Afdelingsleder - alsidig håndværksvirksomhed

SønderjyllandPubliceret 10. december 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Håndværker- og produktionsvirksomhed i Sønderjylland

Erfaren afdelingsleder for konstruktører og håndværkere.

Vil du bidrage til at sikre service og kvalitet i arbejdet for en traditionsrig, sønderjysk håndværksvirksomhed? Har du erfaring med ledelse af driftspersonale og lærlinge, og kan du sikre, at planlægning og eksekvering lever op til virksomhedens aftaler og kundernes forventninger? Så er du måske den afdelingsleder, vi søger for en udviklingsorienteret virksomhed i Sønderjylland.

Som afdelingsleder for konstruktører og håndværkere får du ansvaret for planlægning og eksekvering af afdelingens drift og skabe et motiverende arbejdsmiljø for medarbejderne. Derfor er du først og fremmest en dygtig og tillidsvækkende leder, der tager hånd om både medarbejdere og kunder. Egenskaber, der passer godt ind i denne positive, konstruktive og udviklingsorienterede virksomhed, hvor du også kommer til at indgå i ledergruppen med reference til direktøren.

Forretningsorienteret og ansvarsfuld

Virksomheden er en udførende håndværksvirksomhed der samtidig fremstiller produkter til byggeprojekter og har knapt 60 ansatte. Du får en central rolle i at sikre ordentlig tilbudsgivning, kvalitet i det udførende arbejde og service til kunderne. Derfor er det afgørende, at du er forretningsorienteret og ansvarsfuld, og at du både kan samarbejde og koordinere arbejdet med dine kolleger og lede afdelingens medarbejdere.

Erfaren og arbejdsom leder

Dine lederevner og -erfaring er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund. Du kan være ingeniør, tømrer eller andet, men du har erfaring med byggebranchen og med ledelse af driftspersonale og lærlinge. Du er en rutineret bruger af ERP-systemer og anden IT, og du kan begå dig på både dansk og tysk. Desuden har du erfaring med planlægning og gerne med styring af byggepladser. Og så er du først og fremmest arbejdsom og oprigtigt interesseret i dine medarbejdere.

Virksomheden, der har en stærk økonomi og gode fremtidsudsigter, tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold.

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger