Baltic Forest Director

HedeDanmark ForestPubliceret 23. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Forest Director til Baltikums største private skovforvalter

HD Forest, HedeDanmark a/s

Strategisk tænkende direktør med gode forhandlingsevner og kendskab til skovdrift.

Vil du have det overordnede ansvar for en lang række private skovejeres økonomisk og miljømæssigt bæredygtige investeringer i skovdrift i de baltiske lande? Kan du lede en organisation med kontorer i tre lande og sikre den strategiske, forretningsmæssige og organisatoriske udvikling af virksomheden? Så kan du være den nye Baltic Forest Director hos HD Forest, et datterselskab under Skovdivisionen i HedeDanmark a/s.

Som Baltic Forest Director får du det overordnede ledelsesansvar for HD Forests rådgivning af investorer og skovejere i Estland, Letland og Litauen. Du bliver direktør for en organisation med 3 landechefer og i alt 29 medarbejdere fordelt i de tre baltiske lande, og fra dit kontor i Danmark sikrer du den fortsatte udvikling af forretningen, herunder strategi, salg, markedsføring og kundepleje.

Største forvalter af private investeringer

HD Forest er den ældste og største selvstændige skovforvalter i de baltiske lande og har siden 1998 hjulpet investorer og ejere med at forvalte deres investeringer profitabelt og bæredygtigt. Virksomheden, der er et datterselskab under Skovdivisionen i HedeDanmark, tilbyder fuld gennemsigtighed og pleje af kundernes interesser inden skovdrift i Baltikum.

Strategi og udvikling

Du har en baggrund som cand.silv., skov- og landskabsingeniør, cand.agro., biolog, ingeniør eller tilsvarende eller en kommerciel uddannelse kombineret med erfaring fra branchen. Din baggrund bruger du til at videreudvikle den seriøse og langsigtede rådgivning af både eksisterende og potentielle kunder og investorer gennem løbende effektiviseringer og optimeringer. Det gør du blandt andet ved at drive både kompetenceudvikling og den fortsatte trivsel blandt de landechefer, øvrige ledere og medarbejdere, som du har ansvaret for. Du varetager udvikling og eksekvering af strategien, budgetter og regnskabsopfølgning samt ansvaret for kommunikation, markedsføring og salg.

Branchekendskab og gode forhandlingsevner

Det er vigtigt, at du har kendskab til branchen, gode forhandlingsevner og erfaring med strategisk tænkning og eksekvering. Du bliver direktør for et datterselskab i en virksomhed med cirka 1000 medarbejdere, sunde værdier og en vision om at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner. Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke og mulighed for kontorplads i Kolding, Viborg, Sorø, Aarhus eller Høje Taastrup.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om HD Forest og HedeDanmark

HD Forest er den største private forvalter og udvikler af skovarealer i de baltiske lande, Estland, Letland og Litauen. Selskabet forvalter og udvikler bæredygtigt drevne skove for investorer og lokale skovejere. HD Forest er et datterselskab i HedeDanmark a/s, som er en del af Hedeselskabet; en internationalt orienteret anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skov, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne byrum. Se mere på hdforest.com og hededanmark.dk.

 

Tip en venAndre stillinger