Faglig stærk kommunikationstalent

POULSENPubliceret 11. november 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, og drømmer du om et relevant og udviklende studiejob, hvor du kan afprøve og styrke dine kompetencer inden for web og SoMe, så har du nu muligheden for en spændende stilling hos POULSEN.  

Du kommer primært til at arbejde med at styrke vores kendskabsgrad og skabe engagement på sociale medier gennem en stærk og relevant tilstedeværelse. Dermed kommer du til at udvikle og drive aktiviteter på sociale medier og udvikle content, så vi er tilstede på de rigtige platforme og dermed løbende styrker brandet POULSEN over for udvalgte målgrupper.

Teoretisk og kreativt velfunderet Du er både teoretisk og kreativt velfunderet og forstår vigtigheden af at arbejde med både konceptudvikling, content creation og analyse. Du er drevet af at lave godt indhold og løbende justere indsatsen, så den altid fungerer optimalt i forhold til søgemaskineoptimering og vores overordnede marketingsstrategi. Det er naturligt for dig at opstille relevante KPI’er, og du har indgående kendskab til mulighederne på sociale medier, fordi du altid er opdateret på de nyeste tendenser. Gennem din tidligere erfaring har du en udtalt evne til at forstå og kommunikere med en given målgruppe, ligesom du har et bredt kendskab til forskellige målgruppers medieforbrug og -adfærd.

Selvstændig og ansvarlig Du kommer til at arbejde tæt sammen med den marketingansvarlige partner inden for forskellige fokusområder, som fx opdatering af websites, implementering og koordinering af nyhedsbreve, koordinering og samarbejde med eksternt bureau i forhold til social selling og SEO samt diverse grafiske ad hoc opgaver. Derfor er du en teamplayer, der ikke er bange for at tage selvstændigt ansvar og udvikle nye indsatser. Du trives både med rutine- og udviklingsopgaver og forstår at bevare overblikket, afslutte opgaverne og overholde deadlines.

Udfordringer og faglig udvikling Vi forestiller os, at du har minimum 2 år tilbage af dit studie og mestrer korrekt dansk og engelsk i både skrift og tale. Til gengæld får du en stilling med en høj grad af medbestemmelse og mulighed for at forme jobbet, og vi sikrer, at du får rig mulighed for at udvikle din faglighed med daglige udfordringer. Du bliver en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed med et uformelt miljø, fleksible arbejdstider og de nødvendige arbejdsredskaber stillet til rådighed. Stillingen er ca. 10 timer om ugen på vores hovedkontor i Holsted. Tiltrædelse er hurtigst muligt og med løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt.

POULSEN er et professionelt og velrenommeret konsulenthus - med rækkevidde til Danmark og videre ud til resten af Verden. Via et stærkt og rutineret team samt en progressiv tilgang til moderne metoder og teknologier, leverer POULSEN de stærkeste profiler, som passer til enhver klients faglige kravspecifikation og virksomhedskultur. Kandidater behandles altid med fortrolighed og grundighed. Dermed bliver ærlighed og respekt vigtige nøgleord - for både klient og kandidat. Se mere på www.POULSEN-job.dk

Tip en venAndre stillinger