Driftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

Nature Energy Månsson A/S, BrandePubliceret 26. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

Nature Energy Månsson A/S, Brande

Initiativrig tekniker med sans for sikkerhed og kvalitet til grøn virksomhed i hastig vækst.

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Som driftstekniker hos Nature Energy Månsson bliver du en del af driften og produktionen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg. Du bliver samtidig en del af en virksomhed i hastig vækst med 11 biogasanlæg og flere end 250 ansatte i hele Danmark. Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser. Da du deltager i vagtordningen, er det en forudsætning, at du bor inden for 30 minutters transport fra anlægget i Brande.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet.  

Sikkerheds- og kvalitetsbevidst håndværker

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus. Vigtigst er dog, at du brænder for opgaven og er kompetent på dit område. Du har forståelse for IT, da overvågning af anlægget og en række administrative opgaver foregår digitalt, og du sætter en ære i at overholde virksomhedens kvalitets- og sikkerhedskrav.

Nature Energy tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunder og partnere en god oplevelse er, at de, der arbejder hos virksomheden, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger Nature Energy stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner og på at skabe positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 vil Nature Energys biogasanlæg behandle mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det vil blive omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger