Direktionssekretær

ITDPubliceret 18. november 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Direktionssekretær til spændende internationalt miljø hos ITD

 Har du evnen til at levere på højt niveau og få opgaver til at lykkes i en travl hverdag, arbejder du proaktivt, effektivt og struktureret og har du mod til at udfordre dine omgivelser konstruktivt og positivt, så har du nu mulig­hed for en spændende stilling som Direktionssekretær med reference til den administrerende direktør.

Effektiv, initiativrig og erfaren

Som Direktionssekretær hos ITD bliver dine primære opgaver kalenderstyring, mødebooking og mødeforberedelse, daglige sekretæropgaver og diverse ad hoc opgaver. Med din solide erfaring fra en lignende stilling og en relevant uddan­nelse er du i stand til at holde mange bolde i luften og arbejde strukture­ret og effektivt i en travl hverdag. Samtidig er du proaktiv, initiativrig og har styr på dine IT-værktøjer.

International miljø med højt aktivitetsniveau

Du får en central plads hos ITD, der udover at være en privat brancheorganisation for professionelle transport- og logistikvirksomheder inden for vejgodstransport også er en international koncern med kommercielle aktiviteter. Du har en robust og ansvarsfuld personlighed og be­går dig godt i et afvekslende, internationalt og til tider travlt miljø. Du er sproglig stærk og kommunikerer klart og tydeligt, på minimum dansk og engelsk.

Din daglige arbejdsplads bliver i ITDs hovedkontor i Padborg, hvor vi tilbyder dig en spændende stilling med højt aktivitetsniveau og et uformelt arbejdsmiljø. Løn efter aftale.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores mere end 700 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistik-branchens interesser politisk nationalt og internationalt. Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag. Og ITD er mere end en brancheorganisation, ITD-koncernen er en af Europas stærkeste transportorganisationer med en unik kombination af forening og forretning. Foreningen repræsenterer i dag danske transport- og logistikvirksomheder, der kører både internationalt og nationalt. Vores kommercielle selskaber FDE og Vialtis udbyder blandt andet momsrefusion og betalingsløsninger til transportvirksomheder i hele Europa.

Tip en venAndre stillinger