Økonomidirektør til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15. min. vest for Vejle, POULSEN

Økonomidirektør til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15 min. vest for Vejle

Vil du være med til at sikre økonomien og den fortsatte vækst på Danmarks tredjestørste slagteri? Kan du både udfordre og samarbejde tæt med virksomhedens CEO og den øvrige ledelse om den strategiske udvikling, og har du mod på, udover økonomi, at tage ansvaret for virksomhedens ESG-arbejde samt IT og HR? Så er du måske den økonomidirektør, vi søger til DanePork.

Det privatejede slagteri DanePork er inde i en rivende udvikling, og som økonomidirektør får du mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens fortsatte vækst. Slagteriet forventes at omsætte for 1,5 mia. kr. i år, og omsætningen forventes inden længe at runde de 2. mia. Med reference til slagteriets CEO får du ansvaret for at sikre en god og konstruktiv ledelse af virksomhedens økonomi- og administrationsteam, som består af i alt 12 dygtige medarbejdere, herunder en administrationschef, en financial controller, en business controller og en IT-ansvarlig.

Vigtige ansvarsområder og stærk opbakning

Du bliver en del af virksomhedens daglige ledelse, som består af fem personer. I tæt samarbejde med virksomhedens CEO og den øvrige ledelse bidrager du til fastlæggelse af de strategier, der styrer forretningen, og optimerer drift og resultater på både kort og lang sigt. Dine stærke analytiske evner og værktøjer sikrer et solidt grundlag for de strategiske beslutninger.

Du får ansvaret for at sikre en rettidig og proaktiv ledelsesrapportering og for håndtering af årsregnskabsprocessen, risikovurderinger, forsikringsoverblik og digitalisering af økonomifunktionen i samarbejde med selskabets leverandører. Derudover får du ansvaret for at skabe de optimale metodikker, beslutningsværktøjer og processer, som understøtter en sikker drift. Selskabet har fokus på ESG-rapportering, og du vil blive organisationens bindeled i denne proces.

I tæt samarbejde med ledergruppen skaber du et godt arbejdsmiljø og sikrer effektive administrative IT-systemer. Stillingen som økonomidirektør er en selvstændig stilling med stærk opbakning fra ejerkredsen og bestyrelsen.

Din baggrund og profil

Du har en relevant økonomisk uddannelse som cand.oecon., HD-R, cand.merc. eller lignende og flere års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du behersker dansk og engelsk og kan begå dig forretningsmæssigt over for selskabets samarbejdspartnere. Du er åben for nye input og sparring med henblik på løbende forbedringer, og du har en åben og ærlig tilgang til arbejdet.

 Du har sans for detaljerne i bogholderiet og er god til den relationsskabende dialog med ejere, revisor, advokat, m.fl. Du er ekspert til Excel, har en solid forståelse for ERP-systemer og en naturlig interesse for digitalisering.

Du ved, at dit team er det vigtigste, og når det fungerer, har du overskud til at bistå med at udvikle forretningen. Som leder er du nysgerrig, motiverende og tillidsskabende, og du forstår at vedligeholde et højt engagement hos dine 12 medarbejdere.

Nøgleposition for vækst og udvikling

Godt håndværk og langvarige samarbejdsforhold med både leverandører og kunder har højeste prioritet og udgør omdrejningspunktet for slagteriets fortsatte udvikling. Service, fleksibilitet, kvalitet og ordentlighed er nøgleord for DanePork - og dermed for dig. Du får en nøgleposition i en virksomhed, der med en klar vækststrategi skal have opbygget en stærk finansfunktion for at drive optimering af virksomhedens forretningsplatform og de interne processer. Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og korte kommandoveje, og du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Kulturen er præget af ordentlighed og ansvar.

 Ansøgning og kontakt 

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 Om DanePork A/S

DanePork er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende i Trekantområdet mellem Vejle og Billund. Vækstvirksomhedens udgangspunkt er det gode håndværk, høj kvalitet og nærhed til kunder og leverandører. DanePork er etableret i 1989 og beskæftiger 400 engagerede medarbejdere. Se mere på danepork.dk.

Tip en venAndre stillinger