International salgsprofil til food/pharma

inOmega3 Publiceret 21. december 2018 15:40:28

Du ved, du kan sælge til de største og mest seriøse virksomheder

Hvis du har en dokumenteret succesfuld salgserfaring indenfor functional food eller neutraceuticals, må du kalde dig, hvad du vil - så får du endnu en stærk mulighed for succes.

Med en god og relevant uddannelsesbaggrund (biotek og/eller salg) og stort flair for salg til food og beverage segmentet, får du hele verden som din arbejdsplads.

I samarbejde med virksomhedens ledelse identificerer og besøger du dine potentielle kunder og lukker salgskontrakter, hvor du kan levere en enestående vareportefølje til stor glæde for endusers - og derfor også dine kunder.

Du kommunikerer ubesværet på engelsk og tysk  - og gerne andre sprog. Der vil komme mange rejsedage, hvorfor din lyst til at skabe udvikling og resultater ikke er begrænset.

Rapporter og dokumentation er vigtige for din systematiske tilgang, hvorfor IT (MS Office, m.m.) er naturlige arbejdsredskaber.

Er det dig, vi søger, så tilbyder vi dig et job med enestående udviklingsmuligheder, gode ansættelsesforhold i et velfungerende arbejdsmiljø med gode værdier samt løn og vilkår efter dine egne ønsker og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt John Vagn Kristensen, chefkonsulent hos POULSEN på telefon 51 82 51 71. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

inOmega3 er beliggende i Uldum ved Vejle (se www.inomega3.com). Virksomheden har udviklet egen produktportefølje - som ingen andre har været i stand til at fremstille med tilsvarende specifikke egenskaber. Derfor er "verden åben" - og det vil fremover blive en virksomhed, "alle taler om".

 

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN