Stærk disponent

PRIMO Danmark A/SPubliceret 10. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Er du god til at disponere - og kan du samtidigt bevare overblikket i en travl hverdag med mange udfordringer?

Det er vigtigt, du trives med disponeringen og de områder der hører hertil, da det vil være en stor del af din dagligdag. Du tør tage ansvar for ordreprocesser, er struktureret og har et godt overblik.

PRIMO Danmark A/S har travlt, så for at kunne håndtere den stigende mængde opgaver søger vi en ny kollega, der sætter en ære i at disponere råvarer, emballager mv. til vores produktion.

Du vil indgå i et dynamisk og kompetent logistikteam og vil være en central del af vores daglige drift med øje for kundens behov undervejs i ordreforløbet, så du vil få et tæt samarbejde med såvel planlægningen, produktionen, vores produktansvarlige og vores leverandører.

I dit arbejde skal der tages højde for hele forsyningskæden - lige fra leverandører til kunder. Det er derfor en klar fordel, hvis du har en bred forståelse for mekanismerne i en forsyningskæde.

For at lykkedes i jobbet skal du kunne lide at gå i detaljerne og forfølge manglende leverancer mm. via faste rutiner i vores ERP-system. Samtidigt skal du brænde for at skabe et overblik over indkomne eller manglende leverancer og kommunikere med såvel salg/planlægning som strategisk indkøb for en afklaring af leveringstider og produktionsafvikling.

Jobbet:

Din rolle bliver primært at være ansvarlig for disponering af råvarer og emballager og derudover vil du selvfølgelig supportere teamet med de øvrige logistikopgaver, hvor der er behov.

Din opgaveportefølje omfatter:

 • Disponering
 • Daglig opfølgning på ordre og bestillinger
 • Vurdering af optimal ordremængde, re-order point og safety stock (historisk forbrug)
 • Leverandørkontakt i forhold til deadlines og leverancer
 • Udarbejdelse af forecast til leverandører
 • Produktionsplanlægning
 • Ad hoc-opgaver

Din profil:

Du har en solid erfaring med disponering fra en ordre- og lagerproducerende virksomhed, ligesom det vil være en fordel, hvis du har været beskæftiget i en planlægningsafdeling. Du er kvalitetsbevidst og forstår betydningen af datadisciplin.

Derudover er du:

 • Skarp til Excel
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og kan lide at have med mennesker at gøre
 • Du kommunikerer ubesværet på engelsk i både skrift og tale
 • Erfaring med brugen af ERP-system, kender du til at arbejde i IFS, vil det være en fordel men ikke et krav
 • Du er en udtalt teamplayer med godt gå-på-mod, der ikke er bange for at tage fat, hvor der er brug for det
 • Du er som person lærenem og ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer

Du tilbydes:

En spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret, international koncern med hovedsæde i Danmark med alsidige udfordringer og gode muligheder for at præge stillingen og styrke dine personlige og faglige kompetencer. Vi fokuserer på løbende udvikling og optimering i henhold til vores værdisæt samt er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø, høj faglighed og en flad organisation med korte beslutningsveje. Omgangstonen er positiv og uformel. Du er bosat i fornuftig kørestand til virksomheden - max 40 min. Kørsel. Løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og fordelagtig pensionsordning.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Primo: Primo Danmark i Tistrup er en af landets førende virksomheder inden for ekstrudering af plastprofiler. Vi udfører opgaver inden for mange forskelligartede forretningsområder såsom energisektoren, offshore, vinduesindustrien, transport, køle-/fryse-produktion, belysning, byggeri, møbelfabrikation og mange andre små og store brancher og erhverv.

Primo Danmark i Tistrup beskæftiger ca. 170 medarbejdere og indgår i den internationale koncern Primo Gruppen med hovedsæde i København. Vi er repræsenteret i ni lande med knap 1000 medarbejdere fordelt på 15 fabrikker og kontorer. Primo Danmark er koncernens ældste selskab med mere end 60 års erfaring i udvikling og produktion af ekstruderede specialløsninger i plast samt et komplet sortiment af afslutningslister til boligen (Primo Lister). 

Tip en venAndre stillinger