Indkøber til international vækstvirksomhed

VestjyllandPubliceret 21. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Selvstændig indkøber med operationel erfaring til brancheførende produktionsvirksomhed

Vil du være med til at præge den fortsatte udvikling i en traditionsrig, international produktionsvirksomhed med fokus på bæredygtighed og vækst? Kan du selvstændigt sikre og udvikle leverandørporteføljen, så den understøtter virksomhedens ambitioner og vedvarende forbedringer? Så har du mulighed for en spændende stilling som operationel indkøber.

Som operationel indkøber får du ansvaret for at sikre leverancer, der understøtter virksomhedens ambitioner om fortsat vækst og bæredygtig udvikling. Som ansvarlig for procurement udvikler du leverandørporteføljen på operationelt plan med reference til COO og bidrager desuden til den strategiske udvikling af porteføljen på koncernniveau.

Nøglerolle i international produktionsvirksomhed

Virksomheden er blandt landets førende i sin branche og har kunder i alt fra energi- til byggesektoren. Der er tale om en traditionsrig produktionsvirksomhed med ambitioner om fortsat solid vækst og bæredygtig udvikling på flere internationale markeder. Som operationel indkøber spiller du en nøglerolle i at sikre både pris, kvalitet og bæredygtighed i virksomhedens råvareindkøb.

Du bruger dine stærke forhandlings- og kommunikationsevner på både dansk, tysk og engelsk til at opbygge og vedligeholde et solidt netværk og udvikle en dual sourcing-strategi på leverandørområdet. Du tilegner dig ny viden, sætter din ind i komplekse problemstillinger og kan både initiere og drive besparelsesprojekter på materialer uden at kompromittere kvaliteten af virksomhedens leverancer.

Selvstændig og erfaren købmand

Du er i udpræget grad købmand med en videregående uddannelse fokuseret på disponering, indkøb og SCM og har 7-10 års erfaring fra en operationel indkøbsfunktion, gerne i en mindre eller mellemstor produktionsvirksomhed. Du har kendskab til ERP, herunder vedligeholdelse af stamdata og daglig eksekvering af MRP-rutiner og har selvfølgelig gode MS-Office-kundskaber, særligt i Excel.

Du bliver en del af en virksomhed med 167 kolleger, der deler stolte traditioner, indgående ekspertise og stor fokus på bæredygtighed.

Tip en venAndre stillinger