printshare

Bæredygtighedsingeniør - Sustainability Engineer - Saint-Gobain Isover

Fabrikken i Vamdrup, POULSENPubliceret 21. december 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Bæredygtighedsingeniør til førende fabrik i global koncern

Saint-Gobain Denmark, Isover, Vamdrup ved Kolding

Ingeniør med energi-erfaring til optimering af bæredygtighed på moderne glasuldsfabrik - 'Sustainability Engineer'.

Vil du arbejde for at reducere energiforbrug og CO2-udledning på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker? Kan du drive projekter, der styrker bæredygtighedsprofilen for et af Danmarks stærkeste brands inden for byggematerialer? Har du praktisk erfaring med energireduktion? Så kan du være den bæredygtighedsingeniør, vi søger til Saint-Gobain Denmark, Isover.

Som bæredygtighedsingeniør hos Saint-Gobain Denmark, Isover har du ansvaret for at planlægge og lede projekter, der reducerer energiforbruget og miljøbelastningen og styrker bæredygtighedsprofilen for en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. Du er drivkraften bag den nødvendige dataindsamling og det analysearbejde, der danner grundlag for energibesparelser og CO2-reduktioner, og du har ansvaret for fabrikkens arbejde med energiledelse. Det er også dig, der sørger for support og uddannelse af kollegerne omkring energi og bæredygtighed i forbindelse med nye projekter og for, at både eksisterende og nye dele af produktionsanlægget opfylder myndighedernes krav på området. Dine analyser og dit forbedringsarbejde i.h.t. WCM-metodikker (World Class Manufacturing) bidrager til at reducere energiforbrug og -omkostninger, skabe resultater inden for cirkularitet og styrke bæredygtighedsprofilen for fabrikken og dens produkter.

En af verdens mest moderne fabrikker

Saint-Gobain er en globalt ledende koncern inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger, som udvikles og produceres på en af verdens mest moderne glasuldsfabrikker. De 200 ansatte på fabrikken i Vamdrup ved Kolding er en del af Saint-Gobain-koncernens i alt 170.000 medarbejdere i 67 lande. Fabrikken i Vamdrup producerer innovative og bæredygtige isoleringsløsninger og rådgiver entreprenører, arkitekter, ingeniører, trælaster og andre kunder om den optimale brug af dem.

Ambitioner om bæredygtighed og samarbejde

Du har en teknisk baggrund, f.eks. som maskin- eller procesingeniør og praktisk erfaring med energiarbejde og -reduktion. Erfaring med projektledelse og -styring vil være en yderligere fordel. Du taler og skriver både dansk og engelsk på et godt niveau, og du har gode it-kundskaber. Dine ambitioner omkring bæredygtighed og dine evner til samarbejde driver din indsats, og gør bæredygtighed til et fælles projekt for dine kolleger og for fabrikken som helhed.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden. 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale. Se mere om POULSEN på www.POULSEN-job.dk

Om Saint-Gobain Denmark, Isover

Saint-Gobain Denmark, Isover udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til vores samarbejdspartnere og kunder i den danske byggeindustri. Isovers isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain-koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer, herunder Isovers isoleringsløsninger. Se mere på isover.dk og saint-gobain.dk

 

Tip en venAndre stillinger