Økonomisk chefkonsulent med sans for strategi og udvikling

Patriotisk Selskab, OdensePubliceret 13. juli 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Økonomisk chefkonsulent med ansvar for eget team og rådgivning af landsbrugsvirksomheder.

Vil du være med til at sikre dansk landbrugs fremtid gennem kvalificeret økonomisk rådgivning? Brænder du for forretningsudvikling, driftsøkonomi og ledelse? Så kan du være den chefkonsulent vi søger til økonomiafdelingen hos rådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab i Odense, hvor du får ansvar for dit eget team af fagligt stærke vidensmedarbejdere.

Som økonomisk chefkonsulent rådgiver du nogle af landets førende landbrugsvirksomheder omkring forretningsudvikling, driftsøkonomi og drift i selskabsform m.v. Sammen med de øvrige chefkonsulenter sætter du retningen for økonomiafdelingen og -rådgivningen, og du får, i lighed med dine kolleger i chefgruppen, ansvaret for dit eget team med cirka 10 dygtige medarbejdere.

Moderne rådgivning med stærke traditioner

Patriotisk Selskab har en lang og stolt historie. Siden 1810 har selskabet gjort en forskel for dansk landbrug og for at sikre erhvervets fremtid gennem kvalificeret og fagligt stærk rådgivning om alt fra økonomi og jura til planteavl, husdyrproduktion og miljø. Rådgivningen fokuserer på, hvordan virksomhederne kan skabe overskud trods det pres, landbruget konstant er under.

Fagligt stærk og personligt ambitiøs

Du har en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon.agro eller HD(R) og gerne ledelseserfaring. Du er fagligt stærk inden for revision, selskaber og som person er du ambitiøs både på dine egne, medarbejdernes og virksomhedens vegne. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer, og du brænder for, at dine medarbejdere trives og udvikler sig.

80 kolleger med sammenhold og humor

Hvis du har ild i øjnene og lyst til ledelse, er du godt på vej til en central rolle i en spændende virksomhed. Hos Patriotisk Selskab får du cirka 80 kolleger med et godt sammenhold og en humoristisk omgangstone samt et skræddersyet introforløb, der giver dig en god velkomst. Som en del af chefgruppen i økonomiafdelingen refererer du til den administrerende direktør.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Patriotisk selskab:

Patriotisk Selskab er stiftet i 1810 for at sikre udvikling, arbejdskraft og arbejdspladser. Dengang var fokus på Fyn og generel vækst i erhvervslivet. I dag er fokus stillet skarpt på landbruget, og virksomheden har kunder i hele Danmark. Vi bruger mange kræfter på at rekruttere de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så vi altid kan tilbyde vores kunder en fagligt stærk rådgivning. Målet er at ruste kunderne til at være attraktive forretninger med potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Tip en venAndre stillinger