Revisorassistenter til solidt og ambitiøst rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSEN

Revisorassistenter til rådgivningshus med stærke værdier

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfarne revisorassistenter til fagligt stærkt rådgivningshus for selvstændige og små virksomheder.

Vil du være med til at sikre konkurrencedygtig rådgivning og service i særklasse og styrke den digitale omstilling hos små virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende? Har du styr på regnskaber, moms og bilag, og har du lyst til at arbejde i en fleksibel organisation med store grader af frihed og ansvar? Så kan du være en af de revisorassistenter, vi søger til KHL i Kolding.

Som revisorassistent hos KHL får du selvstændigt ansvar for din egen kundeliste i samarbejde med den kundeansvarlige revisor. Selvom KHL er grundlagt som en rådgivningsvirksomhed for landbruget, tæller kundekredsen også en lang række selvstændige og mindre virksomheder inden for andre erhverv, og det er denne gruppe, du primært kommer til at arbejde med.

Du udarbejder årsregnskaber for både personer og selskaber og hjælper kunderne med at styrke deres digitale omstilling og dermed effektiviteten i deres forretning. Du laver moms- og skatteregnskaber og håndterer bilag, i nogle tilfælde ude hos kunderne. KHL har fokus på digitalisering og bruger bl.a. systemerne Ø90, Caseware og e-conomic.

Faglig styrke og rådgivning i særklasse

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Virksomheden yder konkurrencedygtig rådgivning i særklasse til landbrug og andre mindre og selvstændige erhvervsdrivende som håndværkere og frisører.

Praktisk erfaring og kunden i centrum

Du har en uddannelse som revisor- eller regnskabsassistent suppleret med flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller en anden økonomisk rådgivningsvirksomhed. Du har både evnen og lysten til at udføre dit arbejde med kunden i centrum og bidrage til at styrke deres forretning og digitalisering.

Du bliver en del af en virksomhed med en høj grad af fleksibilitet og frihed og et stærkt kollegialt fællesskab, der sætter en ære i at rådgive med hjertet.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

Tip en venAndre stillinger