Projektleder med teknisk profil

TrekantområdetPubliceret 12. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Projektleder med en stærk teknisk profil og kommerciel forståelse søges til produktionsvirksomhed

Kan du drive og afslutte projekter i en kompleks produktion og begå dig i hele kæden fra kunde over konstruktion og produktion til test og indkøring? Vil du være en del af en virksomhed, der er førende på sit felt, og som prioriterer professionel udvikling af medarbejderne højt? Så er du måske virksomhedens nye projektleder.

Som projektleder får du ansvar for ledelse af op til fem medarbejdere i virksomhedens specialiserede produktion af kundetilpassede maskiner og reservedele. Men din innovative og kommercielle tilgang betjener du den samme kunde i forskellige projekter. Derfor kan du både drive og afslutte projekter og har sans for detaljen.

Innovativ og international virksomhed

Virksomheden har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af specialmaskiner. Du bliver en del af en innovativ og højt specialiseret virksomhed med et uformelt og internationalt arbejdsmiljø. Der er fokus på teamwork, kreativitet og konstant udvikling af både produkter og medarbejdere. Du har gode IT kompetencer og en stærk dataforståelse.

Tekniker med erfaring og begge ben på jorden

Du har en B.Sc eller lignende inden for det tekniske område og gerne el-området og behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er gerne faglært tekniker eller ingeniør med begge ben på jorden og en uprætentiøs tilgang til opgaver, kolleger og kunder. Med din erfaring fra komplekse produktioner og kendskab til salgsprocessen tager du ejerskab til projekterne og kan både lave tidsplaner, projektledelse og tegninger, helst i Solidworks eller Inventor.

Virksomheden tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold samt gode muligheder for individuel udvikling i et professionelt miljø.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger