Driftslederassistent til Danmarks biogasanlæg

Nature Energy Korskro A/S, KorskroPubliceret 22. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent til biogasanlæg

Nature Energy Korskro A/S, Korskro

Projektorienteret driftslederassistent til stort og moderne biogasanlæg.

Vil du være med til at skabe fremtiden for CO2-neutral dansk energiproduktion? Kan du både indgå i driften, bistå driftslederen og gennemføre projekter, der optimerer et af Danmarks nyeste biogasanlæg? Har du potentiale og lyst til at udvikle dig som leder? Så kan du være den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Korskro A/S i Korskro ved Esbjerg.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Korskro indgår du i anlæggets driftsteam og den etablerede vagtordning. Derudover understøtter du driftslederen og har fokus på at identificere og gennemføre projekter, der kan optimere anlæggets produktion og sikkerhed. Det er vigtigt, at du både har nysgerrighed, evner og energi til selvstændigt at drive og dokumentere projekterne.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet.

Anlægget i Korskro er en del af et RealDania-støttet projekt, der skal vise, hvordan biogasanlæg, arkitektur og landskab kan tænkes sammen, og anlægget har derfor fået tilnavnet: "Danmarks biogasanlæg" Nature Energy Korskro er placeret i den mest husdyrintensive egn i landet, og det sikrer en optimal proces omkring udnyttelsen af biomassen i området.

Maskinmester med interesse for både projekter og drift

Du har formentlig en baggrund som maskinmester og har meget gerne kendskab til SCADA-systemer og erfaring fra produktions- eller procesanlæg. Du er projektorienteret, men kan også indgå i, og analysere på, driften af anlægget, og du har en datadreven indfaldsvinkel til problemer og projekter.

Du arbejder systematisk, selvstændigt og analytisk, og du kan samarbejde både internt og eksternt. Nature Energy lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner i positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 har Nature Energys biogasanlæg behandlet mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det er blevet omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger