Erfaren og robust Finansbogholder

P. Lindberg Maskinforretning A/S Publiceret 12. januar 2019 14:41:50

Kan du optimere den daglige drift, og har du styr på hele paletten af klassiske bogholderiopgaver? Så har du nu muligheden for at spille en central rolle i en nyoprettet stilling som finansbogholder i en vækstorienteret handelsvirksomhed med fokus på udvikling og effektivisering.

Pligtopfyldende og struktureret

Som finansbogholder bliver du ansvarlig for finansbogholderiet og trives godt i en kombination af rutine- og udviklingsopgaver. Med dit skarpe overblik over både faget og opgaver er du i stand til at udføre både afstemninger og periodisering, saldobalancer, måneds- og årsregnskaber og rapportering af nøgletal og statistik. Du er uddannet på revisionskontor eller i et bogholderi og har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling i en handels- eller detailvirksomhed. Derfor kan du ubesværet varetage intercompany håndtering, valutastyring, controlling samt omkostnings- og risikostyring.

Analytisk og datadrevet

Som person evner du både at gå i detaljen og bevare overblikket. Du er moden, kvalitetsbevidst og effektiv, og det betyder, at du bidrager positivt til ad hoc-projekter og opgaver med fokus på udvikling af processer og procedurer. Samtidig er du analytisk og datadrevet, og dine beslutninger er altid baseret på fakta. Det gør dig værdifuld i udarbejdelse af budgetter, ligesom du er i stand til at komme med input til effektivitetsforbedringer via processer, digitalisering og automatisering. Du kan dit håndværk og får energi af at få tallene til at stemme. Derfor er du selvfølgelig rutineret Excel-bruger og er du også stærk i Aspect 4, er det en stor fordel. Da vi arbejder med udenlandske markeder, begår du dig på både tysk og engelsk i tale, ligesom du med fordel kan have forretningsmæssig erfaring fra Sverige, Norge og Tyskland.

Fagligt udfordrende med gode udviklingsmuligheder

Med base i Vejen får du som finansbogholder en central rolle med masser af faglige udfordringer i en økonomisk solid, danskejet virksomhed, hvor fællesskabsfølelsen er stærk, kulturen sund og tonen uformel. Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder, sundheds-, pensions- og kantineordning, en velfungerende personaleforening og mulighed for personalekøb. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

P. Lindberg er en privatejet økonomisk solid handelsvirksomhed med hovedkontoret beliggende i Vejen, med salgsselskaber i Sverige, Norge og Tyskland, foruden i Danmark. Virksomheden udbyder et stort program af handelsvarer, som gennem telefon- og websalg sælges direkte til slutbrugere bredt inden for landbruget, og alle som bor på landet på de Nordeuropæiske markeder.

Virksomhedens succes bygger på en kompetent medarbejderstab, stærkt købmandsskab på alle niveauer, stort kundefokus og et bredt produktprogram. Firmaet er præget af en åben og ærlig kultur, med stor gensidig respekt blandt 90 dygtige kollegaer. Med en vækstorienteret DNA er P. Lindberg i en spændende udvikling med fokus på både at udvikle og effektivisere.

Tip en venSe andre stillinger hos POULSEN