Økonomichef til vognmandsvirksomhed

SydjyllandPubliceret 19. april 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Transportvirksomhed i den sydlige del af Jylland

Analytisk og positiv kontorleder til velrenommeret og veldrevet transportvirksomhed.

Vil du have det økonomiske ansvar for driften af en vognmandsvirksomhed i stabil vækst? Kan du lede et lille kontor i øjenhøjde, og er du god til at kommunikere på alle niveauer? Har du ovenikøbet kendskab til vognmandsbranchen, så kan du være den økonomichef, vi søger til en veletableret vognmandsvirksomhed med service i højsædet.

Som økonomichef får du ansvaret for økonomien i en moderne vognmandsvirksomhed med reference til direktionen. Du kommer til at arbejde med alle discipliner inden for drift af virksomheden, og du kan både foreslå og drive relevante optimeringer, når du ser muligheden. Som leder af et lille kontor formår du at kommunikere på alle niveauer, og du har en analytisk tilgang til opgaverne og driften af virksomheden.

Virksomheden ligger i den sydlige del af Jylland og har gennem alle år haft en stabil vækst og en trofast kundekreds. Du får det overordnede ansvar for økonomien, herunder budget, opfølgning, regnskaber og løn, og du rapporterer direkte til ledelsen. Sikring af dokumentation i form af kontrakter med medarbejdere, leverandører og forhandlere sorterer også under økonomichefen.

Analytisk og positiv teamplayer

Du er en analytisk og positiv teamplayer, der kan skabe og sikre et godt arbejdsmiljø. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være BSc i økonomi, revisor eller tilsvarende, gerne med logistik-kendskab og kendskab til vognmandsbranchen. Du har erfaring med brancherelevante regnskabssystemer og it-løsninger i transportbranchen, og du har gode sprogkundskaber på både dansk, engelsk og tysk.

Din positive tilgang og din humoristiske sans gør dig i stand til at lede i øjenhøjde og kommunikere med alle niveauer i og uden for organisationen. Du får en central rolle i en veldrevet virksomhed med positive og favnende værdier og en sund indstilling til både at give og modtage.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Tip en venAndre stillinger