Driftslederassistent til moderne vestjysk biogasanlæg

Nature Energy Videbæk A/S, VidebækPubliceret 23. december 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftslederassistent til moderne vestjysk biogasanlæg

Nature Energy Videbæk A/S, Videbæk

Projektorienteret driftslederassistent til drift og optimering af grøn energiproduktion.

Vil du være med til at sikre Danmarks grønne omstilling til klimaneutral energiproduktion? Kan du understøtte driftslederen på et topmoderne biogasanlæg og samtidig identificere og gennemføre projekter, der optimerer driften af anlægget? Har du lyst til at udvikle dig som leder? Så kan du være den driftslederassistent, vi søger til Nature Energy Videbæk A/S.

Som driftslederassistent hos Nature Energy Videbæk supporterer du driftslederen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg. Som en del af anlæggets driftsteam og den etablerede vagtordning får du den fornødne indsigt til at spotte potentialer for forbedring og optimering af anlægget. De projekter, der opstår på den baggrund, formår du både at beskrive, drive og følge op på, og dermed spiller du en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af anlæggets energiproduktion.

Danmarks førende leverandør af biogas

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation med kompetente kolleger i hele landet.

Biogasanlægget i Videbæk behandler årligt ca. 600.000 ton biomasse. Anlægget producerer årligt 27,5 mio. kubikmeter biogas, hvilket svarer til varmeforbruget i mere end 10.000 boliger.

Analytisk maskinmester med datatilgang

Du har formentlig en baggrund som maskinmester og en evne til at opbygge faglig viden om tekniske anlæg. Du er analytisk stærk og har en datadreven tilgang til at løse problemer. Hvis du har kendskab til SCADA-systemer og erfaring fra et produktions- eller procesanlæg er det yderligere en fordel.

Du er selvstændig, initiativrig og nysgerrig og kan samarbejde både internt og eksternt. Nature Energy lægger stor vægt på et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner i positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Nature Energy

I 2021 har Nature Energys biogasanlæg behandlet mere end 4 mio. tons biomasse, som er affald fra landbruget, industrien og borgerne, og det er blevet omdannet til mere end 165 mio. m3 biogas. Det er eksempelvis nok til at holde 8.000 lastbiler, som kører 50.000 km. per år, kørende eller nok til at opvarme 57.000 huse.

Tip en venAndre stillinger