Projektmedarbejder/konstruktør

VL Staal a/s i EsbjergPubliceret 19. juni 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi har travlt og søger endnu en projektmedarbejder.

Har du potentialet til at udvikle dig fra en kompetent projektmedarbejder til en stærk projektleder, så grib chancen for at bevise det i et udadvendt job hos VL STAAL a/s i Esbjerg.

Detaljeorienteret og opsøgende

Som projektmedarbejder i konstruktionsafdelingen arbejder du målrettet med konstruktion og tegning og tilsvarende med detailtegninger, styklister, pakke- og forsendelseslister. Du følger op og holder overblikket over både egne og afdelingens aktuelle projekter. Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kolleger, produktion, underleverandører og kunder sikrer du samtidig flow i både det interne og det eksterne samarbejde.

Entusiastisk holdspiller

Om du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker, produktionsteknolog eller teknisk designer er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er en dygtig konstruktør med god tegningsforståelse, og at du kan anvende AutoCAD, erfaring med 3D konstruktion og gerne i SolidWorks vil være en fordel.

Din personlighed betyder, at du har drive til på sigt at blive en stærk projektleder, der i et team af gode kollegaer kan matche virksomhedens forventninger til kvalitet, udvikling, selvstændighed og samarbejde. Et godt sprogligt niveau på tysk og engelsk er en absolut fordel. Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i et inspirerende miljø med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en solid, fremtidsorienteret virksomhed. Gage og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og kompetencer.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Siden starten i 1983 er VL Staal a / s udviklet til nu at være en af de førende producenter af fritstående stålskorstene i Europa. Vi producerer alle skorstene i Esbjerg, hvor vi råder over en af de største produktionskapaciteter inden for branchen i Europa, både når vi taler om volumen og størrelse. Vi ligger tæt på Esbjerg Havn.

Tip en venAndre stillinger