Regnskabsassistenter og revisorassistenter til Kolding Herreds Landbrugsforening

 Publiceret 21. august 2018

Regnskabsassistenter og revisorassistenter

- der har kunden i centrum

Er du stærk til regnskabsarbejde, og kan du bidrage med værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed, er vi måske din næste arbejdsplads.

Udover en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter. Som person kan du både arbejde selvstændigt og i teams med fokus på „kunden i centrum" samt have lyst til at bruge digitale løsninger i din arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende job fyldt med udfordringer - både fagligt og personligt, hvor du også deltager aktivt i relevant efteruddannelse. Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Regnskabsassistenter med fokus på landbrug

Som regnskabsassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for en gruppe større kunder hovedsagligt inden for land-brugssektoren. Du arbejder uproblematisk i Ø90 med udarbejdelse af årsregnskaber og kan udarbejde moms- og skatteregnskaber. Du vil også arbejde med bogføring både på kontoret og ude hos kunden. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som regnskabsassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Revisorassistenter med fokus på byerhverv

Som revisorassistent omfatter dine arbejdsområder regnskabsarbejdet for hovedsagligt virksomheder i byerhverv. Dit ansvarsområde dækker udarbejdelse af årsregnskaber i både personligt- og selskabsregi. Derudover har du også ansvar for udarbejdelse af moms- og skatteregnskaber samt bogføring ude hos kunden eller på kontoret. I samarbejde med den kundeansvarlige revisor får du et selvstændigt ansvar for din egen kundeliste. Som revisorassistent skal du også kunne jonglere eventuelle administrative opgaver for kunden.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du får en stor berøringsflade med kollegaer såvel som kunder. Attraktiv løn efter aftale og kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksom­heden efter aftale.

Kolding Herreds Landbrugsforening består af 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø, samt husdyrbrug til kunder inden for både landbrug og øvrige erhverv. Læs mere om KHL på www.khl.dk.

Tip en venAndre stillinger