printshare

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund, POULSENPubliceret 20. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Forstander til moderne efterskole

Vandel Efterskole, Vandel ved Billund

Engageret og visionær forstander med sans for både tradition og fornyelse.

Vil du arbejde med faglig og personlig udvikling af unge mennesker og af det personale, der omgiver dem? Kan du lede og udvikle en moderne efterskole med udgangspunkt i det grundtvigianske livs- og menneskesyn. Har du lyst til at være bærer af en kultur, der hviler på tillid, respekt, nærvær og fællesskab? Så kan du være den forstander, vi søger til Vandel Efterskole.

Som forstander for Vandel Efterskole får du det pædagogiske og økonomiske ansvar for den daglige drift af en traditionsrig og moderne skole med ca. 144 elever fordelt på 9. og 10. klasse trin. Det indebærer bl.a. sikringen af et godt læringsmiljø, et godt og sundt kostskolemiljø, et godt arbejdsmiljø med fokus på personalets udvikling og trivsel samt økonomisk ansvar for såvel den daglige drift som efterskolens fortsatte udvikling.

Traditionsrig almen efterskole med moderne faciliteter

Vandel Efterskole er grundlagt i 1948 og ligger naturskønt placeret tæt ved Billund. Skolen blev grundlagt i troen på, at fremtiden tilhører Danmarks ungdom. Livet på skolen tager udgangspunkt i et værdigrundlag, der hviler på det grundtvigianske livs- og menneskesyn, det forpligtende fællesskab og den personlige udvikling. Stabilitet er et nøgleord på Vandel Efterskole, der både har fælles fag, og 5 linjefag med moderne og nybyggede faciliteter til rådighed.  

Erfaring med ledelse og gerne med efterskole

Du har dokumenteret ledererfaring og/eller en lederuddannelse samt gerne erfaring fra efterskoleverdenen. Som menneske er du rummelig, handlekraftig og visionær og har sans for både tradition og fornyelse. Du har lyst til at arbejde med udvikling af mennesker, både elever og personale, og du har fokus på trivsel, kommunikation og samarbejde.

Du bliver en del af et stærkt og forpligtende fællesskab, som også betyder, at både skolens nuværende forstanderpar og de fleste lærere bor på eller lige omkring skolen.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem skatteministeriet, LC og CO10, samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til Vandel Efterskole, efter aftale.

Om Vandel Efterskole

Vandel Efterskole er en moderne og nutidig efterskole med tidssvarende faciliteter og en stolt historie. Nærvær og fællesskab er bærende værdier for både personalet og eleverne. Tilbuddet til 10. klasse kaldes Vandel 10 og er et særligt tilrettelagt forløb med projekter og fagkurser rettet mod elevens fremtidige uddannelsesvalg. Der evalueres dermed anderledes end ved hjælp af 10. klasses prøven. Efterskolen har 3 fælles fag, som der kæres om: Sang, gymnastik og fortælling samt 5 linjefag: Fodbold, håndbold, design, musik og teater. Skolen ligger naturskønt og centralt på den jyske højderyg nær Billund, Randbøl Hede, Hærvejen og Vejle Ådal.

Se mere på www.vandelefterskole.dk

Tip en venAndre stillinger