vestas industrial cooling (Lem), POULSEN

Controller til global virksomhed i Vestjylland

Vestas industrial cooling, Lem

 

Controller med projekterfaring til førende global leverandør af køletårne.

Vil du være med til at sikre den økonomiske drift og rapportering i en solid vestjysk produktionsvirksomhed med kunder i hele verden? Har du erfaring med projektcontrolling og andre økonomiske discipliner, og har du lyst til at være en del af en virksomhed med erfarne og engagerede kolleger? Så er du måske den controller, vi søger til Vestas industrial cooling.

Som controller får du ansvaret for projektcontrolling og for etablering og periodisk rapportering af relevante nøgletal med direkte reference til virksomhedens CEO. Dine opgaver omfatter desuden debitor- og kundestyring, opfølgning på leverandøraftaler, kontrol af aftaler, håndtering af fakturaer samt hjemtagelse af bankgarantier. Du står for den generelle regnskabsopfølgning og -håndtering og identificerer nye, vigtige rapporteringer, der kan optimere virksomhedens Business Intelligence. 

Køletårne i høj kvalitet til hele verden

Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas og har siden da leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas industrial coolings køletårne er modulopbygget i seks forskellige standard-rammestørrelser og kan monteres hos kunden eller leveres færdigmonterede fra fabrikken.

Erfaren og struktureret projektcontroller

Du har en BSc. inden for økonomi og erfaring med projektcontrolling, helst inden for det tekniske område. Dine IT-kundskaber er gode, især i ERP og MS Office, og så er du rigtig stærk til nøgletal. Du behersker desuden dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Vestas industrial coolings køletårne er blandt de mest effektive på markedet, så du bliver en del af en solid virksomhed med kunder i hele verden og fokus på kvalitet. 

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Vestas industrial cooling

Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har, siden det blev opkøbt af Vestas i 1985, leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

 

Tip en venAndre stillinger