Certificeret Brandrådgiver

Langmach RibePubliceret 26. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Brandrådgiver til specialiseret rådgivningsvirksomhed

Langmach Ribe ApS, Ribe

Certificeret brandrådgiver til virksomhed med fokus på kvalitet.

Vil du hjælpe bygherrer med at forebygge brand? Kan du arbejde selvstændigt, og påskønner du en hverdag, som du i høj grad selv organiserer og tager ansvaret for i en virksomhed med sunde værdier? Så kan du være den brand-rådgiver, vi søger til rådgivningsvirksomheden Langmach Ribe ApS.

Som den nye certificerede brandrådgiver hos Lang-mach Ribe arbejder du med certificeret brand-rådgivning. Kunderne tæller udover bygherre, også kommuner, entreprenører, ingeniører og arkitekter i hele Danmark.

Værdibåret virksomhed med høj faglighed

Langmach Ribe har udgangspunkt i Danmarks ældste by og har kunder i både ind- og udland. Virksomheden ønsker gennem personlig kontakt, tillid, blik for muligheder og høj faglighed at skabe en god oplevelse for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Langmach Ribe er desuden kendetegnet ved at fokusere på en god omgangstone, korte beslutningsprocesser og god trivsel. Det hele bunder i de seks værdier, der er en naturlig del af det daglige arbejde: Glæde, gode oplevelser, høj faglighed, tillid, mod og fleksibilitet.

Specialist i fleksible rammer

Du har formentlig en baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør, og du er enten certificeret eller i gang med certificering som brand-rådgiver i brandklasse 3 og 4. Da du får en høj grad af fleksibilitet og ansvar for selv at organisere din arbejdsdag, er det væsentligt, at du er dygtig til at planlægge og er vedholdende og struktureret i din arbejdsform. Det er f.eks. ikke et krav, at du er på kontoret i Ribe hver dag, men gerne min. et par gange om ugen. Desuden er det afgørende, at du kan se dig selv i Langmach Ribe’s seks værdier og har lyst til at bidrage til en god hverdag for dig selv og dine dygtige kolleger.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Langmach Ribe ApS

Langmach Ribe er en rådgivningsvirksomhed med fokus på forebyggelse, risikostyring og brandrådgivning. Virksomheden er grundlagt i Ribe af Ivan Langmach og har i dag syv medarbejdere, der alle bidrager til en god hverdag i virksomheden.

 

Tip en venAndre stillinger