Supply Chain Manager

HYTOR Group, EsbjergPubliceret 16. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Synlig og stærk leder til leverandør af bl.a. systemløsninger til industri- og energisektoren.

Vil du have det overordnede ansvar for HYTORs supply chain og være med til at udvikle både økonomiske og menneskelige ressourcer? Kan du lede og udvikle supply chain-funktionen, så indkøb, lager, produktion og service altid yder optimalt? Så har HYTOR Group en spændende lederstilling til dig.

Som Supply Chain Manager og medlem af HYTORs ledergruppe skal du medvirke til at virksomhedens ressourcer, både kapital og medarbejdere, bliver anvendt og udviklet optimalt. Du har ansvaret for den daglige ledelse af supply chain-funktionen og sikrer, at afdelingen til alle tider har de nødvendige kompetencer, der understøtter HYTORs behov og udvikling.

Løsningsorienteret partner med erfarne specialister

HYTOR som gruppe har gennem de senere år udviklet sig til primært at beskæftige sig med tilpassede tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiserede værktøjer og værktøjsløsninger. HYTOR er en løsningsorienteret forretningspartner med detaljeorienterede og erfarne specialister. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og afdeling i UK samt aktiviteter i Fjern- og Mellemøsten.

Stærk leder med praktisk erfaring

Som Supply Chain Manager og overordnet ansvarlig for både indkøb, lager og service- og produktionsafdelingen bidrager du til HYTORs fortsatte udvikling ved løbende optimering af forretningsgangene i samarbejde med de enkelte team leads.

Derfor har du en akademisk uddannelse inden for indkøb og logistik, gerne udbygget med uddannelse og erfaring i produktionsplanlægning. Du har minimum fem års erhvervserfaring med bl.a. indkøb, shipping og eksport til 3. lande, lagerstyring og ledelse. Desuden er du en synlig lederprofil og en stærk forhandler, både internt og eksternt, med gode kommunikationsevner på dansk, engelsk og gerne tysk.

Som medlem af HYTORs ledergruppe får du både et stort ansvar og en stor indflydelse på den fortsatte udvikling af en virksomhed med stolte traditioner og fokus på faglig dygtighed og høj kvalitet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

HYTOR designer og opbygger specialløsninger samt sælger, servicerer og udlejer udstyr til olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og industri generelt. Som samarbejdspartner og leverandør er HYTOR den pålidelige og løsningsorienterede forretningspartner, der med detaljeorienterede specialister, kompetent erfaring og præcision

Tip en venAndre stillinger